1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jakuza1
    Valamelyik nap en is megneztem.
    Azt kell mondjam jonak jo, de szamomra nem ilyenek kellene hogy legyenek az Oscarra eselyes filmek. Persze ez szubjektiv dolog es masrol is szol altalaban a jeloles, nem csak a film minosegerol, amikor jelolest kap.
    Egyanennyire nem voltam elajulva a Birdmantol, a Holtodiglantol, a Judge-tol (persze ezek kozott mar a szineszi jatera adott jelolesek is vannak).
    Az ejjeli fereg is a hatart surolta, de valami hianyerzetem volt ott is, az ami eppen benne volt a Prisonersben. Viszont, Jake Gyllenhaal alakitasai egyre jobbak es kifinomultabbak lesznek. Prisonersben egyenesen zsenialis volt. (de ez mar a tavalyi ho, pontosabban tavalyelotti)
    Az amerikai mesterlovesz meg egyenesen vicc, hogy benne lehet a jeloltek listajan.

Viszont egyertelmuen csalodas szamomra, hogy olyan film, mint a Predestination sehol sincs, pedig az elmult filmek egyik legjobbja, amit az tavalyi filmfelhozatalbol lattam. Ugy tunik az amerikaiaknak meg mindig fontosabb a nacionalista ellensegkep szemlelet, mint a gondolkozas, ha a jelolesekrol van szo.