1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • k0trapali #89745
    Jurassic World

Hat oke, hogy visszahoztak a regi zenet, de szerintem tok ertelmetlen, rossz helyekre raktak be... nem jokor szolt az tuti! Cgi nekem gyenge volt. Neem tudom elhinni, hogy azok a maszatos, elmosodott dinok ott vannak. Jovok az elso resszel amit nem reg neztem ujra meg. 1000x jobbak benne a dinok. En nem tudom ebben mennyire hasznaltak megepitett oshulloket, de sztem semennyire. A keverek dino meg predator modban, labujjhegyen, hipotermiasan eleg gaz volt. Semmire kello ez a film. Hagytak volna a picsaba az egeszet. Kinomban azert vegigneztem. A visszatero baratunk is hulla gagyi volt. Ja meg az a foszer a vezerlo teremben, na hat o nezte az igazi jurassic park mozit mer az a pali kajak csak vegignezte a monitoron a bulit. Lehet, hogy o iranyitotta a dinokat mint kb. egy GTA-ban. A dumai meg hajaztak Goldblum dumaira az elso reszbol. Ennyit errol. Egy nevvel el lehet adni akarmilyem szutykot.