[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát képzeld, én meg hadfiú rajongó vagyok... kopaszra nyírattam a fejem, sőt Immortan Joe-s tetoválásom is van...
De most komolyan, miért kell ennyire végletekben gondolkodni? Akinek tetszik ez a film, illetve magasztalja, az kizárólag rajongó lehet? Ugyan már...
Sokan vannak úgy hogy hazamennek egy depis, vagy dögunalmas munkanap végén és megnéznek egy ilyen filmet, és egy kis adrenalin-bombaként hat rájuk és a pillanat hatása alatt felmagasztalják és különböző jelzőkkel illetik... miért lenne ettől valaki rajongó? Én sem vagyok egyik ilyen film rajongója sem, de ettől még illethetem jelzőkkel. Ha meg tetszik, azt kimondom... ugyanúgy ahogy azt is ha nem.
Mi a francért kell rugózni ilyen hülyeségeken hogy "hát ez miért tetszik annyira sokaknak", meg "mitől olyan zseniális, mikor csak egy akciófilm"... talán mert a többség ízlésének megfelelt... aki mélyenszántó, elgondolkodtató és színészi teljesítményben bővelkedő filmet akar látni, az nem egy Mad Max-ra fog beülni... egyértelmű. Ha meg beül rá, ne tegyen fel utána idióta kérdéseket mert szerintem senki sem szeret ostobaságokon vitatkozni.