1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ElNano
    Avangers: Age of Ultron
    Ezt a szart! :D Háromszor kellett nekifutnom, mire a végére értem. Már ahogy kezdődött gyanús volt, az a súlytalan, erőtlen, érdektelen csata előre vetítette, hogy valami B-kategóriás szemét lesz ez és tényleg. Összességében minden totál érdektelen volt, az összes szuperhős, valahogy totál kifakultak, nem volt egyiknek sem egy valamire való karaktere, és azok a kínos jelenetek… Az a közös buli, mint valami elcseszett munkahelyi összejövetel… Ez az Ultron is mi volt már. Egy mesterséges intelligencia a szokásos közhelyekkel, kb. Skynet-szintű ambíciókkal, hát valami rémunalom. És a béna megoldásai. Egy szuperintelligens program azért ennél többre lenne képes – az ő lehetőségeivel én is kb. ötvenezerszer rafináltabb és célravezetőbb módon intéztem volna a dolgokat a helyében, ez meg mint valami sértődött óvodás. :D Ami a leginkább zavart a suta sztori mellett, az a főszereplők semmilyensége volt. Mindenki kifakult, végezték a dolgukat, mint a mesterember, aki már negyven éve ugyanazt csinálja és alig várja már, hogy nyugdíjazzák a francba. Semmi élet nem volt ebben a filmben. Meg ilyenek, hogy valaki megemeli Thor kalapácsát… Szánalom volt, innentől Thor takarodhat, ennyi volt az isteni mivolta. Ezt nem lett volna szabad elkövetni. És kb az összes arcot jól ledegradálták, talán ezért is volt ennyire érdektelen az egész. Az akciók is olyan szinten egy kaptafára voltak megtervezve, hogy az már fájdalmas. Az ikrek meg… :D Á, hol ért ez meg két órát az életemből. Idén kb. az összes blockbuster megy eddig a levesbe. Ez, Halálos iramban, Jupiter felemelkedése, Terminátor, Mad Max, mind-mind egy rakás szemét.

Cipőbűvölő
    Az enyhén fogyatékos és szintész antitalentum Sandler nagy néha belebotlik olyan forgatókönyvekbe, amik miatt még mindig a felszínen tud maradni. Ez is ilyen, abszolút nem az ő karaktere vitte el a filmet, hanem a jó kis történet, ami persze holt bugyuta, de ilyen bárgyún vigyorgósan, kikapcsolt aggyal még élvezhető. Mondjuk az, hogy kb. a 20. percben vágni lehet a „nagy csattanót”, ami beesik a film végére, némileg ront az összképen, de annyi baj legyen. Nem volt kiemelkedő élmény, legfeljebb a Sandler-filmek sorában, jó kis gegek, egy-két jelenetnél erőtlen rihegés-röhögés a magam részéről, aztán kész. Egyszer megéri megnézni, ezt is láttam, de jó.

A 44. gyermek
    Na, ez viszont odatett. Nagyon erőteljes film, meglepő fordulatokkal, cselekménnyel, és rendkívül plasztikus ábrázolással. Azért itt elég rendesen átjött, hogy mennyire embertelen, elmebeteg rendszer uralkodott a Szovjetunióban, még a csókosok sem voltak látszólagos biztonságban sem. Ez a paranoid légkör nagyon átjött, király díszletek, helyszínek, szóval itt a stáb nagyot alkotott. Tom Hardyt nagyon csípem a pacekja miatt, de azért valljuk be, Noomi Rapace egy-két jelenetben lemosta a vászonról. Nem volt rossz Hardy, de azért lássuk be, ezzel a formával van egy-két lehetősége játszani, azokat tudja hozni rendesen, sőt, néhol egész fenomenális tud lenni (pl. Bronson), de amikor egy olyan figurával kerül egy jelentbe, amiben a másiknak lehetősége nyílik lubickolni, akkor azért ez már kevés tud lenni és itt a Rapaceval közös jelenetek ezt nagyon megmutatták. És mondom, nem Hardy a szar, csak annyi, hogy a fizimiskája alkalmassá teszi x számú karakter eljátszására, aztán annyi, messze nem egy kaméleon típus és ez most átjött keményen. Jó volt, de a csaj lejátszotta a színről. Szóval kemény dráma, nagyon erős és sokféle érzelmi töltettel, engem ez a film abszolút meglepett, nagyon rendben volt úgy mindenestül.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.22. 09:09:54