1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Nemrég támolyogtam ki a konyhába, még félig alszok, erősen nézek keresztül a csipán át és próbálok meglátni valamit, ismerős dallamokat hallok, de fogalmam sincs a rádióból, vagy a tv-ből jön. Feladom, a sárga ragacs győzött, de a háborút nem nyerte meg, a végén mindig a szappan győz. Nadekérem most még ott az előny, nem erőlködök tovább, inkább becsukom a szemem, jobban is esik, félig még úgyis alszom ugyebár, a reggeli rutint meg érzékszervek nélkül is lenyomom izomból. Izommemóriából. Szóval mint a jó witcherem Geralt bal ravaszhúzásra ráállok a kávé illatára és kérlelhetetlenül követem, majdnem nyomok egy A-t is a kiöntőnél. Inkább megiszom a la nóg, (értöd, a la analóg) - Jézus, bocsáss meg, ezért tényleg megérdemelném a poklot. A kávé lecsúszik, és lehet már hat is, talán nagyobbra tágult a szemem, mert a csipa kiesik magától, újra látok! Rápillantok a tv-re és azonnal leleplezi magát az is merős dallam: Gusztáv in da hauz, yo! Egy pillanatra úgy érzem időt utaztam (hess), aztán észreveszem a képernyő felső sarkában azt az apró, kis g.ci, lila logót. Gusztáv okozta pillanatnyi öröm azonnal tovaillan, valószínűleg vissza a múltba, a többi szép emlék közé. A kávé+cigi kombó miatt most már szarnom is kell, fancsali arccal kapcsolom ki a tv-t. Egyáltalán ki a fasz kapcsolt nálunk a lila adóra?