Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Sas Tamás XDDDD ugye csak viccelsz?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

genndy
"Fiatalabbak"-ról szólt az eredeti kérdés.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen
Antal Nimród, Sas Tamás hol maradnak???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
"Tömegigényeket sem elégített ki különösebben a Man of Steel"

Igen? És ezt mire alapozod? Vegyük csak az imdb szavazatokat, 423 ezerből, 315 ezer ember szavazott 7 ponttal vagy afelett a filmre, ami közel 75%. Tehát akkor ők mérgükben szavazták fel a filmet, mert nem elégítette ki az igényüket? 😄
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.11.14. 23:39:24

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Riddick21
Igazad van, a Dawn of the Dead is jó, sőt, szerintem a Watchmen is korrekt lett, az pl. pont rá van szabva.
Még egyszer: nem rossz rendező, de ne emlegessük már egy lapon Christopher Nolannel vagy David Fincherrel. A Man of Steelt pedig nem lett volna szabad nekiadni. Túl sok volt neki.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kongy
Scorsese, Ridley Scott hol marad?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ami tetszett tőle:
300
Dawn of the Dead
Sucker Punch

Amitől több Nolan Barmant vártam, de számomra nem lett az : Man of Steel

Ő jegyzi ugye a Watchmen-t is, meg a Legend of the Guardians-t.

Az meredek hogy a 300 a sikere kulcsa még most is😊)) amit rendezett az mind minimum! jó alkotás volt eddig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Riddick21
Nincs végtelen filmográfiája, szóval egy félrelépés is tekinthető komolynak, de én amúgy nem írtam, hogy rossz rendező.
Tömegigényeket sem elégített ki különösebben a Man of Steel, az pedig elég szar érv, hogy jobb, mint a korábbi Superman filmek.
Nem tudom, az Interstellarról mi a véleményed, de ezek után már érdekelne. Kimondottan mulatságos lenne, ha ezek után fikáznád.

Tyler1
Húha, ettől már Snyder egy rossz rendező, igazad van 😄
Semmi komoly probléma nem volt azzal a filmmel. Így is jobban sikerült bármelyik Superman elődnél. Alapnak elmegy, amire lehet építeni.

Riddick21
Mi a baj vele? Man of Steel, az a baj vele. Kevés annál félresikerültebb szuperhősfilmet láttam, pedig hatalmas potenciál volt benne. Snyder még mindig a 300 hátszelével halad.

Tyler1
Mi a baj Snyderrel? Kiválóan kielégíti a popcorn közönséget. Nem véletlenül kapta meg a DC filmek rendezési jogait.

Riddick21
Tudom.

Huh, hát az amerikai szépséget is ő rendezte 😄

Riddick21
Snyder? 😄 Ne röhögtess légyszíves. Abrams jogos, ő tényleg nagyon tehetséges.
Sam Mendes nagyon nem passzol ide, a Skyfallon kívül nincs közönségfilmje.

Tyler1
Snyder, Abrams, Sam Mendes?
Nem "popcorn rendezők" közül még többet lehetne sorolni.

Nolan meg íróként is részt vesz minden projektjében, és ez a legnagyobb erénye, mivel saját elképzeléseit tudja vászonra vinni. Bár hogy nem saját forgatókönyvvel mit tudna kezdeni, az megint más kérdés.

Noé nem lett rossz. A művész film kategóriában vannak jók, többségük vontatott az emberek többsége feláll és kimegy. Nolan tényleg képes úgy megcsinálni valamit, hogy a félhülye is bennmarad. sajna tapasztaltam vasárnap, így hallgathattam a popcornt a végégig, a fülem mögött 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 20:06:05

Riddick21
Igen, de ezek közül kik csinálnak blockbustereket, vagy akár csak széles közönséget érintő filmeket? Oké, mondjuk a Noé ilyen próbált lenni, nem is lett túl jó. Tudnék én is jó rendezőket sorolni, nem Nolan a kedvencem (hanem Nicolas Winding Refn), de közönségfilmeket is kell valakinek csinálnia, mégiscsak szórakoztatóipar valahol, amellett, hogy művészet. Kevés rendezőnél adott, hogy a kettő nem zárja ki egymást, és Nolan ilyen.

Ja egyetértek, meglepett a film, a gravitáció volt az utolsó amire azt mondtam sci-fi nem hittem valaki übereli, és most megtörtént 😊
Főleg a prometheus 2 és a a lángszóróval ölhető zombik után nem számítottam ilyenre, holly shit után 😊

Edit oké javítom magam volt a district nine még.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 19:56:35

genndy
Nolant nagyon bírom, és nem is csinált még rossz filmet (vagy máshogy: veszteségeset. De még nullszaldósat sem. Azért ez nem semmi.) Aronofsky is ígéretes, bár a legutóbbi Noéja nem lett valami nagy durranás. Én még szeretem Tarsem Singh stílusát is (harsány színek, látványos jelenetek - Immortals, The Cell). Wes Andersonra is érdemes figyelni (The Grand Budapest Hotel), ő is jól játszik a színekkel, formákkal, beállításokkal.
Fincher inkább már régi motorosnak számít szvsz, ettől persze még őt is bírom, egyéni látásmódja van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen
Michael Bay, Mö Night Shájámálán, McG...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Riddick21
Én egyetértek, bár a neve mellé odatenném még David Finchert is, ők ketten viszik most Hollywoodot. Persze várom a sok okos embertől az ellenérveket, vitára mindig nyitott vagyok 😊 Kik most a "fiatalabbak" közül Hollywood nagy rendezői?

Talán tényleg bepillanthattunk a jövőbe egy pillanatra 😊 Remény hal meg utoljára. Ráadásul ez a jövő nincs is olyan messze már.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.14. 18:12:52

CalebJoe
Azért ne túlozzunk.<#smile>
LasDen
majd elmúlik...

Interstellar 10/10 Hétvégén sikerült.
Nolan korunk legnagyobb rendezője.

IMYke2.0.0.0
Nekem címezte, talán nekem illett válaszolni rá - bocs, ha fáj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
1 hete újramegnéztem faterral 3D-ben. hiába volt fasza a 3d, a végére már sok volt....

sz4bolcs
Transformers: A kihalás kora

Még volt vissza 40 perc, amikor kinyomtam. :/ Van ember, aki erre gerjed?

3/10

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Bokafix2
Finders Keepers 2014

Adott egy gecironda játékbaba, akihez képest Annabelle egy topmodell, és akit ezer sztájliszt se tudna összetákolni annyira hogy legalább madárijesztőnek alkalmas legyen. Antiszociális jellegét mi sem bizonyítja jobban hogy legyilkolja aki szebb nála. Azaz mindenkit. Miután befejezi 9 éves gazdája személyátalakító programját, gonosz szövetségeséül fogadja őt és rögtön el is kezdődik a sötét lelkű kislány-gyilkos baba duó kalandja.

Maga a film nem dolgozik túlzottan újszerű megoldásokkal (láttam már jobbat a műfajban) de ötletes sztorit barkácsoltak köré, ami bőven elegendő a figyelem fenntartásához arra a bő 80 percre. A szereplők szinte ismeretlenek voltak számomra, egyedül Tobin Bell-t ismertem meg (Fűrész/Jigsaw) amint pszichológusként megpróbál megoldást találni a zűrös kiscsaj problémáira. Sajna nem sok szerepe van max. 1-2 jelenet erejéig láthatjuk.

Ahogy befejezték még akár folytatása is lehetne, bár az attól is függ ahogy ez a rész szerepelni fog. Számomra átlagos film egy jó történettel, de ha lenne folytatás tuti gyengébb lenne ennél egy fokkal.

5/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
3 nap a halálig

Egész jól indult a dolog, de végére pöppet kifáradt. Ha úgy 20 perccel rövidebb lett volna, akkor lett volna a megfelelő hossz. A másik, hogy valamivel több könnyedség elfért volna, mert azokat nagyon jól eltalálták, feldobta a filmet. Neeson féle akart lenni, csak annál sokkal lazábban vették a dolgot, de a végén elcsúszott az egész. Nem volt rossz.

6/10

Húú, de megijedtem először. Azt hittem hogy 5/10-re pontoztad. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Krinyo
Miért tegye hozzá, hogy számára? Ő írta, az ő érzéseiről beszélt, nem a világegyeteméről.

akyyy
megnéztem a csillagok között cimu filmet...
hát szerintem 10/5

egy ötös listán. egyszerűen zseniális, elrepült ez a kb. 3 óra mint a húzat. csinálhatták volna két részesre 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bokafix2
Jessabelle 2014

Egy igazi voodoo horror "whatthefuck" befejezéssel. Elég átlagosan indul a történet egy tolószékes szőke csajjal, akihez nem sokkal később társul egy nem tolószékes halott csaj. Tolószékben meg elég nehéz kísértetek elől menekülni, tehát a feladat adott. A jelenségnek egyébként a voodoo-hoz van köze, merthogy egy rituáléval át lehet hívni egy lelket odaátról hogy megszálljon valakit. Ez pedig ki más lenne mint a kerekesszékes édes.

Egyébként a vége poén lett, ott derül ki hogy ki, merre, miért stb. Mondjuk nem egetrengető katarzis, de legalább vittek bele csavart... ezt már Fluor óta tudjuk hogy a csavar nagyon fontos.

6/10

IMYke2.0.0.0
Tedd hozzá: számodra.

Nekem a fiatalokkal volt gondom, a többivel semmi bajom nem volt. Tudtam, hogy kábé mire számíthatok, és azt is kaptam. A tinik nélkül rohadt jó film lett volna. S persze így rövidebb is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
nem csak a fiatalok volt a film baja, hanem minden más is...

sz4bolcs
The social network 10/10

Az a befejezés....

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

A rendezőket nem értem ilyen esetekben, hogy megvan a remek recept amiért az emberek már 2-szer beültek a moziba de NEEEM MI KREATÍVAK VAGYUNK ÉS KITALÁLUNK VALAMI ÚJAT!
Az ember tényleg a nagy öregek miatt nézi ezt a filmet. Mi szükség van arra hogy behozzanak egy csapat taknyost egy ilyen filmbe? Akinek eddig sem tetszett az EX az nem ettől fog elmenni rá aki meg az oldschool akcióhősökért rajon, keserű szájízzel jön ki a filmről.
IMYke2.0.0.0
<2014> - imdb - "The Expendables 3" - 7,5/10

Mindenek előtt - a közel 2 és 1/4 óra jót is tett a cuccnak meg nem is, és a 4. részt is várom <és remélem, meg is kapjuk tőlük, mert megérdemeljük>. Továbbá: a fiatalítási hullám sajnos ide is begyűrűzött, ami nem tett annyira jót a dolognak.

LasDen
én is most néztem. Tényleg teljesen érdektelen volt. Egyetlen pozitív dolog a filmben, hogy a Epik5-ös vihar egészen korrekten gázol végig a tájon.....

Calver
imdb 3 pont feletti film? hogy tehetted?!

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
A vihar magja

Rég néztem ennyire érdektelen filmet. Az mindent elmond róla hogy inkább csak hallgattam nagy részben ,mert közben telon játszottam.
Egy Sharknadot egy ültő helyembe végignézek ,mert több izgalom volt benne mint ebben.

Visszamennyé /10

Next PC upgrade: 2022

cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Synchronous
Nem vesztettél vele sokat. A 4-dik rész egy eredettörténet, a 3 kretén fiatalkorát mutatja be. Az 5-dik pedig egy Halloween ünnepi mészárlást egy jelmezes fesztiválon. Ahogy újabb rész jön ki, úgy süllyed a színvonal... de lehet megéri nekik mert hoz annyi bevételt hogy visszajöjjön az az 50 dolláros forgatási költség.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

wesker24
Nem mondod hogy már 6 rész is van én már a 3 résznél leragadtam annyira szar volt nem is néztem tovább ! 😄

Halálos Kitérő 1 az volt a jó film 8/10
Halálos Kitérő 2 Nem volt rossz az egyik legdurvább Slasher Gore rész 6/10
Halálos Kitérő 3 Na ez már nagyon pocsék volt Értékelhetetlen

A többiröl nem tudok nyilatkozni mert nem láttam !
Kongy
Ennek a sorozatnak tényleg ekkora nézőközönsége van, hogy ennyi filmet megért? Az első részt láttam, az még úgy szódával elmegy, a 2 már kicsit gagyi volt, és túlzásokba esett. Azóta nem is néztem.

Bokafix2
Halálos kitérő 6 (2014)

A baltás haverok legújabb agymenésében egy hotel vendégei kerülnek terítékre, méghozzá a kevésbé gusztusos formában. A tipikus "itt a balta, hol a fejed" társasjáték helyett a rendező gondolt egy nagyot és mindezt leöntötte egy cukormázas pátosszal körbevett rituáléval, amelynek keretében a testi-lelki deviancia "tiszta" vérvonalát tovább kell adni így a hegyi emberek távolabbi leszármazottai akik már nem néznek ki mutánsnak a op.rendszer gyakori frissítése miatt, mit sem sejtve elmennek a felségterületükre hogy aztán a dúvad rokonok elkezdjék őket b*szogatni... szó szerint.

A sorozat készítői az első rész után esküdt ellenségei lettek az eredetiségnek, a kiszámíthatatlanságnak, az izgalmas történetvezetésnek, és az elfogadható színészi játéknak. Egyedül a killekbe próbáltak valami fantáziát vinni... van is köztük ötletes megoldás, de összeségében ez a rész is csak egy nyúzott rókabőr lett.

4/10

Tulajdonképpen ezért is megoldhatatlan ez az egész, mivel az érzékelésünk maga függ az időtől, hiszen ha "megáll" az idő, a fotonok sem jutnak el a szemünkig, a hang sem mozog, ráadásul nem mondhatod hogy beülsz egy időgépbe ami X évvel visszavisz, mégis, mihez viszonyítva?
A térhez? A tér állandó? Hol volt PONTOSAN a Föld, a Nap X évvel ezelőtt, tudunk egyáltalán pontosan bármihez viszonyítani? 😊
stb-stb

Ezért is jó ez a film, mert az eredeti science fiction-ökhöz hűen szilárdnak vesz pár olyan dolgot, amiben nem lehetünk biztosak, és ezek köré épít egy fikciót. Mindezt teszi baromi okosan és önmagához (!) következetesen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A filmben az idő "csak" egy újabb dimenzió amit a későbbi emberiség már kényére-kedvére módosíthat, hogy miért? Technológiával, vagy akár egy genetikai mutáció során elkezdtük úgy érzékelni, mint most a teret? Ki tudja, a _lényeg_ hogy képesek rá.
Meglehet, az "eredeti" idővonalban csak a csajszi éli túl, kolonizálja az új világot, és eltelik több ezer év, mire képesek leszünk rá. Ekkor keresik meg az új emberek azt a pontot, ahol be lehet avatkozni, és érdemes is. A film újabb feltételezése, hogy nincsenek párhuzamos idővonalak, csak egy van, amit lehet módosítgatni kényünk kedvünk szerint. Ez felfoghatatlan most nekünk. Teljességgel és abszolút elképzelhetetlen, de a film feltételezi, és valahogy megpróbálja prezentálni - a feltételezéseihez képest a lehető legpontosabban. Ennyi a lényeg, szerintem.
Orvoshoz kell fordulni.