Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szép bauxit, honnan van?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha fanboy vagy sorry😊
Ami a 2-t illeti... mi is volt a másodikban... mindegy😊
"...és...szerintem...bizony."
Aronofsky direkt nem is az eredeti történetet akarta vászonra vinni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Klassz volt,tetszett.Igazi szineszek,normalis forgatokonyv,fordulatok,drama,sok-sok pozitivum.
8/10
Transcendence:
Igazuk lett akik szerint kozepszeru.Sokkal tobb volt ebben a filmben is,valamiert benne is maradt.
5/10
Raid 2:
Az elso resz nagyot utott es teljesen varatlanul ert.Itt valami hasonlora szamitottam de csalodnom kellett.Egynek elmegy,nagy joindulattal.
5/10
3 Days to kill:
Nem tudom a csaj miatt tunt e nezhetonek a film vagy amugy is vallalhato,de vegulis egyhuzamban vegigneztem.
5/10
Ride along:
Ez nagyon rossz.Eroltetett es gagyi.
2/10
Azt hiszem ezeket lattam az utobbi idoben.
Nem akarom bõ lére ereszteni. Annyira hatásvadász, annyira megmagyarázós és szájbarágós jelenetek tömkelege, amit csak a legsötétebb holokauszt filmekben látni.
Nekem túlságosan sarkított és direkt volt az egész film.
5/10
------------------------------
Totalisan felesleges alkotas, Aronofsky-tol meg teljesen erthetetlen (persze tudom $$$). Latvanyfilmnek azert nem neveznem, dramanak mar jobban lehet hivni es jobban is teljesit ezen a teren, csak ugye a sztori. Azt tovabbra sem ertem mi kesztette ezt a csavot, hogy megirja es rendezze ezt a sztorit, ujat nem lattunk, még olyan jo passiosan sem borzolta fel a kedelyeket, bar a teremtestortenet tetszett. Amikor gyakorlatilag a bibliai sztori narralasa alatt az evoluciot mutatjak, az egyfelol vagany huzas, masfelol viszont pont gyava "ne erje szo a haz elejet" megkozelites. Arany kozeput, csak nehogy megbantsunk valakit.
Latvanyt nem emelem ki, a sztori meg ostoba, Russel hozza az elvarhato szintet, Jennifer korrekt, Emma Watson bena, Ray Winstone fasza mint mindig. A gyerekeket jatszo "szineszek" neve es jateka teljesen lenyegtelen. Az idosebb testvert jatszo Sham tokeletes model-arcszorzete kurvara nevetseges volt (minden szereplo csapzott es esetleges szorzettel birt, erre pont neki kellett ilyen tiptop pofaszakallt vagdosni, brrrr). Ja igen, Anthony Hopkins is benne volt a filmben (de minek?).
Amugy mint amerikai blockbuster egyaltalan nem rossz a film, kifejezetten jo iparos munka LEHETNE, de basszus Aronofsky-tol pont nem ilyet varok es a sztori banalitasa pedig lefele billenti a merleg nyelvet a kozepszerusegtol.
Kihagyhato.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A kilencedik kapu
A titkos ablak
Az Álmosvölgy legendája
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Cronenberg egy zseni. Nagyon beteg agyú, de tény hogy ehhez hasonló film is kevés van a maga mûfajában.
Az ötlet hogy egy tv adással sugárzott rejtett videojel a tudatalattit megcélozva hatással lehet az egyén viselkedésére vagy gondolkodására, valóban érdekes. Ezt a témát boncolgatja Cronenberg ebben a thriller horrorban amelynek még aktualitása is van, hisz a 80-as években kapott szárnyra az a híresztelés miszerint rejtett üzeneteket tartalmaznak a reklám és tv adások. A felvételeken a másodperc törtrésze alatt bejátszott kép és hanghatások amik az egyén számára nem érzékelhetõk, a tudatalattira hatnak és bizonyos döntések meghozatalára késztetik a nézõt.
A mechanizmus arra épül, hogy a rejtett jeleket képes az agy venni, a tényleges tudatig azonban nem jutnak el, nem nyíltan kapjuk, így nem tudjuk tudatosan, ill. logikusan eldönteni, hogy engedelmeskedjünk-e neki vagy sem. A fogadó fél számára pedig úgy tûnhet, hogy tettei saját döntéseibõl származnak.
Cronenberg ezen jóval túlmegy a filmben, itt a tv adásban elrejtett jel hallucinációkat is okoz és teljesen összemossa a valóságot a képzelettel... az illetõ valójában a tv által sugárzott elektromos jelhalmaz részévé válik és teljesen irányítható lesz az adás küldõje által.
Ezután pedig csõstül kezdenek történni a bonyodalmak hõsünkkel. Viszont tény hogy a brutalitás eszközeiben sem szûkölködik a rendezõ (pl. mikor videomagnóként használják a fickó hasát és belenyomnak egy komplett vhs kazit) szóval kell hozzá gyomor az biztos. Remek film minden szempontból.
8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát ez úgy kb nulla volt. Bírom Depp-et de nem volt nagy szám ebben.
4/10
Ha imdb 0.1 akkor is megnézem és eldöntöm.
Next PC upgrade: 2022
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Arcba kimászó 3D-s vagy ez is putri 3D mint a filmek 99.8%-a?
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár ebben a kisfia is producer volt nem? Utána kapták el adócsalás miatt. Szép is a hazai filmipar, legális pénzmosás addig, amíg el nem csípnek.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nekem úgy tûnik, hogy igen is tudnak itthon is forgatókönyvet írni. Sõt, az esetek többségében a forgatókönyv még jó, de borzalmasan viszik filmre....
Azért szerzõdnek, mert pénz. Megkapnak mindent, legnagyobb sztárként kezelik és cserébe semmit sem kell csinálni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A heavy cost. I pay it gladly.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ahhoz se kell sok agy hogy ok nélkül beszólogass.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.