1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    Her (2013)

Ahhoz képest hogy egy csajszi ajánlotta sírós filmnek, hát nem volt olyan drasztikus. Kifejezetten sok poén volt benne, az Oprendszer, aki a csajt alakítja a film közepéig, annyira a tökéletes nő kategória még nekem is, hogy jó volt nézni a filmet. Talán ironikus is, hogy csak egy számítógép tud ilyen tökéletes lenni. Persze van benne egy csomó abszurd dolog, amin csak röhögtem, holott a színész tök komolyan játszotta el a helyzetet. A jelenet végére még én is elkezdtem komolyan venni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De a fojtogass döglött macska farkával szex közben jeleneten sírtam a röhögéstől :D

Mindenesetre sztem nagyon jó film. Randifilmnek is 5-ös, de csak ha jól akar is szórakozni az ember, érdemes megnézni. 9/10

Ryan közlegény megmentése
    Amíg ébren tudtam maradni 10/10 sajnos a pia meg a fáradság valahol Caparso halála környékén elnyomott. De sztem nem kell bemutatni a filmet. Zseniális :)