1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Infini 2015

Vannak jó sci-fik meg vannak rossz sci-fik. Ezzel az a gáz hogy nem tudom eldönteni, melyik. Mert egyrészről érdekes: van itt teleportáció idegen bolygóra, intelligens vírus ami annyira okos hogy az emberi gének lemásolásával az eredeti test teljes reprodukcióját hozza létre (a la The Thing) és kapunk egy súlyos lélektani drámát is.

Kontra: nem igazán értem hogy a vége mi volt, hogy mit láttam... mi lett végül a vírussal, kiszabadult onnan vagy nem... és közben is zavaros volt néhány dolog. Lehet még egyszer meg kéne nézni, de lehet akkor sem lennék közelebb a megoldáshoz. A sci-fi akkor jó ha nem bonyolódik túl a cselekmény, és a nézőt végig képben tartja az értelmét, célját illetően, vagy pedig ha hagyja is elveszni az események tengerében, a végére kiemeli onnan egy áll leejtős csavarral ami mindent világossá tesz amit addig nem értett.

Itt nem tapasztaltam ilyet... sok kérdés maradt. De lehet csak nekem nem volt világos. Mindenesetre lehet az is hogy ez volt a cél, hogy ne legyen világos a vége. Kár érte... pedig jobb lett volna ha összeáll a kép.

Így csak:

6/10