Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szép bauxit, honnan van?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Teljesen korrekt akciódús mozi Donnie Yen-tõl. Nem hagyja leülni a feszültséget, parádés jelenetekkel tarkított bunyók, kötelezõ autós üldözés, de nem olyan hogy csak üldözik a másik kocsit hanem keresztbe-kasba a forgalommal, átugorva a mozgó jármûre, az oldalán a nyitott ajtón kapaszkodva harcolva az ellenféllel, sõt még vezetés közben is egy komplett shaolin kung-fut nyomnak le a kocsi szûk utasterében.
Yen bemutatja hogy kell kiklopfolni egy 30 fõs bûnbandát, hogyan kell nagy távolságokat átugrani a tetõn és hogy kell a földön ülve horpadtra verni egy álló embert.
Szóval kapunk itt mindent ami szem szájnak ingere, sõt még egy ehetõ sztorit is, hisz emberünk egy beépített rendõr a maffiában és vigyáznia kell hogy ne leplezõdjön le. Egyszer mindenképp meg lehet nézni.
7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Nem szoktam nagyon adni rá, de:
Ratings: 8,4/10 from 70 022 users Metascore: 88/100
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fater olvasta mindig a vonaton... de csak mikor üres volt a kocsi. <#idiota>#idiota>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Annal mar csak a csehszlovak filmalkotas volt jobb a Limonade Joe.
Az melyen beleivodott az emlekeimben, mikor leadtak csehszlovakul, magyar felirattal.
Aki azt mondja, hogy eredeti szoveggel jobbak a filmek, azoknak ajanlom, azt nezze meg es szenvedje vegig azt a marhasagot. 😛PPP
Joe odamegy a barpulthoz es kinyogi: "kolaloku limonade"
Mocsok mod nem szeretem az ilyen filmeket amibe nem derül ki/nem magyarázzák el ,hogy most ez mirõl is szólt.
Next PC upgrade: 2022
Talán a rendezõ is ezt az anyagot szipuzta mikor megrendezte ezt a baromságot.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Valaki látta? Ez most mirõl szól? Néztem láttam mi történik,de nem jöttem rá 😞
Next PC upgrade: 2022
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az még hagyján... a Hercules New Yorkban mindent ver. xDD Igazából nem is film volt az hanem egy techdemo hogy mutogassák Arnold izmait, aki épp akkor volt felfutóban. <#hehe>#hehe>
De szép bauxit, honnan van?
Én olyanra is emlékszem hogy valami öltönyös faszival tárgyaltak egy barlang mélyén. Tiszta káosz volt az egész sorozat, de kicsinek én is imádtam. De ezen az autentikus ókori kocsmaképen felröhögtem. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
majdnem minden részét láttam a Hercules-Xena sorozatnak bár elõbbit jobban szerettem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Basszus ilyen volt? Anno kicsiként rengeteget néztem a Xena-Hercules kombót e ez valahogy teljesen kimaradt.
Egy olyan rész viszont rémlik, hogy a Herkules forgatásán jártunk és Írók-színészek ökörködnek egy sort.
De az se volt rossz, mikor Xenáék elõreutaztak a jelenben, hogy harcoljanak az iraki háborúban, találkoztak egy Xena fanklubbal és tv-ben nézték a Xena sorozatot <#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hercules esetében érthetõ a dolog... csakhogy a többi szereplõnek is elég jó fogállománya van és a helyzetet tekintve sokkal több hiányos és rothadó fogú emberkét kéne látnunk. De hogy nézne az ki esztétikailag a vásznon... így hát halivúdnak "plasztikáznia" kell.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A Colgate Herbal megtette a hatását. 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Micsoda egy õrült, beteg film ez, de a jobbik fajtából.😄 Nic Cage zseniális volt, egyik legjobb alakítása amit eddig láttam tõle.
Yo, Bitch!
7/10
A nyolcvanas évekbõl visszaemlékezõ film a Kwai folyón átvezetõ vasút építésérõl, a viszontagságokról, miközben érdekes témát feszeget: meg tud-e az ember annak bocsájtani, aki majdnem halálra kínozta?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
5/10
Ez sem az a film lesz amit az ember 2x megnéz. 😞
Liam még mindig (MINDIG!) jó. Bármi nézhetõ vele, még akár egy szünetjel is. A filmbõl minden más nagyon gyenge. Pedig nem indult rosszul ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bazinga!
Kurva jó, nekem nagyon tetszett.. Melegen ajánlom mindenkinek. Látványos, helyenként váratlanul vicces, a 3D kivételesen egész jó..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Teljesen fasza X-Men film volt. Persze ne varjatok melyszintu elemzest! Nem lesz! Ez egy X-Men! 😊
Annak nagyon is korrekt!
9/10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
szokásos gagyi szuperhõsfilm
rájöttem, hogy ezek a szuperhõsfilmek lényegében kommunista propagandafilmek
akarom mondani kapitalista 😊
Triangle 2009
Nem volt rossz ez az idõutazós sci-fi. Nem történik semmi látványos, de az alapötlet jó, viszont a magyarázat már kevés. Sajnos sok az off-screen történés, ami aztán nincs megmagyarázva, vagy csak töredékesen, úgyhogy a végére kicsit összekuszálódtam. Meg nem éreztem a motivációt, hogy valami nagy dolog hajtja õket (nem kell mindig megmenteni a világot, de valami azért kell, hogy érdekeljenek a szereplõk meg a sztori. A Donnie Darkoban ez megvolt - igaz ott éppen a világot kellett megmentenie <#smile>#smile>). Úgyhogy a végén már kicsit közönyös lettem arra, hogy éppen kit látunk a képen meg honnan is került oda és miért. Több magyarázat kellett volna, meg jobban kellett volna érzékeltetni az idõt a szereplõkön (sminkkel, valami sérüléssel, ami egyszer megvan máskor meg nincs, ilyesmi).
Nem rossz, jöhet még ilyen komolyabb gondolkodtatóbb hsf, csak legyen több a magyarázat is, és akkor jobban élvezem.
Legyen mondjuk 6,5/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R