[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Interstellar
Nem is ertem, hogy maradhatott ki a legjobb film kozul az Oscaron. Tavaly a Gravityt agyondijaztak, holott szerintem ez a film fenyevekkel elorebb van, osszetettebb, latvanyosabb, izgalmasabb, tartalmasabb, stb. A Gravity ehhez a filmhez kepest teljesen atlagos, olyan egyszeru, mint a faek. Ha nem lett volna Gravity, vagy ez lett volna egy evvel korabban, akkor most errol a filmrol szolna az Oscar. Kozel 3 oras a film, de minden perce lekotott. Aki rohadtul kilogott a filmbol, az szerintemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, eleg idiota karaktert is kapott. Azt hittem, hogy a film vegeMatt DamonSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.hallucinacio, meghalt Cooper, am ez az otodik dimenzios dolog elegge odabaszott, lehet rajta agyalni egy darabig, az biztos.
Kozel tokeletes film szvsz, a legjobb sci-fi nalam. Alig varom mar a Blu-Ray megjelenest, de szerencsere a tegnap kijott DVD screener is teljesen elvezheto volt. Mozi kimaradt nalam, mert angolul annyira nem vagyok penge, hogy egy ilyen osszetett filmet megertsek, pedig lett volna lehetosegem megnezni 70mm-es IMAXban is.
9.5/10