1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • UUUU
    Ok akkor én másik filmet néztem,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor már rég tudta, hogy ellene játszanak, hiszen a saját emberei megakarták ölni Furiosát.

Tudod, viharjelenet, elötte még ott orditották is, hogy menjünk és nyirjuk ki Furiosát, tehát nem csak látta, de hallotta is. De legyen neked nem tudta és nem látta azt sem, hogy levágják magukról a láncokat. Azt se hallotta biztos, hogy hadifiú mit beszél, hogy vigyék vissza Joenak a nőket és megjutalmazza őket ezért.
    Pedig de. Joe egy fos főgonosz volt és ez a tény, még csak az előadása se jelzett semmiféle gonoszságot a filmben, ezért nem tud a kérdésre felsorolni egyet se senki, hogy mutasson egyet is valaki, amit észlelni lehetett. Teszem azt a hadifiú aki kínozta és a vérét csapolta Maxnek, jófiúnak van beállitva, miközben a főgonosz még lőni se lő, sőt semmit nem csinál az egész film alatt, olyan semleges végig a filmben mint egy statiszta. Ciki azért ezzel szembesülni. De nyugodtan cáfolj meg, ha valami szörnyű gonoszságról maradtam le két popcorn majszolása közben.