1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    wut?

90 perces szuperhősfilm, 40 perces felvezetéssel? Belegondolva az előző F4 filmek sem a hosszukról voltak híresek. Az Ezüst Utazó is 90 körül volt. Én úgy vagyok vele hogyha beülök látványfilmet nézni, ne szúrják ki a szemem két darab 3 perces akciójelenettel... se a szuperhős hosszas moralizálására se a vívódásaira nem vagyok kíváncsi... azt akarom hogy haladjon a sztori, legyen fordulatos, izgalmas és legyen benne sok zúzás és látvány.
    Mert nem hiszem hogy ennél több rejlene egy képregényfilm receptjében. Ha velős megmondásokat, érzelmeket vagy nagy életbölcsességeket akarnék, akkor drámára ülnék be.
    Egy popkorn mozitól én nem ezeket várom, de amit elvárok azt legalább adják is meg. Vagy akkor az akció arányában csökkentsék a jegy árát. Tény hogy az F4 széria ezen elvárások teljesítésében sosem remekelt. Legalább Lény néz ki valahogy, mert az előző jelmeze még egy farsangi buliba is kevés lett volna.