Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Non Stop

Kurvajó (igen így egybe) volt. Szinte 1az1-be Légcsavar csak a történet más.

Next PC upgrade: 2022

Blasta
A létezik, hogy nem esett le, hogy abban a posztban a kollega ironizált a legyekkel meg az értékelésekkel?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Montanosz
Fuss, szaladj, menekülj!

Western, szellemes poénokat sem nélkülözve))

Linda Fiorentino szereplésével többek között.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Jim Morrison
Hú ezt a filmet el is felejtettem^^ köszi az emlékeztetõt (meg hogy tényleg érdemes megnézni 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
13 sins

Egy férfi rejtélyes telefonhívást kap. Ha teljesíti a 13 feladatot akkor milliomos lesz.

Ahhoz képest, hogy alacsony volt a költségvetés, egyáltalán nem látszik rajta.
A színészek jól játszottak. A karakterfejlõdés jó volt, csavarok jók voltak.
Én abszolút ajánlom megtekintésre.
8/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tigeroo
szerintem kellemes kikapcsolódás volt az a film.
Totti5
Ezekszerint neked nincs saját ízlésed és preferenciád. Javaslom hogy alakítsad ki, mert a legyek is azért mennek valamire, mert kedvelik azt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"Értékelték" - nem tartották túl jónak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is 8-ast adtam rá, érdekes módon mások nem értékelték a filmet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

non-stop

na ez viszont nagyon jó volt

egymillió légy nem hazudhat!
az értékelés annál jobb, minél többen egyetértenek! 😊
a világot keresztben lenyelte a desznajcsordaszellem... és a világ élvezi

Nem tudom, hogy ki ajánlotta itt múltkor a Triangle címû filmet, de köszönöm neki. Rég láttam ennyire jó thrillert. Tegnap néztem, de még mindig agyalok rajta 😄
9/10

davidka003
The Great Raid 2005
Szerintem érdemes megnézni. Pont most nézem, felénél járok, nem tûnik rossznak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Dynamic
Szerinted van ember aki komolyan veszi az értékeléseidet?
Montanosz
Janosik: Egy igaz történet

Szokásos lengyel minõségi kosztümös történelmi film

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

genndy
Kelly hõsei, A halál 50 órája, A híd túl messze van, Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény megmentése, Schindler listája, Becstelen brigantyk, A zongorista, A felolvasó, Pearl Harbor, Valkûr, Das Boot, Az elit alakulat, A hõs alakulat, ...
Tovább is van, mondjam még? -> IMDB link

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

extra sensory
"amerika capitány"

köszönjük szépen <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sziasztok, tudnátok ajánlani megnézésre érdemes második világháborús mûveket?
precision
biztos jó lehet saját magad kínozni a marveles filmekkel 😄 túl sok szabadidõd van

Bazinga!

Jakuza1
The Machine 5/10

Szinten kozepes film, valahogy nem tudtak athozni a filmben azt a dilemmat, hogy mennyire emberi is lehet egy gep illetve hol mosodnak ossze a hatarok.

The Grand Budapest Hotel 6.5/10

A hypet nem ertem a filmmel kapcsolatban. Nem rossz film, mas megkozelitest hasznal mint a mostani filmek, emiatt erdekes es mas latasmodot igenyel, de szerintem kozel nem humoros es annyira nem is jo, mint ahogy az IMDB-n pontozzak.

DaemoonHunter
Így már tiszta minden 😄

tomsolo
😄DD<#eljen>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

amerika capitány
volt benne egy marha jó jelenet, amikor a fickót megtámadják az autójában
ezért az értékelésem:
10/2

DaemoonHunter
Mitõl volt nagyon rossz?
Szerintem egy zseniális film, mind fényképezés, zene, felépítés alapján. Színészi munka is remek. Egyszerûen nem értem, mitõl lehet rossz ez a film?

assasination of jesse james...
hát ez nagyon rossz volt
mondom ezt úgy, hogy tarr béla filmjeit imádom, vagy pl jarmusch dead man-jét

Jó ez a kép -ÁjMilleniumKéj-.

Jim Morrison
Gondolom ezt abból szürte le ahogy ecsetelted a kameraállásokat, stb.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Hol olvastál ilyet?

stargatelost
Ne mondd, hogy ez volt az elsõ Wes Anderson filmed?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jakuza1
300 Rise Of An Empire 5.5/10

Egyszer legyurheto kozepes alkotas.
A kepi vilag megmaradt, de a tortenet eloadasa lapos es unalmas.

IMYke2.0.0.0
Én csak a címét láttam az imdb-n, amikor ugye linkeltem is.
Direkt nem néztem meg semmiféle infót róla. A játékidõ elröppent, és végig jól szórakoztam.

Poénból összedobtam - ezernyi ilyen "festményes" beállítás volt a filmben, a kameramanok és/vagy a rendezõ kiváló munkát végeztek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kongy
Szerintem is remek szórakozás. 😊 Külön tetszett az abszurd humora, és azok a kameók... 😄 Szereplõgárdát nem szabad megnézni film elõtt!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tigeroo
A Faun labirintusa

ööö... ez beteg volt... gyerekmesének durva lenne (de csak a gerillás részek miatt), a fantasy rész meg kevés volt ... egynek elment
IMYke2.0.0.0
Ja jut eszembe, a stáblistát is nézzétek végig, és majd a képernyõ jobb alsós sarkát figyeljétek 😊

IMYke2.0.0.0
<2014> - The Grand Budapest Hotel - 8/10

Pazar szereplõgárda(!), humor, festménybe illõ kameraállások, képek, beállítások, lendület. Mindenképp ajánlom megtekintésre.
Mindent a filmtõl érdemes megtudnod.

! = Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Tilda Swinton (alaposan elmaszkírozva), Tom Wilkinson

A Zerót alakító Tony Revolori fenomenális volt! Az az arcszerkezet, az a nézés - abszolút humorforrás, pusztán a jelenléte.

IMYke2.0.0.0
<2013> - Te shu shen fen (Special ID) - 6/10

Picivel több akciót reméltem. A beépített Volvo (a C30-as tényleg szép) és Land Rover reklám, a néhány full contact találat mondjuk öt pontig repítette volna a filmet, de a fincsi rendõrnõ (és a spárgája az autóban) feltornázta az egészet 6 pontig. Pozitívum volt még a szerelmi szál teljes mellõzése.

a.carkey
Unsere Mütter, unsere Väter

Remek kis három részes sorozat mely a második világháború orosz fronton történt eseményeibõl szemezget Band of Brotherses elemekkel, NÉMET szemszögbõl, öt barát kapcsolatán keresztül.

A medve nem játék.

Synchronous
Olyan sztem mint minden magyar "mûvészfilm".

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

mégvadabbdisznó
Fehér isten nézhetõ? Egy ideje már gondolkodok rajta megnézzem-e, de ez a kutya-apokalipszis Budapesten valahogy olyan gagyin hangzik. A vérengzõ kutyák akik bosszút állnak azokon akik õket sintértelepre juttatták... ez kicsit amatõr elgondolásnak tûnik nekem, de nem akarom elõre lehúzni a filmet, a trailere eléggé jó.

De szép bauxit, honnan van?

Jim Morrison
köszi, non-stopot meglesem.

genndy
Non-Stop, Jack Ryan: Shadow Recruit mondjuk az újabbak közül.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
vagy horror 😄

DarkSector
Vagy horror vagy vígjáték? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
Nincs valami új könnyed másfél-két órás kis akciófilm ajánlásotok így péntek estére?

vérpocok
Special ID 2013

Teljesen korrekt akciódús mozi Donnie Yen-tõl. Nem hagyja leülni a feszültséget, parádés jelenetekkel tarkított bunyók, kötelezõ autós üldözés, de nem olyan hogy csak üldözik a másik kocsit hanem keresztbe-kasba a forgalommal, átugorva a mozgó jármûre, az oldalán a nyitott ajtón kapaszkodva harcolva az ellenféllel, sõt még vezetés közben is egy komplett shaolin kung-fut nyomnak le a kocsi szûk utasterében.

Yen bemutatja hogy kell kiklopfolni egy 30 fõs bûnbandát, hogyan kell nagy távolságokat átugrani a tetõn és hogy kell a földön ülve horpadtra verni egy álló embert.

Szóval kapunk itt mindent ami szem szájnak ingere, sõt még egy ehetõ sztorit is, hisz emberünk egy beépített rendõr a maffiában és vigyáznia kell hogy ne leplezõdjön le. Egyszer mindenképp meg lehet nézni.

7/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

IMYke2.0.0.0
Ha sikerült sort kerítenem rá, ahogy tervezem: "The Grand Budapest Hotel" lesz a ma esti programom.
Nem szoktam nagyon adni rá, de:
Ratings: 8,4/10 from 70 022 users Metascore: 88/100

extra sensory
Nekünk megvan regényben a Limo Joe 😄

Fater olvasta mindig a vonaton... de csak mikor üres volt a kocsi. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jakuza1
Kaktusz Jack 😛
Annal mar csak a csehszlovak filmalkotas volt jobb a Limonade Joe.
Az melyen beleivodott az emlekeimben, mikor leadtak csehszlovakul, magyar felirattal.
Aki azt mondja, hogy eredeti szoveggel jobbak a filmek, azoknak ajanlom, azt nezze meg es szenvedje vegig azt a marhasagot. 😛PPP

Joe odamegy a barpulthoz es kinyogi: "kolaloku limonade"

grebber
Huh ennek örülök akkor már azt hittem én vagyok a debil és valami felett elsiklottam.<#worship>

Mocsok mod nem szeretem az ilyen filmeket amibe nem derül ki/nem magyarázzák el ,hogy most ez mirõl is szólt.

Next PC upgrade: 2022

Bokafix2
Elég katyvasz a sztori, valami kísérleti vegyi anyagról van szó ami hallucinációkat okoz. De igazából nem lehet kivenni hogy a történéseket a szer okozza, vagy tényleg valami paranormális háttere van a dolognak.

Talán a rendezõ is ezt az anyagot szipuzta mikor megrendezte ezt a baromságot.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"