[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Interstellar
Összességében jó volt, bár az érzéseim vegyesek. Először is kár, hogy az egész istenverte szereplőgárdából kizárólag McConaughey karakterének kellett elvinnie a filmet. Többiek néha így feltették a kezüket, hogy "én is itt vagyok ám". De még TARS-nak is majdnem komolyabb karakter jutott, mint az állítólagos főszereplőknek. MM felnőtt gyerekei voltak a kritikus pontok, Ben Affleck öccse kukoricát oltogat, a csaj meg...hagyjuk is. Inkább hagyták volna meg a gyerekszínészeket. A vége pedig totális facepalm számomra. Már vártam mikor vezetik át finoman egy Biblia magyarázattá a sztorit, bár így se volt piskóta.
Szóval kb. a felétől nálam átesett az egész film egy keserű szájíz oldalra, pedig marha jól indult. Ha nem tudnám ki rendezte, nem Nolanre tippelnék az biztos. És hogy ez lett volna a tavalyi év legjobb vizuális munkája? Minden kétséget kizáróan NEM, bár minőségében nem lehet rá panasz. Az OST viszont elképesztően jól sikerült, megkockáztatom hogy a legjobb Zimmer-kompozíció, amit Nolannel közösen vállalt eddig.