[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A hobbit - Az öt sereg csatája
hát..öhm..
3D-re mentünk, a barátom miatt akivel mentem, nemtudom inkább zavaró volt a 3D mint jó, pedig az előző kettőt is így néztem
Maga a film: Gyorsan elment vele az idő és élvezetes volt, egyszer nem volt bennem az, hogy na legyen már vége, DE! szerintem ezt a filmet krvára elnyújtották. :D Szóval igen, végig ültem, élvezetes volt, és nem volt bennem hogy úgy mennék már, de akkor is nagyon hosszú volt. és még volt egy problémám, valamiért....nemtudom, nem éreztem azt az érzést mint az első kettő Hobbitnál, vagy a Gyűrűk uránál, nem vártam előtte sem annyira, közben sem izgultam...De szerintem semmi probléma nem volt azzal, hogy 3 részre szedték, a történet izgalmas volt, Martin Freeman színészi alakítása k*rvajó, és Bilbó is sokkal szerethetőbb karakter, mint az a szerencsétlen Frodó.
Látványra sem lehet panasz, volt 1-2 dolog mikor nagyot néztünk és nevettünk(nem írom spoilerbe, pl Thranduil csata-rénszarvasa epic volt)
Én mindenkinek ajánlom a filmet, szerintem jó befejezés lett :D