[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Katalizátor #90784 Te jó ég! Mikor ült ennyit utoljára a topic?
Szal a lényeg, hogy annyi negatív visszhang és rossz előérzet után, most megtekintettem a Terminator: Genisys-t!
Baszki srácok nekem bejött!!!
De tényleg! Magam is meglepődtem a film nézése közben, hogy kifejezetten élvezem! Tetszettek az újraforgatott jelenetek is, kibasokszor láttam az eredetiket és pöccre úgyanúgy adták elő. Tetszett a pozitív vég is, tudom ez a legnagyobb sallang, mégis a Terminator filmeknél csak a sötét végű részek voltak szarok.
Maga a film persze nem szárnyalt cameroni magasságokon, a tálalás kb a The Avengers szintű hollywoodi blockbuster, mégis volt bennem egyfajta nyitottság most efelé. Talán öregszem, de úgy éreztem, ha már nem kaphatok manapság a 80-as, 90-es évekre jellemző stílust, akkor talán próbálhatok kibékülni ezzel az újjal. Persze nem volt akkora mennyország, mint az 1-2, de nekem abszolút hozta a Termi-fílinget, para volt ez a sok robot is és nem baszott fel az időugrálósdi sem. Nyál, csöpögő rágógumi, szar CGI, de tűrhető sztori, tűrhető színészek, na és persze Arnold Schwarzenegger!!! Pontozni sajna nem tudom a filmet, mivel a filmesztéta és a kisgyerek sarkalatos pontjai között érzem magam, totál lehetetlen!
Lényeg: nekem bejött, tuti újra is nézem!