1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Nem a rendezésével van bajom, hanem hogy azt a forgatókönyvet úgy, abban a formában elfogadta, elvállalta. Direkt akartam is írni, hogy első filmnek, meg rendezésnek, meg senki nem teljesít folyamatosan egy szinten, meg első filmesre nyilván könnyebb a stúdió felől nyomást gyakorolni, meg blabla, csak 1/2 4 volt és már le akartam feküdni. De éreztem, hogy ezt rám fogják olvasni, mert igazad is van. De - csak hogy kötekedjek egy kicsit :) - amúgy a Hetedik meg a második filmje. Ezért furcsa a nagy kontraszt. De most akkor majd azt mondod, ok, Cameronnak meg elsőnek ott a Piranha. Csak az egyik egy kis költségvetésű slasher, a másik meg egy sokmilliós bejáratott cím olyan dramaturgiai lehetőségekkel, olyan nyitva hagyott opciókkal a sztoriban, amitől azt várná az ember, hogy egy olyan tehetség mint Fincher majd olyat csinál, hogy az egyszeri sci-fi rajongó minimum lefossa a bokáját. Nyilván soktényezős egy film, nem a rendező csinálja egyedül a filmet, meg ott vannak a pénzeszsák producerek, a stúdió, stb, csak egyszerűen nem tudom elképzelni azt képet, pillanatot, ahogy egy Fincher tehetségű faszi elolvassa azt a forgatókönyvet majd bólint, hogy ez így ok. Vagy a vágószobában ugyanez. Fura, na.