1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    Moziban pedig nagyon libabőrösek voltak az adott jeleneteknél, főleg az orgonások. Én speciel utálom, ha egy film hangos (itthon lejjebb tekerem, az nem gond, de moziban nem sokat tudok tenni ellene), de ezeknél a részeknél egyáltalán nem bántam hogy üvöltött a zene, hatásos volt Ezeket szoktam hallgatni magukban is (a hullámok, az üldözés, meg amikor vissza akarják szerezni a hordozót), az átvezetők jellegtelenebbek. A tik-takolásos téma jó ötlet volt.

Fekete lyukhoz: ha elég nagy tömegű a lyuk, akkor lehet olyan finom is az átmenete az eseményhorizontnak, hogy meg sem érzi az ember, nem hal rögtön bele, de kiszabadulni nem tud többet. Itt is ilyesmi lehetett, aztán nyilván már beavatkoztak hogy ne nyúljon spagettivé.
    Ha valaki hajlandó olvasni, akkor ajánlom Stanislav Lemtől A kudarc-ot, abban van egy olyan fekete lyukas időmanőver leírva, hogy négyszer kellett elolvasnom hogy megértsem.