[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #89751 Hülye Maxi és Morcos Út
Rég élveztem ennyire ilyen témájú filmet. Maga a világ, a helyszínek, kosztümök a díszletek, és az emberek mintha egy 80-90-es évekbeli autós posztapok fan nedves álmából léptek volna ki.
A 3D-re ismételten semmi szükség nem volt (Talán ha egy jelenet volt az egész filmben, ahol érződött a 3D) de egyszerűen nem találtam normális időpontban 3D-s vetítést. Feliratosról meg már nem is beszélve.
A még régebbi vitához...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Max meglőtte az egyik nőt. Éppen túl volt egy kemény autós üldözésen + egy komoly mindent bele bunyón a Furiosa ellen. Nem csoda, ha kissé morcos volt. Az azért látszik, hogy a lába elé lőtt, hogy megakadályozza, hogy a kocsihoz fusson. És hogy a golyó SÚROLTA? Így járt de nem volt szándékos...
Jújjráesik Park... izé World
Lassan indult de maga park bemutatása nagyon jó volt. Szívesen elmentem volna oda, persze csak ha nem esznek meg. Csak azt nem értem, hogy hogyan lehet hogy a 22! évvel ezelőtti filmben életszerűbben voltak a dínók mint most?
Volt jó pár hülyeség benne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kihangsúlyozottan AFGANISZTÁNBAN szolgált katonák csak a tipikus "mindig pont csak a sarkába lövök" filmes effektet voltak képesek produkálni. A később érkezett bajszos-szakállas zsoldos veteránokat is ugyanolyan könnyen ették meg mint az elődjeiket.
A szereplőkkel semmi baj sem volt. Chris Pratt az Chris Pratt, a vörös hajó nő is jó volt + két gyerek (bár arra számítottam) sem volt irritáló.
De néha olyan sablonszövegeket adtak egyes szereplők szájába, hogy az már fájt. + elviseltem volna több utalást a régi parkra. Pl.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Forgatási képeken mutogatott Hammond szobrot olyan szinten háttérbe szorították, hogy aki esetleg nem tudja miről van szó az észre sem veszi. Reméltem, hogy legalább egy nyamvadt közelit kapunk róla, hogy "Igen ez az ember álmodta meg a parkot!"
Külön jó pont, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A T-Rex a -szánalmas 3-ik részbéli leszereplése, után végre ismét visszatért az őt megillető helyére.
ASPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!végső csatával se volt sok bajom. Ötletesebb volt a lezárás, mint sok más lehetőség amitől féltem.
Mindent összevetve kellemes film volt. Az első rész színvonalát nem érte el de hulladék 2-3 részt bőven felülmúlta.