[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ne háríts vissza rám... ne legyél etikátlan. Te kezdted a megmondást, nem én. Azzal jössz hogy téged zavarna ha beírnál filmeket és nem írnának vissza rá... ugye? De itt nem a te kommentedről van szó hanem az övéről. Szóval továbbra sem értem hogyha az ő posztjára nem érkezik válasz akkor neked miért kell szóvá tenni hogy őt nem zavarja-e... nem hiszem hogy itt ilyet bárki is kérdezett volna mástól akinek a posztjára nem válaszoltak. Másrészt ha egy ilyen kérdést feltesznek az minden esetben olyan jelentést hordoz, hogy "minek posztolod ide ezeket a tök érdektelen filmeket?" Nekem ebből ez jön le.
Nálam is hány film van amit beírok és nem jön rá válasz... és akkor mi van? Nem azért írom be mert választ várok rá, hanem azért hogyha valaki benéz és filmet keres magának estére akkor itt is tud tájékozódni egy rövid leírás alapján. Én is szoktam így filmet választani.