Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
<#eljen>
Dynamic
Megõrülök ettõl a fórummotortól. A héten, már harmadjára, nyeli be a kommentemet, a témák között meg simán hoz utolsó hozzászólónak.
Dynamic
Jaj, az Idõstoppolók tele van fájdalmas baromságokkal. Egyébként nincs benne semmi idõutazás, csak úgy tudnak mozogni, mint Higanyszál az X-menben. Az egyik legszánalmasabb jelenet:

videó

A lényeg az, hogy kurva gyorsan tudnak mozogni, így a külsõ szemlélõ nem látja õket, amikor mondjuk szaladnak. Ezt a láthatatlanságot folyamatosan sulykolják a filmben. De bazmeg itt végig ott ÁLLNAK a dj-k mellett, akkor mitõl láthatatlanok?
IMYke2.0.0.0
Általában ázsiai filmeket nézek, így ha megnézed a korábbi ajánlóimat / beszámolóimat, hátha találsz ínyedre valót :)
Tény, hogy kifejezetten <és tisztán> gengszter filmet nem fogsz olyat találni, mint a szóban forgó volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
3 Days to Kill (2014)

Ez egyfelõl egy nagyon rossz film - történet: fbi csajszi minden jelenete felesleges, idegesítõ és értelmetlen, az injekció meg pláne - másfelõl tök jó film fõleg Costner miatt. Szerencsére elég humoros is lett, meg szomorkás is, egyszer jó volt megnézni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Non-Stop

Azt hittem ez okos film lesz, jól is indult, aztán totális blõdség lett belõle. Neesonnak azért még mindig jól állnak ezek a szerepek, de jó lenne már valami Taken(elsõ rész) minõségût is hozni. Fehér pokol mondjuk nem volt rossz.
Egyszer nézõsnek elmegy, kicsit 90-es évek érzésem volt, ott történtek ekkora lehetetlenségek egy gépelrablós akciófilmben(57-es utas, stb).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Elõre a múltba

ezt a filmet feltétlenül nézd meg (1986-os), ha jól tudom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Idõstoppólokat nézd meg bár rövidke és gagyi film, de itt meg egy srác karórával tudja megállítani az idõt errõl szól;)

Ott vannak az idõzsaru filmek is pl. Jean Claude Van Damme-al

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tikal
Timecop

<#idiota>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

genndy
Jujdejó, az ilyeneket szeretem! Meg is van egyébként, csak még nem ugrottam neki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új X-men

Minõségi blockbuster, jó sztorival, jó színészekkel, akciók jók, képességek használata talán ebben a részben a legjobb (Magneto nagyon brutál, Higanyszál pedig szinte hihetetlen de veri az X2 Árnyék Fehérházas akcióját) + a régebbi filmekre való utalások is jók.
Nálam többször nézõs így 9/10
stargatelost
Not Safe For Work (2014)

Feszültséggel teli macska-egér játék egy irodaház emeletén egy gyilkossal és néhány alkalmazottal. A végére sajna kicsit leült a dolog, de így is korrekt film lett. Ráadásul stúdiófilm, de ismeretlenebb arcokkal, a rendezõn pedig jól meglepõdtem: Joe Johnston (Jumanji, JP3, Captain America 1)

6.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

tomsolo
Election 1/2, Protegé, The City of Violence

DarkHorSe
tudnal meg mondani Azsiai gennyszter filmeket, ezeket mar lattam :P

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ZilogR
Én speciel az Idõbûnöktõl agyf@szt kaptam, de lehet, bennem a hiba.
Mellesleg megnézhet errõl valami dokumentumfilmet is, hamár érdekli. Dokumentumfilm nem is lehet olyasmirõl, ami vagy nem létezik, vagy létezik, de csak egyik irányba, vagy mindkét irányba, vagy az idõ, amit mi úgymond érzékelünk, az nem létezik és ekkor idõutazásról nincs értelme beszélni... :) A kozmoszon túl c. sorozatban van errõl valami, ha jól emlékszem.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

A Primer/Találmány tényleg jó, de a többségnek nem fog tetszeni, mert nem látványra mentek (kis költségvetésû családi barkács film!), a sztori szálai meg eléggé bonyolultak a végére. Tehát HC sci-fi arcoknak való.

stargatelost
A két legjobban kidolgozott idõutazós film:

Timecrimes imdb, szóval ezt mindenképp.

FAQ About Time Travel imdb

Valamint ez romantikus, de szintén nagyon jól kidolgozott:

The Time Traveler's Wife imdb

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jakuza1
http://en.wikipedia.org/wiki/Time_travel_movies Esetleg itt is korbenezhetsz, bar mint latom azert nem teljes a lista.

Jakuza1
Esetleg tehetsz egy probat a 2046 cimu honkongi filmdramaval.
Mondjuk nem akciofilmre kell gondolni, hanem egy lassu lefolyasu filmre, ami az erzelmekrol stb szol es nem a lovoldozesrol.
Szoval inkabb muveszfilm.

Igazi ketarcu film, ket taborra osztja a nezoket, van akinek nagyon bejon, valakinek meg egyaltalan nem tetszik.

Bokafix2
Hurok

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tomsolo
A Primernél készülj fel arra, hogy ha sikerül értelmezni akkor új barázdák jelennek meg majd a szürkeállományodon. :P

bizony, írtam is:
Link

Ezek nagy klasszikusok, nyilván ezeket mindenki látta-hallotta, függetlenül az idõutazás milyenségétõl.
Amúgy nincs konkrét elképzelésem, minden érdekel ami az idõ manipulálásával kapcsolatosan van jelen a filmben, és nem a túl ismertebb közegbõl való a film.
mint pl a Primer.

Jakuza1
Groundhog Day , ez mondjuk egy eleg alapmu.

Jakuza1
Ez igy nagyon tag fogalom, mert peldaul a Terminator is az, vagy eppen a Donnie Darko, es a Back to the future. Mikozben mindegyik mas stilus

Vagy ami inkabb a tudomanyos reszrol es a jovo valtozasairol szolo, mint a Primer.

Szoval pontosithatnal.

genndy
Ja, és Idõzsaru, meg Paycheck.

Bachstein
Új X-men.
genndy
Source Code

Kongy
Vissza a jövõbe?? :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

12 majom kalsszikus, láttam.
ugyanúgy az újabbak közül az About time.
Szintén jó kis film.

A primert még nem láttam, köszi.
De eszembe jutott a Triangle c. film.
azt már rég láttam, meglesem újra:)

Illetve ez is érdekes lehet
http://movietank.blog.hu/2012/04/28/idobunok_olvasoi_het

tomsolo
Primer?

Tikal
12 monkeys, klasszikus :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Idõutazós filmeket keresek:
Looper
Idétlen idõkig
The time Machine
Az idõutazó felesége
stb kilõve-

ezeken túl van vmi érdekes?

k0trapali
X-Men: Az Eljövendõ Múlt Napjai

Mostanság a legjobb film amit láttam! Nem giccs parádé tele számítógépes hókuszpókkal csak épp annyi amennyi szükséges! Jó színészek és jó sztori! Mi kell még? 10/8

Ghost in the Shell

A napokban szóba jött így hát megnéztem. Nem vagyok oda az anime világért. Nem is nagyon kötött le nekem már ez túl future... Maga a képi világ a rajzok a város stb. tetszett. Semmi több.
IMYke2.0.0.0
<2012> - Sin-se-gae (New World) - 7/10

Dél-koreai gengszter film - amolyan Donnie Darkós szerepzavarral, megspékelve pár történetbeli csavarral, karcolgatva és nem (túl)misztifikálva a korrupt vállalati- és maffiavilág felszínét. Egyúttal épp ez utóbbi róható fel igazán a filmnek: nem volt annyira bátor, mint néhány amerikai téma-társa.
Pedig, erõszak, és feszültség volt itt is, és pontosan ugyanúgy a jellemfejlõdés a lényeg az egészben, mint a Johnny Depp-Al Pacino-féle (és biztosan akadna még összevethetõ) filmben. Másképp igaz, de hozta azokat az értékeket, amiket a hasonló amerikai filmben is szeretek.
S nem mellesleg: jó volt ismerõs arcot is látni a szereplõk között. (Min-sik 'Old Boy' Choi)
A nénik is fincsik, az akció is a helyénvaló volt, még ha nem is arról szólt a film. Jellemábrázolás okán a tegnapi "The Suspect" fölé, akcióban az alá sorolnám, viszont simán megnézendõnek tartom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor gyakorlatilag az utolsó ~15 perc...

davidka003
<2014> - Non-Stop - 7/10

A fõszereplõk miatt néztem meg. Az elsõ egy óra mondhatni jó volt. Aztán mikor kiderült, hogy kik az elkövetõk így teljesen érdektelen lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bokafix2
Hagyjad, mindenki magából indul ki. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
Ne dobáld a buzit, köcsög! :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Ne buzizz, te búza! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Faszt a picsádba:D

Jakuza1
Te meg nem lattal hetyke "hivalkodo" ciciket ? :P

IMYke2.0.0.0
Arról nem tehetek, ha a szókincsed kevés, és amúgy meg mindenrõl "az" jut eszedbe....

IMYke2.0.0.0
Ha megnézed a filmet, akkor nem írsz olyat, mint az elsõ mondatod...

Riddick21
"Nagyon hetyke filmecske volt."
Te buzi vagy, ugye?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

extra sensory
Gondoltam is hogy nem az északiak. <#idiota>

Ott olyan filmek mennek mint a Szomszédok volt, csak 6-szor demagógabb. :D

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

IMYke2.0.0.0
<2013> - Yong-eui-ja (The Suspect) - 8/10

Nem azonos, az azonos címû amcsi filmmel.

A (dél) koreaiak összegyúrtak egy olyan filmet, amiben van minden, ami egy amerikaias akciófilmet tesz: badass fõarc, badass ellenarc, korrupt ez-és-az, bosszúra indok, csini riporternéni, autókázás és zúzás, közelharc, fegyverek, kommandósok stb. Kicsit olyan mint... A megtekintése után akár azt is írhatnám, egy klasszikust átköltve, hogy: "Bourne? Az egy b*zi."
Az elsõ néhány perctõl folyamatosan pörög, alig van megállás; s amikor rövid idõre mégis, akkor pedig növeli a feszültséget és a sztori mélységét .
Pedig és sajnos, ebben is van shaky cam a bunyóknál és az üldözéseknél (egy kis KIA és VW reklám), amitõl az ember az arcát kaparja - cserébe full contact, egyenesben mutatott Riddickes vállkifordítás, meg minden.
Összességében nem tudom kevesebbre pontozni, mert megérdemli - jól szórakoztam.

IMYke2.0.0.0
Tegnap este 2 film is terítékre került, hogy jusson hely a korábban már említett koreainak:

<2014> - Non-Stop - 8/10

Az ég világon semmit sem tudtam errõl a filmrõl - azt sem tudtam, kik a szereplõk, random módon ráböktem - és milyen jó volt így!
Liam Neeson, Julianne Moore = fincsi.

Izgalmas volt, és feszült, végig fenn tudta tartani az ember érdeklõdését, és drukkolását. Nagyon hetyke filmecske volt.

Kongy
Hát valóban nem lett egy nagy eresztés. Én azt vártam, hogy majd nagyrészt az Elysium-on játszódik majd a film... hát nem. Elysium-ból kb semmit sem látunk jóformán, csak annyit, mint a trailerben.

DarkHorSe
Elysium amilyen jol indult es amilyen jo film lehetett volna, olyan szar lett, en moziban neztem a vegen mar komolyan vartam hogy vege legyen ennek a szarnak

Swedish people are albino monkeys&#65279;