Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Erre a filmre az ad 10 pontot(imdb szavazatok 20%-a), aki igénytelen, agyatlan, játék és/vagy autóbuzi. Mint játékfeldolgozás, mint autósfilm, mint szórakoztató termék, minden egyes jelentében megbukik.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szinte semmi rendszer nincs az egészben.
Ha valaki a filmek és a sorozat megjelenésének idejében nézte őket, akkor most fogja a fejét. Mint én.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondjuk mint film egy rakas nulla. talan a cgi meg az akciojelenetek ernek valamit. a sztori lyukas mint egy jol megragott ementali.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az Appleseed XIII sorozat nagy filmje - tudomásom szerint.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõzetesek alapján tudtam én, hogy rossz film lesz, de hogy ennyire gagyi, értéktelen, foshalmazt csinálnak belõle, az engem is meglepett. Kb. a Padlógáz címû német csúcsprodukcióval tudom egy szintre lõni, bár az legalább nem vette magát komolyan. Rém unalmas, buta, ócska forgatókönyv, üres karakterek, rettenetes színészi alakítások, rendezés, operatõri munka néhol már C kategória.
Igazi Uwe Boll minõség, Uwe Boll nélkül. Senki ne nézze meg!
Nem csalódtam. Posztapokaliptikus hangulatú történet, megfelelõ lezárással, kicsit lehetett volna benne több akció, de amit adott az rendben volt. Dögösen volt meganimálva a szõke csaj, ezért + 1 pont.
7/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Remek posztapokaliptikus animációs film badass karakterekkel, kiborgokkal, harci robotokkal, egy háború utáni világ maradványai között. Durva akciók és látvány, nem beszélve a fotorealisztikus megjelenítésrõl... végig jól szórakoztam rajta. Kb. olyan érzésem volt mintha a Rage nevû játék elevenedne meg a képernyõn.
Kötelezõ darab az animációs akciófilmek rajongóinak.
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ettõl függetlenül ezt nagyon kapálózásnak érzem, hogy mindenképpen benne legyen az öreg, nem lesz ennek jó vége <#szomoru>#szomoru>
csak azt nem értem egy terminátor hogy a lekvárba öregedhet meg
ha nem hal meg akkor egy idõ után elhasználja az energiáját, de belsõ szervei nincsenek amik öregedhetnének csak egy külsõ skin fedi a fémvázat... az is tud öregedni?
De szép bauxit, honnan van?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
2 idõsíkban játszódik majd a sztori, Svárci lesz a T-800 a jövõben (öregen).
De nem is értem mit keres õ majd egy reboot-ban... gépet játszik vagy embert?
De szép bauxit, honnan van?
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Idén nem valami nagy a mozi felhozatal,évrõl évre egyre kevesebb filmet nézek.Idén eddig ha 10filmet láttam összesen,az nagyon kevés,régen sokkal több filmet néztem meg.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Mondjuk én a régibõl is csak az elsõt láttam, meg a másodikat félig, nagy csalódást már nem tudna okozna az új sem.
Jött mostanában vmi jó poszztapokaliptikus film?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A látvány és a hangulat mellett soundtrack is rendkívül erõs, szóval: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Viszont képes komoly érzelmeket kipréselni az emberbõl, ami kevés sci-finek sikerül.
Jöhetne már az Edge of Tomorrow HD-ben, mert sajnos lemaradtam róla moziban 😞
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ge*i jo film.
Szineszek bejonnek, Zene tetszik. Sztori jo, imadom a robotok hangjat, allatul nez ki.9/10
<#confused>#confused>
<#wow1>#wow1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szörnyen ostoba film. Mondanám, hogy az autók jók voltak, de az egész filmben szinte nem volt egy eredeti autóhang sem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elszórtan volt benne egy-két jó poén meg pár jó helyszín, de itt-ott hatásvadász. Sandler hozza a szokásost.
6/10
A klasszikus mese legújabb, francia feldolgozása. A formátum megmaradt mesének, nem lett a mostanában divatos hollywoodi felnõtt blõdség, Disneyvel ellentétben viszont ez a film inkább könyv-hû lett, és pontosabban dolgozza fel annak eredeti történetét. A látvány szép lett, a cgi tûrhetõ, a fõbb színészek (Léa Seydoux, Vincent Cassel) is jónak mondhatóak, viszont a karakterkidolgozás elég felszínes lett, a forgatókönyv pedig tartózkodik a komolyabb érzelmi belemerüléstõl, így egy száraz, néhol már unalmas mesét kapunk.
Közepesnél kicsit jobb, de többet kilehetett volna hozni ebbõl.
Spielberg is tudja hol szeret a cápa, és ezt be is bizonyítja: deréktájon. Nem tudom ki hogy van vele, én majdnem minden nyáron megnézem a klasszikus elsõ részt, ezzel is elnyomva magamban a késztetést hogy a Balatonnál távolabbi vizekre evezzek pocsolni.
A film lassan adagolja a feszültséget, John Williams zenéje remekül passzol és még a szereplõkre sem lehet panasz. A tipikus "anyagi érdekek szemben a közösség védelmével" kontrasztján halad a történet, ami egyébként a fõ konfliktus eredõje is, mert ha az elsõ cápareggeli után lezárták volna a partszakaszt fõhõsünk kérésére akkor a kis Carcharias Carcharodon nem csinált volna Burger Kinget Amity Islandból.
A cápa is tök élethû volt, sehol semmi cgi, vagy trükkös gépi effekt mégis megállja a helyét a díszlet. De legfõképp a Scheider-Dreyfuss-Shaw trió volt a film legjobb része mikor kihajóztak hogy levadásszák a dögöt. Ami tetszett benne hogy alaposan ki van dolgozva ez a rész is, nem sûrítették bele 5 percbe mint a többi ilyen filmnél. Elég hosszú idõ alatt csinálják ki ahhoz hogy bele tudja magát élni a nézõ.
De porcos barátunk nem adja olyan könnyen a bõrét, mert azért Quint bácsinak még bemos egyet mielõtt kinyiffan (bocs a spoilerért). Mindent összevetve jogos az a 3 Oscar, sõt még többet is elbírt volna, de nekem pl. annyira nem meghatározó milyen díjat kapott egy film, ha bele tudom élni magam illetve leköti a figyelmemet.
8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én a nõket szeretem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.