[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tükrök 2 - (2010)
Horror
Sajnos szinkronosan néztem. Ez nagyon nagy hiba volt, mert minősíthetetlenül szar (bocsánat, finomabban nem tudom jellemezni). Igaz az is, hogy nagyon nem tudta lejjebb húzni a filmet annál, mint ahová került.
A horrorfilmekben, én jobban szeretem, ha régi, ódon, sötét környezetben játszódik a mese.
Itt ezt elvették tőlünk, és van helyette kivilágított luxusszoba, fényárban úszó irodaépület, aminek még az alagsora is csak jó indulattal szürkés.
Egyébként pedig a szürke mint árnyalat jellemző a film minden egyes elemére, az előbb említett környezetre, a történetre, a karakterekre (akik csak vannak a jelenetekben, a legkisebb motiváció nélkül sodródva az egyébként is sekélyes történetben).
A történet teljes hiánya, az elbaltázott szereplőválogatás, a sekélyes karakterek mind-mind indokolttá teszik a Zs kategóriás horrorfilmek alapkövének használatát, a Csöcsöket. Használják is, a film első harmadában, hátha feledteti a gyenge kezdést, és továbblendíti a kedves nézőt a történetben. Ami ugye nincs. Kapufa.
Sajnálatos módon amennyire nézhetőnek tartottam az első részt a második annyira vállalhatatlan lett. Kár érte.