[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Batman, Batman Returns & Batman Forever
Igen. Az utolsó rész a Batman & Robin már kimarad ,mert a Mindörökké Batman-t is alig bírtam végignézni. Gyermekkorom egyik kedvenc filmje volt pedig a 3. rész. Ma már nem tudom miért. Az első az alap Joker miatt is meg amúgy is. Azt akármikor megnézem. A második is hasonló hangulatban telik mint az első az is elmegy szódával. Karácsonykor játszódik aztán karácsony buzi vagyok. Aztán a harmadik résznél puff. Mellbimbó meg csilicsálé neon város. Nem értem, miért ilyen tök happy az összes Batman rész?? Még a "The Animated Series" Batman rajzfilm sorozat is komorabb, sötétebb volt mint ezek a filmek. Mikor láttam az első Nolan féle Batman-t akkor mondtam magamban, na ez az! Ez az igazi Batman! Nem ezek a musical, bohóckodós, sétálok az utcán izé... Meg azok a párbeszédek is hát a falat kapartam. Barátnőm még nem látta ezeket a régi Batman filmeket és most volt szerencséje belenéznie, de azt mondta, hogy szörnyűek. "ez batman film? énekelnek? mellbimbó? jelmezbál?"
Szeretem Batman-t. .Az 1989-es az favorit, de a többi már nem annyira nézhető számomra. Nálam Nolan hozta el a megváltást. Bocsi, ha nem elég összeszedett. Nem vagyok egy nagy kritikus.