[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-

Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek?
Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19