[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem azt mondtam, hogy jól hozott, hanem hogy nem volt bukta. Teljesen igaz amit mondtál (mármint, hogy nem igazán lehet látni valójában mennyi az annyi). Olyan mint a Sziget Fesztivál: már a '90-es évek második felében, amikor a Gerendai a zárónap után bejelentette nyöszörögve, hogy hát még mindig mínuszban van a rendezvény, akkor pár bennfentes viccelve arra tett fogadást, hogy a "veszteségből" Maseratit vagy Ferrarit fog venni. Egyébként az előző jött be. Az nem annyira hivalkodó...
Volt szerencsém látni egy-két filmes elszámolást, a Függetlenség napja egy részlete ugrott be, kérdés: "-Miből finanszírozzák ezt?", válasz: "-Maga elhitte, hogy 25ezer dollár egy wc ülőke és 10ezer egy kalapács?". De az tényleg igaz, hogy pl marketingre baromira sokat elköltenek még a gyártáson felül.
Igazából ha egy film kijött nullára (Hollywood type, nem független, meg európai művész) azon egy-két ember már biztos kaszált. Minél jobban teljesít a megtérülés fölött, annál többen járnak jól. De az biztos, hogy a Terminátortól nem ezt várták, és aki keresett rajta az se annyit amennyit várt. Mondjuk én amikor megláttam az első promo képeket Jay "antiszínész" Courtney és a nagyon hülye fejű Dr Who-val én azt hittem valami vicc, és az igazi képek később jönnek. Aztán a trailer után kicsit reménykedtem, de megnézve a filmet én csodálkozom, hogy ennyit is hozott.
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.10.05. 03:44:49