1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    jurassic world

ekkora fost
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szereplőket ütném, egyik sem volt szimpatikus, bejött ez a hülye militáns-szál, fúdejó vajon a következő részben akkor harcászatra fogják használni a dínókat? váó.
    raptor idomítás: ez színtelen, szagtalaan, semmilyen volt a filmben. de amúgy tökre átélhető, nekem is nemrég lett macskám és sohasem gondoltam hogy ennyire kötődni fogok hozzá, már nem tudnék nélküle élni.
    logikátlan faszságok pl. az őr kinyitja a teherautó csomagterét a raptortámadás közepén hogy megüzenje: GÁZ VAN?: pipa
    góré aki nem tud helikoptert vezetni ezért vezet egy helikoptert(bele a halálba): pipa
    t-rex a végén?: pipa
    nerd csávó aki az elején lead egy hosszú monológot arról hogy nem kéne bojgatni a természetet?: pipa
    a csókos jelenete mondjuk poénos volt..
    jurassic park nosztalgia jelenetek?: pipa

legalább meghalt a kis brit méripoppinsz csaj ,há-há ez itt nem dizni és nem marvel:): szóóval, halál: volt benne pár, pipa.
    nem nekem szól ez a film, kispöcsként lehet ütött volna. mondjuk volt pár óvodás korú gyerek, ők tuti élvezték. én is élveztem ennyi idősen a jurassic parkot, DE!

DE!

ez a film felkavaró! jó értelemben! hihetetlenül megcsinálták a knorr porleves dínót, a hideg is kirázott tőle. sokkal több dínós jelenet volt a filmben, szóval király lehet fiatalként megnézni de lehet 1-2x már sok volt.. sikongattak is a kiskölkök rendesen a film alatt:)

a vége (utcsó dínófight) pedig az utóbbi évek legszarabb befejezése! komolyan mondom, én ilyen fost még nem láttam. aki látta (és már írták lentebb), hát üzenem: én mostmár tudom mire célzott.

ennél már csak az lett volna jobb ha egy random arra repülgető pteranodon kapja fel:D

több volt a faszság ami kizökkentett az élményből mint a jó pozitívum, de aki szerette a jurassic park első részét, annak nagy lesz a nosztalgiafaktor. aztán rájön, hogy bizony kibaszottul felnőtt. sorry, ez van, öregszel. kend be a hátfájásod flektorral és menj pihenni te vén szutyok, nincs itt több sor a hsz-emben
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.06.11. 23:12:33