1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Igazából semmi bajom sincs sem az emberrel, sem az ötletével, sem azokkal, akik azt gondolják itt rólam, hogy kesergek egy ötlet egyszerűségén és azon, hogy nem nekem van abból manim (nem rád értem).

A film önmagában is egyik kedvencem, bár a főszereplő jellemét nem tudom hová tenni: a könyvet olvasva se nem szimpatikus, se nem ellenszenves, a filmből pedig a tárgyalás során mint pozitív hős kellene hogy "festve legyen", de mindenki a negatív szereplőt látja benne (talán a kerettörténet miatt).

The Social Network 8/10, mert szeretem benne a Sound of Violence-t.

BTW: Nekem a Napster-gyerek (Sean Parker) az igazán szimpatikus, kár, hogy "kibabráltak" vele - róla lehetett volna igazán jó filmet csinálni, hasonlóan a zsenialitástól (a nagy lemezkiadó cégek beterelve egy helyiségbe és megkérik őket, hogy mondjanak számokat és bármelyikre rákeresnek, letölthető. Egyre ritkább és ismeretlenebb dalokat kérnek, mindegyik elérhető és lehet érezni, ahogy kúszik az agyakba a pánik...) a pofáraesésig a tárgyalással és a nagy pillanattal a végén, ahogyan ő mondja meg Zuckerberg-nek, hogy a "The" nem kell és ahogyan ott a neve a Facebook alapítók között - az a film biztosan meglenne akár 8.5/10 is!