1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Értem, sőt megértem amit mondasz, van is benne igazság. Csak tudod az a baj, hogy a filmet túlzottan, azt szinte értékelhetetlennek beállító emberkék eleve úgy mennek be, hogy másra sem figyelnek a hibákon kívül, majd ők aztán jól megmondva leszedik a filmről a keresztvizet is. Hogy a JW nem tudom pontozni', 'értékelhetetlen 'meg hasonlókat kap néhány emberkétől, nem biztos hogy a filmet minősíti. Olyat is olvastam már vmelyik százdioptriástól, aki már nem tudott mit írni, hogy pl. szerinte gyenge a CGI. Nos, szerintem nem ugyanazt a filmet néztük, és nem, nem az én szememmel van a baj - dinók még sosem néztek még ki ilyen jól a a vásznon.

Én 93 táján moziban láttam az első részt, épp ezért nagyon féltem hogy milyenre kerekítik a JW-t a közepes második, és a már szinte értékelhetetlen szintre süllyedt harmadik rész után. Viszont ezúttal kellő alázattal, rajongók felé özön kikacsintással, frenetikus őslénydizájnokkal álltak elő, ami visszarepíti a 30-as éveiben járó nézőt a gyerekkorába - és ez bizony nagy szó.