1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    DNA - Ragadozó

Elöljáróban annyit, hogy ez a film akkora Predátor-koppintás mint ide Kolozsvár. Néhány helyen a Predátor 3-dik részének van feltüntetve mint Ragadozó 3.
    Egyértelműen semmi köze hozzá, hivatalosan az imdb-n sem Predátor 3-ként jegyzik. Na de itt még nincs vége. Mert ami a koppintásokat illeti ez a film egy kínai piac... Van itt Alien-ből lopás, Jurassic Parkból és nem utolsó sorban Indiana Jonesból is...

Adott egy dzsungelharcos alsegédrambó, alias Mattley (Dacascos) aki egy fiatal komornával kiegészülve hajtóvadászatot indít a pankrátorrá fejlődött egysejtű ellen. Kb. ennyi a történet de elég is. Ami felkeltette a figyelmemet az a fehér bárányfelhőkből vadul csapkodó villámok voltak, (nem is tudtam hogy bárányfelhőből is szokott villámlani) és a többször is megismételt robbanások amikor ugyanazt a robbanást több szemszögből is megmutatják mintha egy másik lenne hogy megspóroljanak egy kis kólára valót.

Nyomasztó delíriumban néztem végig ezt az igénytelenségben B-mozikat is leköröző alkotást, és arra gondoltam hogyha nem Borneón vették volna fel (ami egy gyönyörű trópusi paradicsom) akkor el sem jutok a stáblistáig.

1/10 (az egy pont is csak Borneó miatt)