[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tegnap este megnéztem a Démonok között című filmet... egyedül... est... sötétben... 5.1-es hangfallal, FULL HD-ban... És nem értem. Nem értem, hogy ebben mi a francot istenítenek annyira. Én elég ijedős vagyok, így mindig nagy elszántság kell, hogy egy horror filmet megnézzek, de úgy voltam vele, hogy egye-fene, bevállalom az elmúlt évtized legjobb, legijesztőbb, és legfélelmetesebb horror filmjét (legalább is sokan ezt állítják róla neten). De a film alatt összesen 1-szer ijedtem meg, félelem pedig abszolút nem volt bennem. A történet is olyan, amit már egy tucatszor láttunk. Azt nem mondom, hogy rossz volt, de sokan a 10-ból 11 pontot adnának rá, amit én nem értek. Miért tetszett ez annyira az embereknek, valaki tudja? Én csak azt tudom elképzelni, hogy a film elején benyögött "igaz történet alapján" szöveg miatt tetszett ez sokaknak. Persze azért kíváncsi vagyok ebből mi igaz...
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.12.29. 13:24:13