[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Rover
Anno a Foxcatchernél panaszkodtam, hogy nem értem a filmet létjogosultságát, sem a karakterek reakcióját. Pedig az ehhez képest színes szagos képeskönyv volt. A "zene" hasonló szinten mozog, ha van, akkor idegesít. Nem tudod hol játszódik, mikor játszódik, kikkel történik és hogy miért így (sokszor rezignáltan) reagálnak. Nem mondom, bele lehet magyarázni, dolgokat.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. De ez akkor is erőltetett.a végén konkrétan megmutatják, hogy ebbe a világban már a kutya élete is többet ér, mint az emberré
És nem művészi, mert itt meg se próbálja mondanivalónak álcázni magát a cselekményt vagy legalább egy-két jelent. Vagy csak bennem nem talált jó hallgatóra/nézőre. Konkrétan, mintha 5-6 db 20 perces színészi jelenet gyakorlatot nézne az ember.
A színészek kitűnőek. De tényleg, le a kalappal. A többi.. nem nekem való. Nem mondom, hogy teljesen kár volt megnézni, de újra nem fogom, az egyszer biztos. Pattinsont viszont többször nem írom le előre a múltja miatt, várom a következő alakítását.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.23. 22:59:17