[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy kicsit visszakanyarodva még a CGI és a filmek témájához, tegnap ment a TV-ben az AVATAR-t.Én mikor megjelent szinte premier napján néztem meg 3d-ben moziban.Ahoz képest, hogy mekkora hype volt körülötte már akkor is , hogy milyen látvány fog elénk tárulni stb. hát nem estem hanyadt töle .ÉS most igy TV-n keresztül ez mégjobban kijött. az egész inkább tünt egy animációs mesefilmnek, mint valami nagyobb költségvetésü fimnek. Tul sok volt benne a számitógép és ez meg is látszott rajta.A repülö eszközök is eléggé egyszerüre sikeredtek és néhol a lángok is furák voltak és az egész túl szines volt akárcsak ahogy már mondtam egy mese animációnál.
Ha egy kicsit realisztikusabbra vette volna a figurát Cameron és több lett volna benne a 3d hatás sokkal nagyobbat ütött volna az egész.Igy csak azért lett ilyen bevétel belőle ,mert mindenki meg akarta nézni mi az a 3d.