1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LaposElem
    Képregénybe szerintem teagolta a történetet, oda illett, a filmből nem hiányzott, de ha már benne van... miért ne?

Éjféli játszama - (1994)
    Horror - Krimi

Dán horrornak írják, de szerintem igazából krimi, abból is a belépőszintű kategóriába sorolnám. Kellően izgalmas ahhoz, hogy ne kapcsold ki, viszont semmi olyannal nem operál, ami kiverné a biztosítékot. Maga a film lassan építkezik, nem kapkod, ez nagyon tetszett benne, akárcsak a története, már maga az alap érdekes, nem sok film helyszínválasztása esik hullaházra, és ez már magával húzza a komor hangulatot.
    Színészekkel nem volt gond, hozták, amit kellett (Nikolaj Coster-Waldau szereplése meglepett, nem tudtam, hogy játszik ebben a filmben).
    Egy nagy baja van viszont, ami krimiknél és thrillereknél sarkalatos pont szerintem, mégpedig, hogy a film felétől szinte sejteni lehet ki a gyilkos. Ettől eltekintve kellemes kikapcsolódás volt, bár horrort szerettem volna nézni, nem bántam meg, hogy hegy nem kapcsoltam le a felénél.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.10.15. 08:34:18