Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Igen? És ezt mire alapozod? Vegyük csak az imdb szavazatokat, 423 ezerből, 315 ezer ember szavazott 7 ponttal vagy afelett a filmre, ami közel 75%. Tehát akkor ők mérgükben szavazták fel a filmet, mert nem elégítette ki az igényüket? 😄
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.11.14. 23:39:24
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Még egyszer: nem rossz rendező, de ne emlegessük már egy lapon Christopher Nolannel vagy David Fincherrel. A Man of Steelt pedig nem lett volna szabad nekiadni. Túl sok volt neki.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
300
Dawn of the Dead
Sucker Punch
Amitől több Nolan Barmant vártam, de számomra nem lett az : Man of Steel
Ő jegyzi ugye a Watchmen-t is, meg a Legend of the Guardians-t.
Az meredek hogy a 300 a sikere kulcsa még most is😊)) amit rendezett az mind minimum! jó alkotás volt eddig.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tömegigényeket sem elégített ki különösebben a Man of Steel, az pedig elég szar érv, hogy jobb, mint a korábbi Superman filmek.
Nem tudom, az Interstellarról mi a véleményed, de ezek után már érdekelne. Kimondottan mulatságos lenne, ha ezek után fikáznád.
Semmi komoly probléma nem volt azzal a filmmel. Így is jobban sikerült bármelyik Superman elődnél. Alapnak elmegy, amire lehet építeni.
Sam Mendes nagyon nem passzol ide, a Skyfallon kívül nincs közönségfilmje.
Nem "popcorn rendezők" közül még többet lehetne sorolni.
Nolan meg íróként is részt vesz minden projektjében, és ez a legnagyobb erénye, mivel saját elképzeléseit tudja vászonra vinni. Bár hogy nem saját forgatókönyvvel mit tudna kezdeni, az megint más kérdés.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 20:06:05
Főleg a prometheus 2 és a a lángszóróval ölhető zombik után nem számítottam ilyenre, holly shit után 😊
Edit oké javítom magam volt a district nine még.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 19:56:35
Fincher inkább már régi motorosnak számít szvsz, ettől persze még őt is bírom, egyéni látásmódja van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 18:12:52
Nolan korunk legnagyobb rendezője.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még volt vissza 40 perc, amikor kinyomtam. :/ Van ember, aki erre gerjed?
3/10
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Adott egy gecironda játékbaba, akihez képest Annabelle egy topmodell, és akit ezer sztájliszt se tudna összetákolni annyira hogy legalább madárijesztőnek alkalmas legyen. Antiszociális jellegét mi sem bizonyítja jobban hogy legyilkolja aki szebb nála. Azaz mindenkit. Miután befejezi 9 éves gazdája személyátalakító programját, gonosz szövetségeséül fogadja őt és rögtön el is kezdődik a sötét lelkű kislány-gyilkos baba duó kalandja.
Maga a film nem dolgozik túlzottan újszerű megoldásokkal (láttam már jobbat a műfajban) de ötletes sztorit barkácsoltak köré, ami bőven elegendő a figyelem fenntartásához arra a bő 80 percre. A szereplők szinte ismeretlenek voltak számomra, egyedül Tobin Bell-t ismertem meg (Fűrész/Jigsaw) amint pszichológusként megpróbál megoldást találni a zűrös kiscsaj problémáira. Sajna nem sok szerepe van max. 1-2 jelenet erejéig láthatjuk.
Ahogy befejezték még akár folytatása is lehetne, bár az attól is függ ahogy ez a rész szerepelni fog. Számomra átlagos film egy jó történettel, de ha lenne folytatás tuti gyengébb lenne ennél egy fokkal.
5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egész jól indult a dolog, de végére pöppet kifáradt. Ha úgy 20 perccel rövidebb lett volna, akkor lett volna a megfelelő hossz. A másik, hogy valamivel több könnyedség elfért volna, mert azokat nagyon jól eltalálták, feldobta a filmet. Neeson féle akart lenni, csak annál sokkal lazábban vették a dolgot, de a végén elcsúszott az egész. Nem volt rossz.
6/10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
hát szerintem 10/5
egy ötös listán. egyszerűen zseniális, elrepült ez a kb. 3 óra mint a húzat. csinálhatták volna két részesre 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy igazi voodoo horror "whatthefuck" befejezéssel. Elég átlagosan indul a történet egy tolószékes szőke csajjal, akihez nem sokkal később társul egy nem tolószékes halott csaj. Tolószékben meg elég nehéz kísértetek elől menekülni, tehát a feladat adott. A jelenségnek egyébként a voodoo-hoz van köze, merthogy egy rituáléval át lehet hívni egy lelket odaátról hogy megszálljon valakit. Ez pedig ki más lenne mint a kerekesszékes édes.
Egyébként a vége poén lett, ott derül ki hogy ki, merre, miért stb. Mondjuk nem egetrengető katarzis, de legalább vittek bele csavart... ezt már Fluor óta tudjuk hogy a csavar nagyon fontos.
6/10
Nekem a fiatalokkal volt gondom, a többivel semmi bajom nem volt. Tudtam, hogy kábé mire számíthatok, és azt is kaptam. A tinik nélkül rohadt jó film lett volna. S persze így rövidebb is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az a befejezés....
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az ember tényleg a nagy öregek miatt nézi ezt a filmet. Mi szükség van arra hogy behozzanak egy csapat taknyost egy ilyen filmbe? Akinek eddig sem tetszett az EX az nem ettől fog elmenni rá aki meg az oldschool akcióhősökért rajon, keserű szájízzel jön ki a filmről.
Mindenek előtt - a közel 2 és 1/4 óra jót is tett a cuccnak meg nem is, és a 4. részt is várom <és remélem, meg is kapjuk tőlük, mert megérdemeljük>és remélem, meg is kapjuk tőlük, mert megérdemeljük>. Továbbá: a fiatalítási hullám
Rég néztem ennyire érdektelen filmet. Az mindent elmond róla hogy inkább csak hallgattam nagy részben ,mert közben telon játszottam.
Egy Sharknadot egy ültő helyembe végignézek ,mert több izgalom volt benne mint ebben.
Visszamennyé /10
Next PC upgrade: 2022
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Halálos Kitérő 1 az volt a jó film 8/10
Halálos Kitérő 2 Nem volt rossz az egyik legdurvább Slasher Gore rész 6/10
Halálos Kitérő 3 Na ez már nagyon pocsék volt Értékelhetetlen
A többiröl nem tudok nyilatkozni mert nem láttam !
A baltás haverok legújabb agymenésében egy hotel vendégei kerülnek terítékre, méghozzá a kevésbé gusztusos formában. A tipikus "itt a balta, hol a fejed" társasjáték helyett a rendező gondolt egy nagyot és mindezt leöntötte egy cukormázas pátosszal körbevett rituáléval, amelynek keretében a testi-lelki deviancia "tiszta" vérvonalát tovább kell adni így a hegyi emberek távolabbi leszármazottai akik már nem néznek ki mutánsnak a op.rendszer gyakori frissítése miatt, mit sem sejtve elmennek a felségterületükre hogy aztán a dúvad rokonok elkezdjék őket b*szogatni... szó szerint.
A sorozat készítői az első rész után esküdt ellenségei lettek az eredetiségnek, a kiszámíthatatlanságnak, az izgalmas történetvezetésnek, és az elfogadható színészi játéknak. Egyedül a killekbe próbáltak valami fantáziát vinni... van is köztük ötletes megoldás, de összeségében ez a rész is csak egy nyúzott rókabőr lett.
4/10
A térhez? A tér állandó? Hol volt PONTOSAN a Föld, a Nap X évvel ezelőtt, tudunk egyáltalán pontosan bármihez viszonyítani? 😊
stb-stb
Ezért is jó ez a film, mert az eredeti science fiction-ökhöz hűen szilárdnak vesz pár olyan dolgot, amiben nem lehetünk biztosak, és ezek köré épít egy fikciót. Mindezt teszi baromi okosan és önmagához (!) következetesen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meglehet, az "eredeti" idővonalban csak a csajszi éli túl, kolonizálja az új világot, és eltelik több ezer év, mire képesek leszünk rá. Ekkor keresik meg az új emberek azt a pontot, ahol be lehet avatkozni, és érdemes is. A film újabb feltételezése, hogy nincsenek párhuzamos idővonalak, csak egy van, amit lehet módosítgatni kényünk kedvünk szerint. Ez felfoghatatlan most nekünk. Teljességgel és abszolút elképzelhetetlen, de a film feltételezi, és valahogy megpróbálja prezentálni - a feltételezéseihez képest a lehető legpontosabban. Ennyi a lényeg, szerintem.