Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
KickAss 1-nél nekem csak az elgondolás tetszett.
De a megvalósítás valami borzalmas volt (lúzer srác, aki tanórán veri ki a tanárnõre, síkhülye mindenhez és segíteni akar az embereken, mert tetszenek neki a képregénybeli szuperhõsök), a második rész pedig az elsõ rész jó koncepcióját is sárba tiporta.

Én másabb sztorit hoztam volna ki belõle - eleve nem lúzer tinivel. Amúgy ez honnét jön, hogy minden lúzer tini és egész nap a farkát veri? Mert sajnos nem ez az elsõ film, ahol ez megmutatkozik. A koncepció jó, de a megvalósítás nem.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Hathaway-t én sem csípem annyira, talán az idétlen szerepei miatt (Neveletlen hercegnõ stb.), de a Dark Knight Rises filmben egész elfogadható volt, bár én másabb ruhát adtam volna rá. <#idiota>

LasDen
az hogy az arca más? 😄 ennyi erõvel akkor Clooney vagy Bale sem lehetett volna Batman....
Nem fogom megérteni hogy miért nem képesek elfogadni a változásokat a képregényesek, mikor folyton változik minden benne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CalebJoe
Igen tudom félisten, hidd el tuti vannak fanok fõleg amcsiban akiknek ugyan úgy nem tetszenek ezek az újítások nem csak nekem.
LasDen
de Wonder Womannek nem a testi erejébõl jön az hogy kurva erõs. 😄 Izmosak igen. De most nem a többirõl beszélek.
Az arc meg valószínû csak neked probléma, mert soha senkit nem láttam még panaszkodni miatta 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CalebJoe
Nekem ne próbáld ezt is megmagyarázni mert elég régóta olvasok képregényeket kb. 20éve, hogy nem edzett egy szuperhõs vagy hõsnõ igen is izmosak mivel állandóan harcolnak meg edzik magukat olvass utána.
Igen is mindegyiknek van egy jellegzetes arcvonása hála a tehetséges mûvészéknek, az utóbbi Superman filmben elég jól eltalálták azzal a csávóval.
eksy
...és ha már mindenképp szuperhõsös filmekrõl van szó, muszáj megemlíteni a
Kick-Ass-t, ami nálam 10/10, az 1.

"...és...szerintem...bizony."

LasDen
egy képregény karakternél az arc teljesen mindegy. Tény, kicsit vézna lesz, bár azért edz valamit Gadot a szerephez, de WW-nek nem is kell maszkulinnak lennie. Nem azért erõs, mert nagy a testi ereje...

CalebJoe
Annak a csajnak (Gal Gadot) köze nincs se arcban se testfelépítésben WW-hez, ez csak egy fotó manipuláció de legalább így néz ki eredetileg.
Jó tudom legyen színészi tehetsége a rendezõ máshogy gondolta blablabla.<#smile>

mégvadabbdisznó
Michelle Pfeiffer volt a legjobb macskanõ... kár hogy már öreg.

De szép bauxit, honnan van?

LasDen
az egyik túl kevés, a másik túl sok 😄 ha csak az after creditsben szerepelne, akkor nem jelentették volna be ilyen nagyon. a másik meg túl sok. valahol a kettõ közt szerintem. megjelenik, kérdõre vonja Supsot és elmegy. Vagy hasonló 😄D

A Hathaway féle Catwomantõl nekem felállt...a szõr a hátamon. Eleve nem bírom azt a nõt, és az amúgy is málé filmet még le is húzta....

TBTPumpa
Kár, hogy a karaktere nem volt kidolgozva. Alig lehetett tudni valamit róla... Szõrszálhasogatás, de az nem bõrszerkó volt, hanem csak valami feszülõs - testhez tapadós szexi ruci, ami manapság divat.

Tyler1
Gondolom, mint Catwoman a Sötét Lovagban, szerintem ember nem volt aki arra figyelt, mint beszél Hathaway, mikor egy bõrszerkóban guggol, vagy ül a motoron premier plánban 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bokafix2
Annyi mint Tony Stark-nak a Hihetetlen Hulk-ban 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
Azért WW nem csak errõl szól 😄 De persze kérdés hogy milyen szerepe lesz a filmben, hisz ez messze nem róla szól...

TBTPumpa
És a Taft még mindig tart!

Tyler1
Annak se lesz túl bonyolítva a karaktere 😄

Kongy
Attól nem lesz epic, hogy ott is lassítás van benne, ahol nem kéne.... A Gyûrûk ura sem ettõl lett jó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
10/4? Akkor eléggé felértékelted a filmet! Akkor ez mégsem olyan rossz, mint írtad! Ez egy epic mestermû. <#idiota>

Bár ma már mindenre ráhúzzák, hogy EPIC, pedig az igazán epic a Star Wars a hangalámondásos szinkronnal!

LasDen
én Aquamanra jobban rá vagyok hypeolva. Remélem tényleg benne lesz...

IMYke2.0.0.0
Nyamm-nyamm. Mozgásban úgyis censored lesz, de fincsi 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ha minden igaz, akkor valami ilyesmi szoknyás WW várható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LasDen
én meg azokat a filmeket szeretem, amiket élvezek. o_O

IMYke2.0.0.0
Gal Gadot - Gal Gadot (Hebrew: גל גדות‎; born April 30, 1985) is an Israeli actress and fashion model.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Helyes! Így más nagyobb esélye lesz annak, hogy megnézzem - ráadásul, az izraeli néni lesz Wonder Woman.

IMYke2.0.0.0
Így van - én is sztori-puzie vagyok, CGI-látványra magasról tudok tenni -, és talán nem sértõdsz meg, ha azt írom, hogy ezek szerint egy síkon gondolkozunk film témában.

LasDen
ebbe már lesz wonder woman 😄

zorrobomber
Számomra meg csak a sztori a lényeg, nem gerjedni meg a gatyámat markolászni megyek moziba 😄

IMYke2.0.0.0
Azé' a stabil 1 megabit már megvan - délutánonként, amikor nem használják az épületben, akár több is.

Egyszerûen tényleg nem izgat Batman, Ironman, Spiderman, Superman, Himan, és még ki tudja hány XYZman van.
A nõi szuperhõsök - ha már mindenképp szuperhõsökrõl van szó - izgalmasabbak, számomra.

extra sensory
A sejtszerkezete miatt sajnos nem lehet beteg, szval Batmannek kell valahogy hidegre tenni a csávót. 😄

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

zorrobomber
Nyilván az a problémád hogy beszúrt kép, és lassan tölt be a betárcsázós nettel, de akkor mondd is ezt 😊

zorrobomber
Esik az esõ...

Tyler1
Arra próbáltam célozni, hogy ezen a képen semmi új nincs, amit a Man of Steel nem lõtt le, vagy ami utalna a denevér vs. szuperegér összecsapásra. Ugyanaz a beállás, ugyanaz a suit.

LasDen
Nem igen...

Tyler1
Igazából ez lehetne a Man of Steelbõl is promokép.

tommygear
<#wow3>
LasDen
nem élek kábítószerrel. tiszta vagtyok

IMYke2.0.0.0
Szállj le az anyagról... nem tesz jót neked.

LasDen
mindenrõl. semmirõl. az egészrõl.

IMYke2.0.0.0
Mirõl beszélsz???

LasDen
nem. butta vagy...

IMYke2.0.0.0
Én a nõkre jobban tudok izgulni.

tomsolo
Megázik szegény, tüdõgyulladást kap és meghal.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

LasDen
a Batman v Superman filmbõl az elsõ hivatalos fotó. És szerintem kurva jó 😄

IMYke2.0.0.0
Help... mi a lényeg, azon felül, hogy piros csizmásunk pózol?

LasDen
holy fuck O_O

zorrobomber
Southland Tales
Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Kongy
Én azt bírtam, hogy Görögországként emlegették a hazájukat.... 😄 Meg olyan szavakat használtak, amiket az akkori emberek tuti nem. Azt vártam már mikor mondják, hogy dobjunk be egy hamburgert... Az elsõ rész sokkal jobb volt, ez a második elég nevetséges volt. Egyedül a csaták értek valamit.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
<2014> - Transcendence - 5/10

Ez a film nagyot akart szólni, de csak pukizott egyet. A szereposztás, a CGI sem segített rajta.
Több szóra nem is tartom érdemesnek.
Ennél még a "The Machine" is jobb volt.