[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem mind Kingsman mind Kick-Ass bejott. Masodik Kick Ass egy rakas szar volt, de az elso csapott rendesen.
Mondjuk Kingsmant angol szinkronnal neztem (mint mindig) es rengeteg kifejezetten angolos huzas van benne. Van akinek bejon, van akinek nem. En csipem a tipikus pimasz angol beszolasokat meg a plebs vs arisztokrata evodest.
Az is teny, hogy nem Samuel L Jackson karaktere a legfontosabb benne. Aki megprobal ettol valami hatalmas muveszi erteket elvarni az rossz filmre ult be, de a kepregenyes blockbusterekkozott biza kellemes kis ude szinfolt volt.
Egyebkent nem tudom ki emlekszik meg a Spion Fika cimu Richard Grieco filmre. Ez a film is kb annyira vette magat komolyan es szerintem jol is allt neki.
A bunyok meg szimplan csak jol voltak osszerakva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(mind a templomi verengzes, mind a kocsmai csutortok esti pacsizas).