[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
+1, nekem is bejött. Azért kissé katyvasz, ahogy írják itt, az igaz, ellenben tetszik a sztori indító felütés, hogy mi volt a másik végen - azaz honnan is jönnek ezek 1984-be (a "jövőből" - ok, de mi is van a vonal másik végén pontosan?!)
És mi lenne ha, a SkynetSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bepróbálkozna Sarah Connornál gyerekkorában is...?! Ergo nem az a kis félős pincérnőt fogjuk kapni, ha visszamegyünk megmenteni. A T1000-es rendőrök hozták a klasszikust - imádtam, kicsit sóhajtottam a Nike cipő talphoz rakásánál, annyira el volt kapkodva - ez a kedvenc emlékem a könyvből is, ahogyan fejtegeti még egy sorban, hogy szinte tökéletesen illeszkedik a lábára...
A sejtszinten beépült nanorobot-terminátor ötlet pedig lenyűgöző - EZ amit igazi világvégének érzek a valóságban és most végre láthattam egy filmben - de a kórházi ölelésnél meg volt a lehetőség, hogy a kis nanorobotok "áttelepüljenek" (könyvet nem olvastam, sry, ha baromságot írok, de a film nagyon beindított)...
De minek kellett ezeknek is "mágnesesnek lenni" - mintha a mi testünket is mágneses erők tartanák össze...
Szóval, jó ez - olyan 8/10
Kicsit beugrott róla a Vissza a jövőbe egyik furcsasága, amikor a csaj elutazik a jövőbe és találkozik az idős saját magával és mindketten meglepődnek és el is ájulnak. Az idős miért ájul el? Hiszen ő tudja, hogy fog találkozni a fiatal saját magával, hiszen fiatalként megélte ezt a találkozást... :) Nem kéne meglepődnie, inkább várnia kellene saját magát.