106844

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Borzasztóan el lett kapkodva... nem az volt a lényeg hogy csináljanak egy normális filmet hanem hogy ne kerüljenek vissza az F4 jogai a Marvelhez. Ha nem csinálják meg a filmet ez történt volna. Így inkább elkapkodták. A stúdió még az utolsó pillanatban is megvágta a költségvetést, a forgatókönyvet az előmunkálatok legvégéig nem véglegesítették, és még a forgatás kezdetén is próbáltak változtatni rajta.
De amúgy is túl hosszú és érdektelen a felvezetés, az akció meg annyi hogy a végén megjelenik Doom és le is zúzzák. The End... ezért kár volt elkészíteni ezt a filmet. -
SzinesGeza #90380 Akkora Predátor-koppintás mint ide Kolozsvár?! Miért, hol laksz? Szamosszentmiklóson?
Csak mert egyáltalán nem hasonlít a Predatorra. -
a rengeteg vita Fox és Trank között lényegében tönkretette a filmet.... -
Most komolyan ennyire szar lett az F4?
Én annak idején a castingnál 5-ből 3 színésznek tök örültem, bizakodóan álltam hozzá. Aztán jött a sok rinya előrejelzés. Gondoltam, majd úgyis bizonyít a film, és fasza lesz. Erre... -
Fantasztikus 4 (2015)
A végén a néző megkérdezi, hogy mi volt ez a fos ?
3.5/10 -
anno én megvettem dvd-n, mert Kuroszava. Aztán később, mikor beteg voltam beraktam megnézni, de rövid úton bealudtam. Azóta is készülök, hogy megnézem újra rendesen.... -
[1985] - (imdb) - "Ran" (Káosz) - 5/10
(2015.08.16-17) (163 perc, japán-francia)
Kuroszava Akira egyik "rövid" filmje egy idős apáról, aki 50 évnyi harc és vérontás után, határtalan mennyiségű föld és kastély tulajdonosaként úgy dönt, hogy visszavonul. A teljes birodalmának igazgatását legidősebb fiára, Taróra hagyja az Első kastélyból, magának továbbra is megtartja a Nagyúri címet, és visszavonul az Első kastélyban lévő rezidenciájába, Jiro és Saburo fiának pedig a Második és Harmadik nagy kastélyt adja, annak minden javával.
Döntését a harmadik, legfiatalabbik fiú - Saburo - megkérdőjelezi, ezért az apa meneszti a családból. A dolgok akkor veszik a legrosszabb fordulatot, amikor Taro valóban uralkodni kezd... egykor leigázott családjáért bosszúra éhes felesége áskálódására. S közben a másik két fiúnak is van elképzelése a vezetésről.
//Sajnos, hosszú és meglehetősen unalmas, szinte középszerű film volt (2 nap alatt tudtam csak végignézni). 5 pontig a ruházatok, a Kaede mozgása, a rövid csatajelenetek, ostromok kidolgozása, és a lovaskaszkadőrök emelték. Az apát egyszerűen ki nem állhattam [tehát jól játszott]. Csak türelmes, Akira-filmekre kíváncsi emberkéknek!
//A kép és hang mai szélesvászonra restaurálása pompásan sikerült. -
A babas durva volt. a tobbi meg tenyleg felesleges kb -
DNA - Ragadozó
Elöljáróban annyit, hogy ez a film akkora Predátor-koppintás mint ide Kolozsvár. Néhány helyen a Predátor 3-dik részének van feltüntetve mint Ragadozó 3.
Egyértelműen semmi köze hozzá, hivatalosan az imdb-n sem Predátor 3-ként jegyzik. Na de itt még nincs vége. Mert ami a koppintásokat illeti ez a film egy kínai piac... Van itt Alien-ből lopás, Jurassic Parkból és nem utolsó sorban Indiana Jonesból is...
Adott egy dzsungelharcos alsegédrambó, alias Mattley (Dacascos) aki egy fiatal komornával kiegészülve hajtóvadászatot indít a pankrátorrá fejlődött egysejtű ellen. Kb. ennyi a történet de elég is. Ami felkeltette a figyelmemet az a fehér bárányfelhőkből vadul csapkodó villámok voltak, (nem is tudtam hogy bárányfelhőből is szokott villámlani) és a többször is megismételt robbanások amikor ugyanazt a robbanást több szemszögből is megmutatják mintha egy másik lenne hogy megspóroljanak egy kis kólára valót.
Nyomasztó delíriumban néztem végig ezt az igénytelenségben B-mozikat is leköröző alkotást, és arra gondoltam hogyha nem Borneón vették volna fel (ami egy gyönyörű trópusi paradicsom) akkor el sem jutok a stáblistáig.
1/10 (az egy pont is csak Borneó miatt) -
karajjj #90372 Nem, nekem tényleg tetszett, esküszöm többre tartom, mint pl. a Ted második részét.
Ez a film semmivel sem akar több lenni annál, ami elsőre is látszik. Szokásos bugyuta sztori, néhol gagyi poénok, de fingós-hányós-másondójábanfetrengős hülyeségek nincsenek benne. A Jurassic World után megbántam, hogy kifizettem a mozijegy árát, ennél eszembe sem jutott ilyesmi. -

Ezzel most csak trollkodsz, ugye? Nálam a pontozás fordított lenne, ha mondjuk megfizetnék. Értékelhetetlen szar a filmnek csúfolt izé. Olyan jelenetek tömkelege, ami a nézőnek kínos, poénmentes poénok. Erőltetett. Még Pter Dinklage is csak idegesítő
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.08.17. 13:03:48 -
A "hetvenhetesben" anno csupa világsztárokat felvonultató alkotást láthattunk!
-
Jól hangzik!
Honnét tudom lekapni?
-
Gunman. Szar volt,unalmas volt,klisés volt -
Nyiri #90367 Kemény jelenetek... Érthető hogy kivágták -
karajjj #90366 Pixel
Tudom, hogy Adam Sandler nevének említésére a topikot olvasók többségének a zsebében nyílik a bicska, de akkor is le merem írni: ez az egyik legjobb filmje. Nem a szokásos bugyuta poénokkal van tele (bár van benne), hanem magasan az elvárt színvonal felett teljesít. Óriási, ahogy belefűzik a korai videojáték korszakot az egészbe. A mai gyerekek többsége már azt sem tudja, hogy mik azok a játékok, amik megjelennek a filmben. Rendkívül szórakoztató és jól kivitelezett sztori, kellemes meglepetés volt.
8/10 -
-
ElNano #90364 Kezdjük a rosszabbal…
Harbinger Down (2015)
Annyira felidegesített ez az igénytelenség, hogy nagyjából 20 perccel a vége előtt kikapcsoltam a francba. Azért ehhez pofa kell vastagon. A sztori az, hogy a sarkkörön egy hajó legénysége talál egy, a 80-as években lezuhant űrhajót, ami egy titkos szovjet expedíció keretében megjárta a Holdat. Kiolvasztják a cuccot és ezzel szabadjára engednek egy alakváltó organizmust. Na szóval ez a Dolog rendkívül gyenge, Asylum-szintű koppintása. De olyan egy fos, hogy mondom, kikapcsoltam, pedig ez nálam igen ritkán fordul elő. Ha egyszer nekilátok egy filmnek vagy könyvnek, akkor 90%-ban végig is rágom magam rajta. De ez… Valami förtelem. Lance Henricksen meg mostantól csak ilyen filmekben nyomuljon, ennyire leadni, azért már nem semmi. Oké, hogy sosem volt egy színész óriás de ez már a másik véglet. Szar forgatókönyv, szar színészek, szar kivitelezés, botrányosan rossz benne minden. 1/10
Dark Places (2015)
Na, ez viszont kellemes meglepetés volt, úgyszólván vakon került elém, se reklám, se kritika, se előzetes, se semmi. Aztán nézem, jé, ebben a Charlie Theron játszik! És ez a film végképp megbecsültté tette nálam ezt a nőt, ezek szerint simán bevállal a AAA-blockbuster tömegfilmek mellett ilyen, kissé súlyosabb darabokat is, és ez bizony óriási piros pont.
A sztori alapvetése, hogy a főhősnő gyerekkorában túlélte a családja kiirtását, amit állítólag – és az ő vallomása szerint – a bátyja követett el. Eltelik 28 év, és a múlt, mint a földből előbugyogó gané gejzír kezdi ellepni az érintettek lelkét és életét. Aztán kiderül, hogy a gané gejzír igazából tisztítótűz, ami az ártatlanokat némi kanosszajárás után meggyógyítja, a bűnösöket pedig összeaszalódott kis húscsomóvá süti. Kérdés, hogy ki mennyiben ártatlan, és ki a bűnös…
Nagyon jó film, feszes és igazán feszült történetvezetéssel, nagyszerű színészi játékkal. Ha tetszett pl. szintén Therontól a Monster, akkor hajrá, ha viszont összesen az Aeon Flux, a Prometheus és a Mad Max kapcsán hallottál róla, mert csak ezek és az ezekhez hasonlók jönnek be, akkor inkább hagyd ki, mert csalódni fogsz.
Az év legjobb filmjei között eddig simán ott lesz ez az alkotás. -
vigyázni kell ezekkel a BÁR emberekkel :O -
bár embernek betehetett a vasárnapi leves vagy én nemtom szítjátok itt a tüzet. mindenki jós, mindenki a jövőbe lát, beszarok -
Egyrészt az új trilógia után egy kupac szar is méltó az SW névhez, másrészt most kezdték a forgatást, mégis mi lenne egy elvárható kép?
Harmadrészt észre lehetne azt is venni, hogy kihalóban vannak a tipikus Hollywood-i sztárok. Rég elmúlt már az az idő, amikor valaki azért ment el megnézni egy filmet, mert XY játszik benne -
ő maga sem tudja szerintem -
Pontosan. Szóval mi is a gond? :) -
Kultfilm is lett mind. -
Az eredeti SW-be sem A kategoriás színészek szerepeltek, hanem fiatal színészek, új arcok, nem? ... -
nyikhajjj #90356 2014 "nying csingiling csung hwakfkdskas csi csu csicsi hancswakfaskdfsak"
-1/10 kaka -
[2008] - (imdb) - "Yeong-hwa-neun yeong-hwa-da" (Rough Cut) - 7/10
(2015.08.15) (113 perc, dél-koreai)
Népszerű, de beképzelt, faragatlan színészünk lassan, de biztosan veszít a varázsából és színésztársai egyre csak fogyatkoznak mellőle, mert az akciófilmjeinek forgatásai során mindig eldurvul a helyzet, sorra sérülnek körülötte az emberek. Ráadásul, szerelmét sem meri vállalni a nyilvánosság előtt, mert félti a karrierjét.
Egyik titkon színészi ambíciókkal élő rajongója meglátogatja a készülő filmjének megbeszélése közben, autogramot kérve, és nála hagyja az elérhetőségét is.
Amikor hősünkkel végképp senki sem akar szóba állni a balhéi, és forgatni a durvaságai miatt, akkor eszébe jut, hogy akadna valaki, aki talán beléphetne a filmbeli rossz fiú szerepére, mert neki nem olyan biztos, hogy gondot okozna a bunyók realitása.
Ugyanis a rajongó egy fiatal, erős gengszterfőnök...
A filmbeli és valódi összecsapásuknak sorsdöntőnek kell lennie.
//A "film a fimben" koncepció, a "realitás" vs. "film" mellett jól működött a kemény köpésű színész és a még keményebb, de halk gengszter közti kémia - a valódi acsarkodás. Közben meg ugye a véres "valóság" is zajlott, ahol a gengszterünk nem színészkedett, de a filmforgatás lassan megváltoztatta...
Hong Soo-Hyun fincsi volt.
Külön kiemelném a film végét, ami minden szónál többet mond a kapcsolatukról, a világaik különbségéről. -
Ez kajak ugy néz ki mintha egy játék cutscene-jéből printscreenelték volna:D -
Nem is terveztem, de köszönöm, hogy emlékeztetsz!
-
Akkor meg sem kell nézned. Pipa. -
ZS kategóriás szereplők, jelmezek és díszletek (gyakorlatilag az egész stáb) pipa. Méltó is egy Star Wars filmhez! -
Rogue One: A Star Wars Story kép
-
én is -
Ínyje, micsoda nyalánkságok vannak itt... már töltöm is.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szívesen
-
Prof William #90346 Köszönöm szépen. -
Szívesen :) -
Tökéletes, köszi. :) -
Nem jól keresel. -
Tényleg ilyen nehéz beszerezni a filmet? Sehol nem találom.