106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Nem tudom melyik fiók aljáról kotorták ki Ben Affleck nevét a denevér kapcsán, de ez így eddig zseniális húzásnak tűnik.
  • BaliBoy
    *szip *szip Mi ez a büdi? Csak nem, izzadság??
  • extra sensory
    Lázadó (2015)

Szinte minden frame-je szégyen... alig volt értékelhető jelenet. Hogy alapvető emberi tulajdonságokkal sincsenek tisztában a készítők, azt ékesen példázza, ahogy a vonatról le-fel ugrálnak a töketlen tizenévesek. Egyedül Winslet produkciójában véltem némi színészi nívót/érettséget felfedezni. A többi szereplő annyira egysíkú volt, hogy abszolút nem tudott érdekelni mi lesz velük... élnek-e vagy halnak, elérik a céljukat vagy nem... nem izgatott.
    És ezzel ez a film is elfoglalhatja méltó helyét abban a nem túl dicső miliőben, amiben már ott tanyázik a Maze Runner vagy az Éhezők viadala, illetve a Burok.
    Számomra egyformán rosszak ezek a tinifilmek. Nem tudok velük azonosulni, de valószínűleg nem azért mert nem vagyok tini, hanem mert bűnrosszak ezek a forgatókönyvek és a megvalósítás. 3 pont.
  • cobol
    Fast and Furious 7: 4/10.

Én nagyon untam! Számomra ez egy képregény film volt.Sebezetlen és 1bites emberkékkel.

Vin Diesel olyat játszott a filmben mint De Niro csúcs formájában :). Szerintem gagyi volt a film.B kategória csak sok pénzel.
  • LasDen #89977
    Éjszakai rohanás

Ha az utóbbi Neeson opuszokhoz hasonlítom, akkor azoknál 1-2 fokkal jobb lett. Normálisabb történt, csak hát nem volt túlságosan érdekes. A vége a bérgyilkossal már felesleges volt szerintem. Ami igazán tetszett azok a városi zoomolós transitionök voltak. Bár azt is túl sokat használták.
    Egynek elment

6/10
  • LasDen #89976
    A film nem csak arról fog szólni, hogy Batman vs Sups. A hivatalos szinopszis szerint lesz majd egy nagyobb fenyegetés, ami miatt össze kell fogni.
  • hiper KOCKA
    ultrahd ips monitor amit egy hónapja sincs hogy vettem... de akkor visszaviszem a szervizbe és követelem a cserét
  • TBTPumpa
    Suicide Squad-előzetes kamerásan a Comic Conról

WarCraft poszterek
  • tigeroo
    nemtudom eldönteni hogy trollkodtok vagy csak simán "Nemhozzáértetek"
    de légyszíves mellőzzük ezeket, addig is nézzetek utána az alapoknak, mire kijön a film lesz mit behozni
  • grebber
    Zöld az bajok vannak nálad a színekkel a monitoron!
  • hiper KOCKA
    A kriptonit mióta fehér?
  • TBTPumpa
    Cosplay Harley Quinn:

Hollywood 100 milliós Harley Quinn:

RIP filmipar
  • grebber
    De világit a Batsi kriptonit szeme így sokkal gyengébb az az ütés ,hát nem figyeled a trélert?
  • IMYke2.0.0.0
    Eleve baromság összeereszteni ezeket a képregény hősöket (az ÖSSZESET), mert más térben és időben léteznek.
  • Synchronous
    Ne hidd hogy egy drága szállal is látványosabb lesz mint az Acélember. Az előzetesben úgyis ellövik a legjobb jeleneteket, a filmben meg már nem fog úgy ütni. Batmant ráadásul nem lehet úgy püfölni mint anno Zod-ot, mert ha bekapna egy takaros ütést máris hívhatják a takarítókat. Az a Batpáncél meg kulát nem ér egy ilyen fazonnal szemben. De majd kiderül.
  • CalebJoe
    aha gondoltam hogy van köze hozzá

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.12. 01:38:00
  • SLICK
    nekem valamiért az első előzetes jobban átjött, lehet eleve a "Darkos" stílus miatt. Ez nem volt annyira olyan szerintem.

Batman ruhával kapcsolatban csak annyi tetszik benne, hogy robosztusabb felépítésű, viszont maga a ruha gagyinak tűnik azzal a "szövetes" mintával, meg a kis fülekkel. Meg az a Batman logo is olyan wait wut?
    Tudom nem a Dark Knight-ot látjuk itt hanem egy más Batmant, de minden tekintetben az volt a legjobb Batman. Valahol sajnálom is, hogy nem azzal a világgal lett összehozva ez a film.

Ettől függetlenül biztosan jó lesz, én is nagyon várom már.
  • Kmarha
    Insidious Chapter 2

A film szorosan az előző részt folytatja, ott ahol azt abbahagyta, és van benne egy egész jópofa visszautalás is a korábbi történésekre. Sajnos a misztikum, egyrészt az első résznek köszönhetően, másrészt, mert minden kérdésre szinte azonnal az arcunkba tolták a választ, teljesen kiveszett. Ráadásul itt az eleje óta tudjuk a gonosz nevét, történelmét, ismerjük őt (egy-két apró csavar azért szerencsére volt vele kapcsolatban, de ez édes kevés).
    A para faktor még gyengébb mint az első részben volt, köszönhetően az előbb említettnek, és annak, hogy az első részt is a gagyi irányba toló, de ott csak a végén megjelenő "szellemírtók", itt a film legeleje óta szerepelnek. Minek kell egy horror filmbe két Tom és Jerry karaktert bele erőszakolni?

Kár érte. A kamera kezelés is felemást. Egyrészt sok jelenetnél erősen észrevehetően javult, másrészt beraktam vagy 10 percnyi kézikamerás felvételt, aminek semmi keresni valója nem volt itt. Sem a történet sem az ijesztgetések nem követelték meg, konkrétan 1 db jelenetben használták ki.

Kár érte.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.12. 00:34:38
  • LasDen #89963
    na ez az előzetes volt az, amire kb úgy reagáltam, mint McConaughey az Interstellarban. Ezer éve nem vártam úgy filmet, mint ezt. Még a Deadpoolt is elholmályosítja...

grebber #89962: kb az eddigi legjobb Batsuit, ami volt filmen.
  • grebber
    Ja csak ez az öltözet azzal a "sapkával" 1-2 jelenetbe olyan kövér volt mint egy jóllakott napközis.
    Eddigi leggagyibb Batcumo mindközül (egyedül a sorozatban lévő lila kívülre vett alsógatyás volt csak gagyibb)
  • k0trapali #89961
    Huh Batman eleg szigoru! Jolesz ez!
  • SLICK
    Úgy látom még nem volt :)

• TBTPumpa
    "A 2016-ban érkező Star Wars: Rogue One-ban egy csapat lázadót láthatunk, akik megpróbálják meglovasítani a Halálcsillag terveit. A filmet ugyanaz a Gareth Edwards rendezi, aki Monsterst és a Godzillát, a forgatókönyvet pedig Chris Weitz (Mennyé má!, Egy fiúról, Az arany iránytű) írja."

Most komolyan! Ilyen hulladékokat gyártó emberkék hogyan kaphatnak ilyen nagy volumenű feladatot Hollywoodban? Nem értem, de tuti nem a tehetségük és szakértelmük miatt!
  • akyyy
    Chappie - érdekes, mennyien fikázzák, nekem nagyon bejött a film. 9/10.
  • TBTPumpa
    Új jelenetek is vannak a filmből:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.11. 10:10:47
  • Prof William
    Én is. :)
  • Bokafix2
    *Winehouse
  • grebber
    LOL most olvastam újságba hogy az Amy Withouse-ról szóló film rekord siker lett hogy ennyit még nem termelt ilyen típusú film erre látom alig 1 millió $-ot hozott egy hétvégén!
  • LasDen #89953
    egy pillanatra azt hittem a final fantasyra gondolsz :D
  • Tikal #89952
    FF7

ez ugyanolyan gagyi maradt mint mint a 6., legviccesebb részek pont azok amikor próbál kemény lenni a film, de ezt már megszokhattuk...

5/10

• wesker24
    Mad Max Fury Road

Olyan rohadt jó akció film volt ez bizony 10/10 !

Ennyi! :D Nem tudok mást mondani
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.07.10. 01:36:11
  • DantszEE
    Én anno a trailer alapján piszkosul vártam, moziban is meg akartam nézni. (Persze, magyarban nem adták.)
    Aztán megnéztem, mikor kijött, és férfiasan bevallom, egy árva mukkot nem értettem belőle. Se az elejéből, se a közepéből, se a végéből. A poénokat meg mind ellőtték a trailerben. :/
  • Calver
    Inherent Vice

/10

rottentomatoes-on persze 73%-on áll, de normális kétlábú nem ad molyszagú öregemberek véleményére, mert ez biza egy nagy adag, két és fél órásra nyújtott foshalmaz.
  • vérpocok
    Houdini (2014)

Izgalmas volt.... Brody szinte brillírozott ebben a szerepben. És mivel magyar vonatkozása is van a filmnek, (nem is kevés) mindenképp a 'must see' kategória.
    Az eddigi legjobb Houdiniról szóló film amit láttam. Konkrétan ki is írták a film elején hogy a valós történések mellett a fikció is nagyban szerepet kapott, és nem is lett volna jó ha pusztán csak a történelmi eseményekre hagyatkoznak, mert fele olyan jó sem lett volna akkor a film.

Némelyik trükknél fogtam a fejem milyen zseniális volt ahogy csinálta. De mivel a sztori az első világháború előtt veszi kezdetét, hősünk kémkedik is az Usa-nak, pl. épp az előadása alatt rámol ki egy szuperbiztos széfet, miközben a közönség azt hiszi ott ül a színpadon egy ládában.

Fiatal korától egészen élete végéig bemutatja a film a fontosabb momentumokat, igazából sokkal összetettebb a film mint elsőre hinnénk, közel sem csak arról szól hogy mindenhonnan kiszabadul. De ha ennyi lenne a lényeg még úgy is megállná a helyét. Elég hosszú lett, a két rész együtt 3 órát tesz ki, de nincs unalmas jelenet, végig fenntartja az érdeklődést. Brody-t még tán a Zongoristában bírtam ennyire. Hiteles volt végig. Rá lett szabva a szerep.

9/10
    Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2015.07.08. 22:15:25
  • Seth
    A 98-as pc játékok intrójának nevében kikérem magamnak... :D
  • Dynamic
    Ez valami 98-as PC játék intrója?
  • LasDen #89945
    directed by Krisztian Majdik
  • Mike
    Szerintem is a 2 a csúcs, az 1 so-so, a 3 meg szót sem érdemel
  • IMYke2.0.0.0
    8 pontot adtam rá. Azért nem írtam semmit vele kapcsolatban, mert senkinek az élményét nem akarom elrontani - érdemes megnézni.
  • Bokafix2
    Kétfejű cápa

Aki a Teletubbik láttán még nem győződött meg arról hogy a világ megérett a pusztulásra, az nézze meg a Kétfejű cápát és 100%-os bizonyosságot szerezhet róla.
    Az élvezeti faktor emeléséhez szerezzünk be egy olyan alkoholtípust amelynél még Borie jó öreg szeszmérője is kiakad, és szinapszisaink permanens visszanövésével egyre jobban megkedveljük filmünk főszereplőjét... vagy főszereplőit. Mert igazából nem tudom hogy ez most két cápának számít vagy csak egynek.
    Mindenesetre Spielberg nagy fehére bekaphatja... itt mindjárt dupla szájat kapunk, tűéles dupla fogsorral, és 2x2 szemet... egy ilyen cápát tényleg nem b*sz meg semmi. Ez ha nagyon akarja felköhögi a Titanic roncsait és azzal piszkálja ki az elhízott turisták lábszárcsontjait a fogai közül.

Nem tudom milyen tudatállapotban volt rendező meg a forgatókönyvíró ezen mű vászonra álmodásakor, de én is kérek abból amit szívtak. 3 pont, mert pár helyen tényleg röhögtem (kínomban) annyira szar.

3/10