1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Maggie

Most néztem meg kb 5 órája, de most hogy le akartam írni mit láttam, 1 percig gondolkodtam, hogy mit is néztem meg ma első filmnek.. ennyire jellegtelen volt. Mondhatnám, hogy jó volt Schwarzit ilyen sezrepben is látni, de igazából nem láttuk. Az egész filmben egy-két, néha könnyes szemű arccal láttuk, szerintem többet ült mély szomorúságban, mint amennyit beszélt. A kislány vitte valamennyire a filmet a karakterével, bár valljuk be, néha a kezébe adtuk volna a megtöltött puskát, hogy csináljon már valamit. A történet drámai és megható akar lenni, de minden része ezerszer látott. Ráadásul nagyon rossz a ritmusa, a zenéje (hiánya). A klissés mellék karakterek már hiányoztak is volna, annyira középszerű volt az egész.

Kár érte, pedig egész ötletes zombi film dráma lehetett volna belőle.

Ex Machina

Vérbeli scifi. Nem a Star Trekkes féléből, hanem Asimov legjobbjait idézi. És bár látványos, nem erre tették a hangsúlyt. Lényegében egy három szereplős kamaradarab, mely a mesterséges intelligencia kérdés körét járja körbe, kellemes mini filozófálgatások között. Mindhárom karakter eredeti volt, kaptunk egy kellemes csavart, és egy erőteljes hangulatot. Egy percét se untam (mondjuk egész rövid is volt), bár a befejezése ennek se volt földbe döngölő.