1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    Pár film amiket mostanában néztem:

Gone Girl

Fincher filmjei többnyire bejönnek nagyon, ez sem kivétel.. Egyeseknek tűnhet picit uncsinak, részemről úgy volt fasza, ahogy. Párkapcsolatokkal kapcsolatban roppant érdekes brainstormingra ad lehetőséget megtekintés után.. 8/10

John Wick

Fasza 80-as évek fíling. Egyszerű motivációval rendelkező betonkemény főhős pofándurrant mindenkit és közben kurva laza, jó zene szól, látványos, helyén van minden. Nyilván nem egy túl magasröptű alkotás, de saját súlycsoportjában tökéletes. 8/10

Predestination

Ez volt az aktuális adagból a kedvenc. Szeretem az ilyen témájú sztorikat és egyben utálom is, hogy szarásig vannak logikai bukfencekkel - de nem ez. A film csak simán egy mega-mindfuck. Óriási. Egy napig pörgettem az agyam, és komoly egzisztenciális kérdésekig jutottam a folyamat közben :DD Szuperkurvajó 9/10

Galaxis őrzői

Meh. Látványos, van legalább 5 jó poén, whatever 6/10

Filth

Ez kemény. Ha valaki valami extrémebb filmélményre vágyik, melegen ajánlom. A kiemelkedőtől kurva messze van, de egyszer meg lehet nézni, és annyira nem "meh" mint az előbb említett blokkbászter. Túlzásokban bővelkedik. 6,5/10