Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
videó
A lényeg az, hogy kurva gyorsan tudnak mozogni, így a külsõ szemlélõ nem látja õket, amikor mondjuk szaladnak. Ezt a láthatatlanságot folyamatosan sulykolják a filmben. De bazmeg itt végig ott ÁLLNAK a dj-k mellett, akkor mitõl láthatatlanok?
Tény, hogy kifejezetten <és tisztán>és tisztán> gengszter filmet nem fogsz olyat találni, mint a szóban forgó volt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez egyfelõl egy nagyon rossz film - történet: fbi csajszi minden jelenete felesleges, idegesítõ és értelmetlen, az injekció meg pláne - másfelõl tök jó film fõleg Costner miatt. Szerencsére elég humoros is lett, meg szomorkás is, egyszer jó volt megnézni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Azt hittem ez okos film lesz, jól is indult, aztán totális blõdség lett belõle. Neesonnak azért még mindig jól állnak ezek a szerepek, de jó lenne már valami Taken(elsõ rész) minõségût is hozni. Fehér pokol mondjuk nem volt rossz.
Egyszer nézõsnek elmegy, kicsit 90-es évek érzésem volt, ott történtek ekkora lehetetlenségek egy gépelrablós akciófilmben(57-es utas, stb).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ezt a filmet feltétlenül nézd meg (1986-os), ha jól tudom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ott vannak az idõzsaru filmek is pl. Jean Claude Van Damme-al
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Minõségi blockbuster, jó sztorival, jó színészekkel, akciók jók, képességek használata talán ebben a részben a legjobb (Magneto nagyon brutál, Higanyszál pedig szinte hihetetlen de veri az X2 Árnyék Fehérházas akcióját) + a régebbi filmekre való utalások is jók.
Nálam többször nézõs így 9/10
Feszültséggel teli macska-egér játék egy irodaház emeletén egy gyilkossal és néhány alkalmazottal. A végére sajna kicsit leült a dolog, de így is korrekt film lett. Ráadásul stúdiófilm, de ismeretlenebb arcokkal, a rendezõn pedig jól meglepõdtem: Joe Johnston (Jumanji, JP3, Captain America 1)
6.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Swedish people are albino monkeys
Mellesleg megnézhet errõl valami dokumentumfilmet is, hamár érdekli. Dokumentumfilm nem is lehet olyasmirõl, ami vagy nem létezik, vagy létezik, de csak egyik irányba, vagy mindkét irányba, vagy az idõ, amit mi úgymond érzékelünk, az nem létezik és ekkor idõutazásról nincs értelme beszélni... :) A kozmoszon túl c. sorozatban van errõl valami, ha jól emlékszem.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mondjuk nem akciofilmre kell gondolni, hanem egy lassu lefolyasu filmre, ami az erzelmekrol stb szol es nem a lovoldozesrol.
Szoval inkabb muveszfilm.
Igazi ketarcu film, ket taborra osztja a nezoket, van akinek nagyon bejon, valakinek meg egyaltalan nem tetszik.
Amúgy nincs konkrét elképzelésem, minden érdekel ami az idõ manipulálásával kapcsolatosan van jelen a filmben, és nem a túl ismertebb közegbõl való a film.
mint pl a Primer.
Vagy ami inkabb a tudomanyos reszrol es a jovo valtozasairol szolo, mint a Primer.
Szoval pontosithatnal.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ugyanúgy az újabbak közül az About time.
Szintén jó kis film.
A primert még nem láttam, köszi.
De eszembe jutott a Triangle c. film.
azt már rég láttam, meglesem újra:)
Illetve ez is érdekes lehet
http://movietank.blog.hu/2012/04/28/idobunok_olvasoi_het
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Looper
Idétlen idõkig
The time Machine
Az idõutazó felesége
stb kilõve-
ezeken túl van vmi érdekes?
Mostanság a legjobb film amit láttam! Nem giccs parádé tele számítógépes hókuszpókkal csak épp annyi amennyi szükséges! Jó színészek és jó sztori! Mi kell még? 10/8
Ghost in the Shell
A napokban szóba jött így hát megnéztem. Nem vagyok oda az anime világért. Nem is nagyon kötött le nekem már ez túl future... Maga a képi világ a rajzok a város stb. tetszett. Semmi több.
Dél-koreai gengszter film - amolyan Donnie Darkós szerepzavarral, megspékelve pár történetbeli csavarral, karcolgatva és nem (túl)misztifikálva a korrupt vállalati- és maffiavilág felszínét. Egyúttal épp ez utóbbi róható fel igazán a filmnek: nem volt annyira bátor, mint néhány amerikai téma-társa.
Pedig, erõszak, és feszültség volt itt is, és pontosan ugyanúgy a jellemfejlõdés a lényeg az egészben, mint a Johnny Depp-Al Pacino-féle (és biztosan akadna még összevethetõ) filmben. Másképp igaz, de hozta azokat az értékeket, amiket a hasonló amerikai filmben is szeretek.
S nem mellesleg: jó volt ismerõs arcot is látni a szereplõk között. (Min-sik 'Old Boy' Choi)
A nénik is fincsik, az akció is a helyénvaló volt, még ha nem is arról szólt a film. Jellemábrázolás okán a tegnapi "The Suspect" fölé, akcióban az alá sorolnám, viszont simán megnézendõnek tartom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fõszereplõk miatt néztem meg. Az elsõ egy óra mondhatni jó volt. Aztán mikor kiderült, hogy kik az elkövetõk így teljesen érdektelen lett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Te buzi vagy, ugye?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Ott olyan filmek mennek mint a Szomszédok volt, csak 6-szor demagógabb. :D
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Nem azonos, az azonos címû amcsi filmmel.
A (dél) koreaiak összegyúrtak egy olyan
Az elsõ néhány perctõl folyamatosan pörög, alig van megállás; s amikor rövid idõre mégis, akkor pedig növeli a feszültséget és a sztori mélységét
Pedig és sajnos, ebben is van shaky cam a bunyóknál és az üldözéseknél (egy kis KIA és VW reklám), amitõl az ember az arcát kaparja - cserébe full contact, egyenesben mutatott Riddickes vállkifordítás, meg minden.
Összességében nem tudom kevesebbre pontozni, mert megérdemli - jól szórakoztam.
<2014>2014> - Non-Stop - 8/10
Az ég világon semmit sem tudtam errõl a filmrõl - azt sem tudtam, kik a szereplõk, random módon ráböktem - és milyen jó volt így!
Liam Neeson, Julianne Moore = fincsi.
Izgalmas volt, és feszült, végig fenn tudta tartani az ember érdeklõdését, és drukkolását. Nagyon hetyke filmecske volt.
Swedish people are albino monkeys