1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • extra sensory
    Utolsó csillagharcos 2014

Tulajdonképpen egy magyar Űrgammák, csak jobb effektekkel... a vizuális trükkök annyira bénák hogy az égő űrhajó úgy néz ki, mármint úgy égnek rajta a lángok mintha oda lennének fotosoppolva valami béna programmal. Ezért is írtam hogy max csak az Űrgammáknál jobbak az effektek, ami a 90-es évek egyik nagy csapása volt, persze akkor gyerekfejjel még nem tudtam hogy milyen vizuális szennyezésnek teszem ki magamat hogy Űrgammákat nézek, de hát 2 db adónk volt oszt cső.

Gyakorlatilag minden szereplő kilógott valamiért, egyik bénán volt meganimálva, másik otromba jellemmel bírt, harmadik meg csak egyszerűen unalmas volt. Hát ezért biztos megérte egy csapat tizenévest szerepeltetni, nekik nem kell nagy gázsit fizetni. Egy szikkadt Kevin Sorbo-n kívül nem volt más ismert figura.

Egy biztos: ha tegyük fel túlmelegedne a Föld és el kéne menni más bolygóra, énbelőlem ne csináljanak csillagharcost... nincs kedvem erőltetett kiképzéseken részt venni, nem szeretnék egy szál f*szba ősóceánokba hullani zuhanó űrhajókról, és nem akarok mutáns tapírokat halálra öklözni... nem kell ez nekem... de az ilyen film sem.

3/10