Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurvajó (igen így egybe) volt. Szinte 1az1-be Légcsavar csak a történet más.
Next PC upgrade: 2022
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Western, szellemes poénokat sem nélkülözve))
Linda Fiorentino szereplésével többek között.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy férfi rejtélyes telefonhívást kap. Ha teljesíti a 13 feladatot akkor milliomos lesz.
Ahhoz képest, hogy alacsony volt a költségvetés, egyáltalán nem látszik rajta.
A színészek jól játszottak. A karakterfejlõdés jó volt, csavarok jók voltak.
Én abszolút ajánlom megtekintésre.
8/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
na ez viszont nagyon jó volt
az értékelés annál jobb, minél többen egyetértenek! 😊
a világot keresztben lenyelte a desznajcsordaszellem... és a világ élvezi
9/10
Szerintem érdemes megnézni. Pont most nézem, felénél járok, nem tûnik rossznak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szokásos lengyel minõségi kosztümös történelmi film
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Tovább is van, mondjam még? -> IMDB link
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
köszönjük szépen <#hehe>#hehe>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szinten kozepes film, valahogy nem tudtak athozni a filmben azt a dilemmat, hogy mennyire emberi is lehet egy gep illetve hol mosodnak ossze a hatarok.
The Grand Budapest Hotel 6.5/10
A hypet nem ertem a filmmel kapcsolatban. Nem rossz film, mas megkozelitest hasznal mint a mostani filmek, emiatt erdekes es mas latasmodot igenyel, de szerintem kozel nem humoros es annyira nem is jo, mint ahogy az IMDB-n pontozzak.
volt benne egy marha jó jelenet, amikor a fickót megtámadják az autójában
ezért az értékelésem:
10/2
Szerintem egy zseniális film, mind fényképezés, zene, felépítés alapján. Színészi munka is remek. Egyszerûen nem értem, mitõl lehet rossz ez a film?
hát ez nagyon rossz volt
mondom ezt úgy, hogy tarr béla filmjeit imádom, vagy pl jarmusch dead man-jét
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Egyszer legyurheto kozepes alkotas.
A kepi vilag megmaradt, de a tortenet eloadasa lapos es unalmas.
Direkt nem néztem meg semmiféle infót róla. A játékidõ elröppent, és végig jól szórakoztam.
Poénból összedobtam - ezernyi ilyen "festményes" beállítás volt a filmben, a kameramanok és/vagy a rendezõ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ööö... ez beteg volt... gyerekmesének durva lenne (de csak a gerillás részek miatt), a fantasy rész meg kevés volt ... egynek elment
Pazar szereplõgárda(!), humor, festménybe illõ kameraállások, képek, beállítások, lendület. Mindenképp ajánlom megtekintésre.
Mindent a filmtõl érdemes megtudnod.
! = Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton (alaposan elmaszkírozva), Tom Wilkinson
A Zerót alakító Tony Revolori fenomenális volt! Az az arcszerkezet, az a nézés - abszolút humorforrás, pusztán a jelenléte.
Picivel több akciót reméltem. A beépített Volvo (a C30-as tényleg szép) és Land Rover reklám, a néhány full contact találat mondjuk öt pontig repítette volna a filmet, de a fincsi rendõrnõ (és a spárgája az autóban) feltornázta az egészet 6 pontig. Pozitívum volt még a szerelmi szál teljes mellõzése.
Remek kis három részes sorozat mely a második világháború orosz fronton történt eseményeibõl szemezget Band of Brotherses elemekkel, NÉMET szemszögbõl, öt barát kapcsolatán keresztül.
A medve nem játék.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De szép bauxit, honnan van?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Teljesen korrekt akciódús mozi Donnie Yen-tõl. Nem hagyja leülni a feszültséget, parádés jelenetekkel tarkított bunyók, kötelezõ autós üldözés, de nem olyan hogy csak üldözik a másik kocsit hanem keresztbe-kasba a forgalommal, átugorva a mozgó jármûre, az oldalán a nyitott ajtón kapaszkodva harcolva az ellenféllel, sõt még vezetés közben is egy komplett shaolin kung-fut nyomnak le a kocsi szûk utasterében.
Yen bemutatja hogy kell kiklopfolni egy 30 fõs bûnbandát, hogyan kell nagy távolságokat átugrani a tetõn és hogy kell a földön ülve horpadtra verni egy álló embert.
Szóval kapunk itt mindent ami szem szájnak ingere, sõt még egy ehetõ sztorit is, hisz emberünk egy beépített rendõr a maffiában és vigyáznia kell hogy ne leplezõdjön le. Egyszer mindenképp meg lehet nézni.
7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Nem szoktam nagyon adni rá, de:
Ratings: 8,4/10 from 70 022 users Metascore: 88/100
Fater olvasta mindig a vonaton... de csak mikor üres volt a kocsi. <#idiota>#idiota>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Annal mar csak a csehszlovak filmalkotas volt jobb a Limonade Joe.
Az melyen beleivodott az emlekeimben, mikor leadtak csehszlovakul, magyar felirattal.
Aki azt mondja, hogy eredeti szoveggel jobbak a filmek, azoknak ajanlom, azt nezze meg es szenvedje vegig azt a marhasagot. 😛PPP
Joe odamegy a barpulthoz es kinyogi: "kolaloku limonade"
Mocsok mod nem szeretem az ilyen filmeket amibe nem derül ki/nem magyarázzák el ,hogy most ez mirõl is szólt.
Next PC upgrade: 2022
Talán a rendezõ is ezt az anyagot szipuzta mikor megrendezte ezt a baromságot.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"