[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
+1. Ez az új Terminator, meg a Jurassic Park a tökéletes példa, hol is tart Hollywood éppen. Teljes magabiztossággal ki merem jelenteni az eddig látottak alapján, hogy mindkettő egy zsáknyi gőzőlgő szarkupac lesz
A héten Mad Max! Remélem, hogy végre látok egy jó filmet a moziban, mert eddig ez az év is gyötrelem. Eddig egy Kingsman, Ex Machina, It Follows menti meg. Sőt, tegnap láttam az új Chris Tucker filmet, úgy ültem be rá, hogy úgyis valami feka agymenés lesz, majd legfeljebb kijövök róla. Ehhez képest kaptam egy filmet, amiben nagyon-nagyon jó párbeszédek vannak, van mondanivalója és még röhögtem is! Mondjuk van benne két elvetemült poén, mindkettő a hálószobában játszódik, de jó volt ez, na, hatalmas kellemes meglepetés.
Aztán itt ez az új Sam Jackson film, a Big Game. A körülöttem lévők jól szórakoztak, haver is azt mondta, hogy végül is nem volt rossz. A f*szt nem! :D Pózőr szar, mondjuk van benne tényleg egy kis 90-es évek akciófilm feeling, csak sajnos inkább amolyan Steven Seagal-os, mintsem mondjuk Schwarzis. A fényképezés viszont külön szót érdemel, az gyönyörű volt.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.05.11. 00:55:28