1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Interstellar....ej haj. Ezt a filmet szeretni kéne, és el kéne ájulni ,hogy ez aztán...igen, ez aztán a micsoda elgondolkodtató sci-fi. Ej, hű..meg há...meg...de nem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    No hát. Szóval, oké, látványos. Baromira szép. És zene...áh...nagyon hó, nagyon tetszik a zenei aláfestés. Csillagos ötös. De a többi...jajajajaj. Én mondjuk nem bántam volna, ha el mondják, miért van mindig por vihar, és miért döglik ki minden termény. Az viszont milyen már, oké, tegyük fel környezetszennyezés, biztos az az ok. Aha...na akkor járjunk tovább baszott nagy terepjárókkal, ami zabálja a benzint...

Aztán. Nem kell mérnök? Csak földműves? És akkor ki tervez kombájnt meg traktort?

Azt se nagyon világos, miért titkoljuk a hold utazást. Miért? Oké, elszaródott a föld. Éhezés van. És? Attól hogy letagadjuk hogy volt valaha holdutazás...mi változik? Vagy mert az emberek utálják a NASA-t? Meg fölöslegesnek éreznék a pénzkidobást? Oké...de ennek akkor sincs semmi értelme.

Vagy mi történt a jövőben? Az sg.hu konteós társasága, a NWO topic-ból átvette a hatalmat az Echo TV-s Szaniszló vezetésével?!

Aztán. Aha, tök szívás minden növény megdöglik, meg valami penész, és nincs mit enni, meg utánna oxigén se lesz. Aha. De esetleg, meg lehetne oldani, és ez még csak nem is sci-fi hogy zárt rendeszrű bazi nagy üvegházakban, elzárva a fertőzéstől, tisztított levegővel lehetne élelmet termelni! Igaz, az emberiség 90% így is éhen halna, de a maradék 10% élhetne az óriás ,,üvegbúrájuk" alatt. Na, ez is egy jó sci-fi ötlet lenne, önmagában, hogy a Földön, az emberiség kis százaléka túl élheti elzárt városokban, a többi dögöljön éhen/fulladjon meg. Több értelme lenne mint a ,,szeretet a legfőbb erő" dolognak.

Na most, hogy mennyi valóságalapja van a fekelyuk, féregjárat, időtorzulás...(honnan szedte hogy a gravitáció áthalad? mindegy), nem baj. Szóval sci-fi nem? Ne akadjunk fenn mindenen.
    Azért klassz, hogy a feketelyuk belsejében, egy könyvespolc háta van és át lehet kopogni. Ez azért érdekes, mert a felettem lakó szomszéd, bolond. Állandóan kopog. Éjjel is. Nappal is. Szó szerint, bolond, valami kényszeres kopogás mániája van. De lehet nem is bolond? Lehet a plafonom másik vége, egy fekete lyukban van, ahol az én jövőbeli énem Morse jeleket ad, mert 20 év múlva űrhajós leszek? Klassz! Megfejtetem, mi a szarért van kopogás itt nálunk..

Matt Damon meg úgy kellet a baromságaival bele mint fuldoklónak egy pohár víz.

A nagyon okos tudósokból csipet-csapat: egy rakás hülye. Menjünk le vízzel borított bolygóra....az időeltolódással és óriás hullámokkal együtt...meg a jégbolygó biztos lakott...ja

Fekete testvér meg mi a szart csinált amíg egyedül volt az űrhajón, miközben a többiek szörföztek a vizes bolygón? Tudom, mondta időnként belefeküdt a hibernáló cuccba...Volt egy film egy vígjáték, ahol az ütődött főhős, nem tudja magát hibernáli a Marsi utazás során, és tök egyedül szórakoztatja magát az űrhajóban meg felzabálja a ételt, freskót fest, zokni bábokkal előadást tart magának...na így tudom ezt is elképzelni.

De a legjobb, kedvenc főhősünk hazatér, mert happy end, lányát megnéz, örül, és...hopp,. jut eszembe bazd meg, amúgy nem-e meg kéne keresni a fekete hajú űrhajós nőt is? Ha a lánya nem mondja keresse meg szerencsétlen nőért soha nem megy senki? Mindenki leszarja? jaj de kedvesek...na így legyen az ember űrhajós. Különben meg, hogy menti meg? Ügye itt van ez a probléma az idővel...lehet mire oda ott meg közben az idő...mindegy, ne is bonyolódjunk bele. Megy és megmenti, tök mázli, hogy a lányának eszébe jutott.

És aminek igazán örültem, hogy tréfás robot is működik.

Amúgy értem én, és nem akarom szapulni ezt a filmet. Értem én a szeretet, meg a többi. Meg gondolkodjunk rajta. Meg a színészek alakítása. Meg a látvány. Meg a zene. Meg a sci-fi témák az idővel, a paradox-nal, a magány, az utazás ,stb. Jó láttunk már erre példákat, de jó gondolatok ezek.

Csak az a baj ,hogy manapság 2 féle sci-fi van. Az egyik a nagy BUMM-BUMMM és annyi. Meg ez, ami egy álokoskodó, szentimentális, érzelmekről szóló hablatyolás, némi sci-fi elemmel nagyon öntve. Végülis nem rossz film, és mind ez csak szőrszál hasogatás, és jobb mint egy Transformers, mert még gondolatokat is fel vet!! de igazából messze nem olyan mély film mint amilyennek tartják vagy akarja magát a film láttatni, és ráadásul jó sok vaskos logikátlan hülyeség van benne, amit még el is néznék ha egy eleve agyatlanra írt látvány filmről lenne szó, de ez a film több akar lenni, mint egy agyatlan látvány film. Így meg annyira nem elnézhető.

Ja..és hát úgy 7 pont a 10-ből. De többet...nem érdemel, és ez is a látvány meg a zene miatt.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.04.20. 16:52:21