1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ElNano
    Terminator Genisys

Istenkém az égben… Ekkora szart régen láttam – na jó, nem, a Jupiter felemelkedése említhető még egy lapon ezzel a mocsokkal. Egy merően infantilis, az előző részeket amatőr és egészen pofátlan módon semmibe vevő katyvasz az egész, amit simán le lehet követni, de hogy különösebb értelme nincs, az egészen biztos. Szerintem egészen felháborító, amit ezzel a szériával művelnek.

A nonstop picsogó, hisztérikus Kyle Reese-t akár Eddie Murphy is eljátszhatta volna, sőt, neki még jobban is állt volna ez a totál fossá tett karakter. A kiscsaj a kacsa szájával és gumi arcával egy merő tragédia, besírtam, amikor ezt akarták eladni Sarah Connornak. Teljesen alkalmatlan mindenre. Skynet, mint önmagát kereső, a szülei ellen lázongó tini egészen paródiszitkus volt.

A történet meg… :D Nullázunk le mindent, csináljunk belőle egy idővándoros, tétnélküli faszságot – max még valakit visszaküldünk még előbbre az időben, vagy ilyesmi -, nullázzunk le egy ikonikus alakot – John Connor -, pattogjunk az idősíkok között mint a Sliders sorozat hősei, jópofizzunk az öreg termivel, sok robbanás, jó sok bunyó, idiótizmus a köbön – pl. lánggömbből sértetlenül felbukkanó helikopter… hát én beszartam… :DDDD -, és kész. Ez mi???

A 90. percben már annyira felbaszott ez a totális igénytelen, nulla, ostoba hülyeség, hogy megállítottam a filmet és kimentem cigizni. :D Aztán valami teljesen apatikus fejjel, szánakozó tekintettel szenvedtem végig a finálét, ami akkora büdös nagy szégyen, hogy életemben nem láttam fél tucat ekkora mocskot. Ebben a filmben semmi nem működik, sem a karakterek, sem a színészek, sem a sztori, sem a képi világ (90%-ban sötétben és félhomályban játszódik, szánalom faktor 100/100), sem semmi.

Ez elégtelen, méghozzá nagyon-nagyon vastagon és teljesen egyértelműen. Dilettáns fos banda aki ilyet képes kiadni a kezei közül. Felháborító, émelyítő, elszomorító, gusztustalan. Simán Jupiter felemelkedése szint, vagy még annál is rosszabb, mert ennek legalább vannak méltó elődei, amihez minimálisan illett volna felnőni.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.09. 10:55:52