106842
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Ted 2

Ted visszatér és ugyanolyan kanos, alpári és mocskos szájú mint az első részben... és férj. Merthogy kitalálták hogy legyen az. Viszont legalább van a készítőknek önkritikája mert ők is kimondják hogy "Amerika mindent leszar"... olcsó poénok sora jellemzi a filmet, legtöbbször még csak elmosolyodni sem tudtam... érdekes, hogy a bírósági tárgyalás volt a film legjobb része. Na meg a Jurassic Park zenéje mikor meglátnak egy hektárnyi vadkender ültetvényt.

Sajnálom hogy Wahlberg olyan filmek után mint a Shooter, ilyesmire adja a fejét. Ben Stillert könnyebben el tudtam volna képzelni ebben a filmben.

4/10
  • IMYke2.0.0.0
    Na, még is csak fenn vannak végig.
  • IMYke2.0.0.0
    [2015] - (imdb) - "Temper" (Temper) - 8/10
    (2015.08.10) (146 perc, indiai)

India egyike azon országoknak, ahol a legalacsonyabb az egy főre jutó nemi erőszakok száma (WIKI) - papíron.
    A film bátran nyúl a rendőrség, a megvesztegetés, a nők ellen elkövetett nemi erőszak és a jogérvényesítés témáihoz.
    Viszont, a felvezetés humort, kiváló koreográfiákat, jó zenéket és bombanőket kínál, majd jön az üzenet a bűnözőknek: így jársz, ha szembeszegülsz a törvénnyel. Jelesül, az árván felnőtt, a korrupt zsaruk királyaként ismert főhősünkkel, akinek furcsa jelleme, kemény ökle --- rendes bunyók vannak - komoly CGI-vel -, de azért nem érnek fel egy átlagos koreaihoz, japánhoz, vagy Fülöp-szigetekihez --- és szerelmes szíve van. Nem is riad vissza semmitől, hogy szerelmét meghódítsa.
    A dolgokat szívszerelmének születésnapi kívánsága, egy eltűnt lány, egy kisemmizett öregúr, egy elvesztett lánya miatt rosszul lévő anya, annak bánatos másik lánya, minden tettét rosszalló, azokhoz nem szalutáló munkatársa, valamint egy CD-lemez teszik nem egyszerűvé... és a vérmérséklete.
    Ja, és mindeközben kapunk egy kis Gungnam Style, és Sunny Leone (a filmbeli, azaz Vizagbeli Sunny Leone nekem jobban bejön) kikacsintást is :)

//A zenés klipeket külön-külön újranéztem. Itt meghallgathatók a zenék (legális). - Itt pedig a (filmbeli)klipek nézhetők meg (legális).
    //Pontosítok: nyilván nincsenek fenn teljes hosszban, de a hangulat átjön. Ajánlom az Ittage-t...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.11. 07:08:40
  • bcrics
    Terminator genisys

Nagyon szar volt minden tekintetben.
    Csak kérdéseim vannak, de le sem írom mert nem érdekelnek a válaszok.
    Szar sztori, szar casting, szar zene (hol vannak a fémes rideg hátborzongató zenei betétekkel tarkított jelenetek).

Elkezdek gondolkodni az idővonalon való bábjátékon, és megfájdul a fejem a sok baromságtól.
    Utálom ezt a húgymeleg filmet.

10/1

• LasDen #90295
  • Dynamic
    Mission: Impossible - Rogue Nation

Sok mindent nem lehet írni róla. Feszes, izgalmas. Nem értem azokat akik olyanokat írnak, hogy lassú meg sok az üresjárat. Én ezt egyáltalán nem éreztem. Lényegében teljesíti az elvárásokat, hozza a szokásost.

7/10
  • repvez
    Én valahol sejtettem, hogy ez lesz, mikor meghallottam, hogy időutazás benne lesz.Mint mondtam, amint egy filmben ez szerepet kap egyből széthullik minden magyarázat , vagy történet, mert akkor mindig lehetett volna visszább és visszább menni az időben ha a jövöben látják, hogy nem ugy sikerült ahogy tervezték.

ÉS akkor még arról nem is szóltunk, hogy a 3-4 rész ezek alapján még mindig közelebb van a sorozathoz , mint ez. Azok legalább folyamatában követték a történéseket.Most az következett volna amikor az első részhez képest a jövöben játszódik a történet , hogy alakul ki az emberek ellenáűllási csoportja ,hogy veszik fel a harcot a robotokkal és attól függöen, hogy akartak e volna folytatást vagy az emberek gyözelmével vagy a további harcokkal ért volna vget a történet.
  • grebber
    Elég szégyen hogy 2015-ben is néz valaki mozis hangú fosokat
  • Dynamic
    Terminátor cunami. Látom tölthető :P
  • LoSA
    Gunman

5,5/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2013] - (imdb) - "Baeuneun baeuda" (Rough Play) - 5/10
    (2015.08.09) (98 perc, dél-koreai)

Jó kis görbetükör - a filmiparban dolgozók, a színészek, a fel/kitörni akaró karrieristák és a maffiózók is kapnak benne.
    A "Silla királyság ékköve"-sorozatból ismert Deokman nevelőanyját alakító Seo Young-hee mondjuk értékelhető volt, és a fiatalabb jó csajok.
    Amúgy nem ajánlom megtekintésre, sokkal jobb filmekre érdemes a ~100 percet fordítani.
  • Bokafix2
    Terminátor Genisys

Ennél a filmnél valami félrement, valami nagyon félrement akárcsak a klasszikus viccben:

A Terminátort vissza akarják küldeni az időben Los Angeles-be, de nem jól ütik be a helymeghatározó koordinátákat és véletlenül Tiszabő-re küldik. Ott odamegy egy helyi lakoshoz és megszólal:

- Szükségem van a ruhádra a csizmádra...
    - Oszt ténnleg vasbul vagy gecó?

Itt is kb. ilyen szinten csúsztak félre a dolgok, mert amit ebben a filmben Terminátor címmel el akartak adni nekünk az jó közelítéssel olyan mintha az Űrgammákat átneveznénk Star Treknek. Itt egyszerűen semmi nem működött és ami a legrosszabb, zagyvább már nem is lehetett volna a történet.

Nagyon szeretném tudni melyik az a dél-amerikai növény, amelynek a rendszeres fogyasztása ilyen tüneteket produkál... mint ez a forgatókönyv.
    A "színészek" említésre sem méltók, de a T-1000-es pár perc alatti lerendezése egyenesen vicc volt. Na és a CGI-Arnold... még felöltözni se hagyják...
    Az idővel való gubancolás, párhuzamos idősíkok, kvantumugrások, csak jól összezavarják az egyszeri nézőt... a régi Terminátor filmekből nem véletlen volt ez kihagyva, csak átmentek a terminátorok a kijelölt korba és ezután a film teljes egészében az ott történt eseményekre fókuszált, nem ugráltak össze-vissza, nem kacérkodtak mindenféle meg nem történt alternatív jelenekkel, hanem az akció kapott szerepet.

Erre ezek itt ugrabugrálnak, és minden ugrással egyre homályosabb minden... amit John Connorral csináltak az is überfasság volt. Semmi értelme nem volt. Na és Arni mosolya... ezt minek kellett erőltetni? Annyira kínos volt hiába szánták poénnak... A Cameron által rendezett Terminátorban is volt egy ilyen mosoly jelenet... Cameron végül kivágta... csak a rendezői változatban van benne. De ezek nem tanulnak, hanem benyomják 20 percenként ezt a kretén bájvigyort.

A végén Arnold polialoidba esett és T1000-ként tért vissza? Vagy mi van?? Mert teljesen olyan alakot vett fel a keze az ajtó betörésekor mint mikor a T-1000 trógerkodik.
    Vagy én láttam nem jól? Hihetetlen mik történnek itt. Még díjaznám is ha csak poénnak szánták volna ezt a filmet, de sehol nem láttam hogy vígjáték kategóriába lenne sorolva... Na Arni, ha ruhát akarsz irány a kilós turi... mert mi nem adunk.

3/10
  • LasDen #90287
    Szar filmek voltak és lesznek is.... evvan
  • ProGabe #90286
    "Istenkém az égben… Ekkora szart régen láttam"

Ha csak a Pixels, Fantasctic Four, Jupiter és ez létezne, akkor bizony a T kapná an Oscart, méghozzá sok-sok-sok mérfőldes előnnyel.

Eszméletlenül foshugyszar filmeket hányt ki magából Hollywood
  • Shep
    Ez az új Terminator film tényleg elég érdekes, a történetnek se eleje, se vége, több a kérdés, mint a válasz. Annyi ,hogy volt benne pár jó jelenet, meg az akcióval magával nem volt bajom, csak a CGI sikerült elég gyengén. Úgyhogy amolyan egynek elmegy de azért ettől jóval többet vár az ember egy Terminator filmtől.
  • tigeroo
    F4 tényleg ilyen szar lett? kritikákat kérek!
  • Totti5
    Sőt limitált lesz. Szobros.
  • ElNano
    Terminator Genisys

Istenkém az égben… Ekkora szart régen láttam – na jó, nem, a Jupiter felemelkedése említhető még egy lapon ezzel a mocsokkal. Egy merően infantilis, az előző részeket amatőr és egészen pofátlan módon semmibe vevő katyvasz az egész, amit simán le lehet követni, de hogy különösebb értelme nincs, az egészen biztos. Szerintem egészen felháborító, amit ezzel a szériával művelnek.

A nonstop picsogó, hisztérikus Kyle Reese-t akár Eddie Murphy is eljátszhatta volna, sőt, neki még jobban is állt volna ez a totál fossá tett karakter. A kiscsaj a kacsa szájával és gumi arcával egy merő tragédia, besírtam, amikor ezt akarták eladni Sarah Connornak. Teljesen alkalmatlan mindenre. Skynet, mint önmagát kereső, a szülei ellen lázongó tini egészen paródiszitkus volt.

A történet meg… :D Nullázunk le mindent, csináljunk belőle egy idővándoros, tétnélküli faszságot – max még valakit visszaküldünk még előbbre az időben, vagy ilyesmi -, nullázzunk le egy ikonikus alakot – John Connor -, pattogjunk az idősíkok között mint a Sliders sorozat hősei, jópofizzunk az öreg termivel, sok robbanás, jó sok bunyó, idiótizmus a köbön – pl. lánggömbből sértetlenül felbukkanó helikopter… hát én beszartam… :DDDD -, és kész. Ez mi???

A 90. percben már annyira felbaszott ez a totális igénytelen, nulla, ostoba hülyeség, hogy megállítottam a filmet és kimentem cigizni. :D Aztán valami teljesen apatikus fejjel, szánakozó tekintettel szenvedtem végig a finálét, ami akkora büdös nagy szégyen, hogy életemben nem láttam fél tucat ekkora mocskot. Ebben a filmben semmi nem működik, sem a karakterek, sem a színészek, sem a sztori, sem a képi világ (90%-ban sötétben és félhomályban játszódik, szánalom faktor 100/100), sem semmi.

Ez elégtelen, méghozzá nagyon-nagyon vastagon és teljesen egyértelműen. Dilettáns fos banda aki ilyet képes kiadni a kezei közül. Felháborító, émelyítő, elszomorító, gusztustalan. Simán Jupiter felemelkedése szint, vagy még annál is rosszabb, mert ennek legalább vannak méltó elődei, amihez minimálisan illett volna felnőni.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.09. 10:55:52
  • Blasta
    Pont ennek a filmnek való minoség, megrendelni lemezen? égetted volna el azt a pénzt :)))
  • Totti5
    Látom a képeket. Rossz minőség. Majd BR lemezen. Elő van rendelve.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.09. 10:21:33
  • Blasta
    Sosem nézek kamerást, hdrip van ahogy StrikeFor mutatja
  • Blasta
    Sorry, most látom, hogy egy lényeges részt kitorolt a tabletem valahogy, és már nem tudom átszerkeszteni, íme:

"Egyszerűen minden rossz ebben a filmben Arnie-n és az egysorosain kívül. A CGI -igen, még az is kilóg-, a "színészek" már-már bántoan szarok, a sztori pedig..."
  • StrikeFor
    https://kat.cr/terminator-genisys-2015-1080p-hdrip-korsub-x264-aac2-0-rarbg-t11060045.html
  • Totti5
    Van már kamerás verza?
  • StrikeFor
    én ugyanígy jártam,de én csak a feléig jutottam el :D
  • Blasta
    T - Genisys
    Tegnap este kezdtem el de a 3/4-énél bealudtam rajta és erős a kísértés, hogy ne folytassam ezt a címeres mocskot. Egyszerűen minden rossz ebben a filmben Arnie-n és az egysorosain kívül. Igen, még az is kilóg, a "színészek" már-már bántoan szarok, a sztori pedig... atya úr isten, ez a sztori ez... EZ NEM SZTORI!
    Remélem, hogy mindenki aki részt vett ebben a gyalázatban, ott fogja végezni a sikatorban a homeless csávó mellett és Jay Courtney minden nap elveszi a nadragjukat.
  • IMYke2.0.0.0
    [2003] - (imdb) - "Janghwa, Hongryeon" (A Tale Of Two Sisters) - 8/10
    (2015.08.08) (114 perc, dél-koreai)

Kezdjük a tényekkel: a filmet egy Joseon dinasztia kori népmese ihlette - és kapott már néhány filmes feldolgozást. A 2003-ast Kim Jee-woon jegyzi. 2009-ben pedig az amcsik is elkészítették a magukét belőle ("The Uninvited")

Egy hosszabb pszichiátriai kezelés után, az apjukkal érkezik haza a két lánytestvér egy vidéki, tó közeli, ütött-kopott, hatalmas és sötét házhoz, ahol a mostohaanyjuk várja őket. A fiatal lányok és a felnőttek között tapintható a feszültség, éjjelente meg különös zajokat hallani, és Su-yeon - a kisebbik lány - rémálmokkal küzdve inkább nővérénél alszik, ahol védelmet és nyugalmat remélhet.
    Napközben azonban a mostohaanya nem kerülhető meg, és az apa nem szándékos asszisztálásával, a régi emlékek, sebek felszakadásával a feszültség annyira robbanásig fokozódik a nők közt, hogy csakis az erőszak lehet a katalizátor...
    A kérdés leginkább az, hogy ki fog jobban megsérülni?
    Mondanom sem kellene: semmi sem az, aminek látszik...

//Dráma, misztikum és pszichológiai horror - meg kell hagyni, kétszer rendesen végig futott a hideg zsibongás rajtam -, a "kollektív bűntudat" jobb kategória lenne a filmre, szerintem.
    //A két hölgy és a forgatókönyv, rendezés mesteri volt. A 8 pont jár.
    //Apropó a végével kapcsolatban ezt csak akkor olvasd el, ha már megnézted, vagy ha amúgy nem akarod látni a filmet, de kíváncsi vagy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az "Amerikai szépség" végkifejletéhez hasonlót is kapunk.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.09. 08:59:14
  • tigeroo
    Fox*
  • zaki
    A Fantastic Four jokora bukta, alig fog 27m-on nyitni az elso hetvegen. Szoval itt az elso oriasi Marvel cumi hosszu ido ota.
  • LasDen #90270
    Haláli Iramban 7

Nem volt nagy szám. Az endgame a végén egész jóra sikerült. De az univerzális "ma famili" üzenet elég uncsi volt. E mellett a Dom-Letti jeleneteket untam még borzasztóan. Maradt volna halott inkább. Amúgy simán folytathatja a sorozat ezen a szinten és akkor tök jó akció komédia lesz belőle. Tök jókat röhögtem, mikor az abszurdabbnál abszurdabb dolgok után egy kis nyak fájással szálltak ki a kocsikból :D
    A másik amire kíváncsi voltam, hogy James Wan, mint leendő Aquaman direktor, milyen akció rendező. Hát nem vágtam hátast tőle. Sok shaky cam és gyors vágás. Meg persze az elmaradhatatlan pedál+váltó kombó. Bár a 1-on-1 harcoknál mutatott 1-2 érdekesebb kamera kezelést. Reméljük a legjobbakat :D

5/10
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen, és örülök, hogy sikerült kedvet csinálnom hozzá :)
  • DarkHorSe
    meg is nezem, koszi szepen
  • grebber
    Háromfejű cápa
    A cápavadász

Szokásos kötelező nézős művészfilmek "ezeket látni kell" kategória!
  • IMYke2.0.0.0
    [2010] - (imdb) - "Yongseoneun Eupda" (No Mercy) - 8/10
    (2015.08.07) (124 perc, dél-koreai)

Kang professzor Dél-Korea legnevesebb törvényszéki patológusa, és sok éve híres kiváló előadásairól, alapos boncnoki munkájáról; elemzéseire, jelentéseire mindig is adtak. Történetünk idején visszavonulni készül az előadásoktól, és sok év után Amerikából hazatérő lányával szeretné a legtöbb idejét tölteni.
    A munka ugyanakkor közbeszól. Egy gyönyörű női testtel indul minden.

A történet az alap feszültségről már viszonylag az elején magasabb fokozatra kapcsol - és kábé fél óra után az embernek olyan érzése támad, hogy a sztorit már látta valamelyik amerikai hasonszőrűben, amiben a hőst kompromittálják és versenyt kényszerül futni az idővel... viszont, jó koreai szokás szerint, az utolsó pillanatokig (tényleg!) leköti az embert, és azok a pillanatok...

Ezt csak akkor olvasd el, ha már megnézted, vagy ha amúgy nem akarod látni a filmet, de kíváncsi vagy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakinek - bizonyos szempontból - a szintúgy dél-koreai, 2003-as "Old Boy" jut eszébe a végén, az nem téved.
  • LasDen #90265
  • Jim Morrison
    Need for Speed
    'Kicsit' klisés, de teljesen jó kis popcorn film.
    Fast and Furious: tuning kocsik + lövöldözés. Need for speed: gyári kocsik + autóversenyzés.
    Ha a kettőt össze kéne hasonlítani akkor kb ez a lényeg.
    Egynek jó ha valaki ilyen tipusú filmet akar nézni akkor ezt nézze.
  • tigeroo
    engem érdekel, csak legtöbbször read-only vagyok.
    inkább azt olvasom mint ezt a szar trollkodást
  • repvez
    Föleg úgy, hogy a koreaiak között vanank eléggé jó filmek amik akár meg is elözik a nagy CGI--+os látványorgiákat.
    Mint például az Assembly (2007) vagy a Braderhood of war (2004) és még van egypár ilyen háborus film aminek a létezéséről nem is hallunk
  • Wayne Gace
    Lehet vannak olyanok, akiknek értékesebb néhány ázsiai filmről vélemény, mint pl. a sokadik a jurassic worldről.
  • vérpocok
    Ne háríts vissza rám... ne legyél etikátlan. Te kezdted a megmondást, nem én. Azzal jössz hogy téged zavarna ha beírnál filmeket és nem írnának vissza rá... ugye? De itt nem a te kommentedről van szó hanem az övéről. Szóval továbbra sem értem hogyha az ő posztjára nem érkezik válasz akkor neked miért kell szóvá tenni hogy őt nem zavarja-e... nem hiszem hogy itt ilyet bárki is kérdezett volna mástól akinek a posztjára nem válaszoltak. Másrészt ha egy ilyen kérdést feltesznek az minden esetben olyan jelentést hordoz, hogy "minek posztolod ide ezeket a tök érdektelen filmeket?" Nekem ebből ez jön le.

Nálam is hány film van amit beírok és nem jön rá válasz... és akkor mi van? Nem azért írom be mert választ várok rá, hanem azért hogyha valaki benéz és filmet keres magának estére akkor itt is tud tájékozódni egy rövid leírás alapján. Én is szoktam így filmet választani.