1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • genndy
    Ha már mindenáron hasonlítani kell valamihez, akkor Mátrix (vagy 13. emelet, kinek mi tetszik), meg az összes virtuálisvalóságos film. Kicsi Neuromanceres áthallás is van benne. Csak az egész egy virtuális gamer-valóságban játszódik, ilyen meg még nem volt.

Más: megnézett filmek:
    And Then There Were None (1945) (ez nem más mint a Tíz kicsi indián)
    Régi, de jó kis Agatha Christie megfilmesítés. A végéig nem lehet tudni mi a megoldás, illetve találgatni lehet, de nem nagyon érdemes, túl sok a lehetőség. Nekem viszont a valódi megoldás sántít (technikailag). A színészek kicsit néha túljátsszák, mintha színpadon lennének. Ettől még jó.
    7/10

The Maze Runner (2014)
    Nem volt ez rossz. A gyerekszínészek nem rosszak (Joyent jó volt viszontlátni a Trónok harcából, messze ő volt a legjobb), az útvesztő megvalósítása kimondottan jó. Ha akarnám persze darabokra tudnám cincálni a filmet logikailag, de nem kell, lekötött végig, mindig történt valami. Jöhet a következő rész, lehet hogy könyvben is elolvasom.
    6/10

Lucy (2014)
    Jaj. Ez mi volt. Értem én hogy szórakoztató film, meg fikció, de ez nekem akkor is sok. SJ-t mondjuk jó elnézni, csípem, meg elég jó színésznő is. Morgan Freeman is hozta a kötelezőt, a de a történet meh.
    4/10