Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mondod ezt látatlanban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
Semmi kozuk a filmhez.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
<2013> - R100 - 7/10

Több rétegû, film-a-filmben és szinte már mûvészfilm - kellõen "elborult", képekben és tettekben bátor, groteszk és humoros ahhoz, hogy elgondolkodtató legyen -, az "Öröm óda" jegyében, egy mazochista családapáról, aki olyan helyrõl szerzi be a mindennapi örömadagját, mely veszélyes forrás is egyben. Egész élete, családja is veszélybe kerül. S jönnek a csavarok. Meg egy bazi nagy nõ.

Rengeteg "japán" dolog lett kifigurázva, egy 100 éves rendezõ szemével 😊

Jól szórakoztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Sem az 5 kötetes eredeti mangát <1977-1979>, sem az azt követõ 42 részes animét <1978-1979> nem láttam (Wiki)"

Ott van a felvezetés - a manga és az anime is.

mégvadabbdisznó
Az Ördög ivadéka 2014

Egy csajszi terhesen érkezik meg a férjével a luxus nászútjukról és azt gondolom nem árulok el nagy spojlert ha leszögezzük: nem az öreg Tibi atya a gyerek apja... de nem is az újdonsült férjcsi.

Elég hosszúra nyújtották az elõjátékot, tulajdonképpen csak a szokásos fura megmagyarázhatatlan jelenségek hadán biceg végig a sztori, de ezen kívül semmi érdemlegeset nem tudunk meg.

A klasszikus kézikamerás megoldást választották bemutatási stílusnak, és ami pl. a Rec-nél és a Cloverfieldnél jól mûködött, itt kevésbé éreztem jónak ezt a fajta stílust. Nagyon erõltetett volt hogy a családfõ az ég világon mindent filmre akar venni, hogy majd nosztalgiázhasson rajta az egy szem "gyereke" mikor felnõ (sátáni kacaj).

Színészi teljesítmény átlagos, annyira bénák sem voltak, viszont a mellékszereplõk tök feleslegesek, semmiben nem kapcsolódtak a történethez, és nem voltak szerves részei a család életének sem... mintha csak az üres lyukakat akarták volna kényszerûen kitömködni velük.

Az Ómen-klónokkal az a baj, hogy sose sikerül kellõ érdeklõdést fenntartania, mivel olyan közhelyes sablonokból építkezik, amiket már százszor ellõttek hasonló filmeknél... kellett egy száz egyedik?

5/10

De szép bauxit, honnan van?

zorrobomber
Elsõ kép újra:
John Matrix

zorrobomber
Hunger Games 1 - uristenmiaszarvoltez/10

Biztos csak a gõzt eresztem kifele a fejembõl de ez minõsíthetetlen volt. Sajnálom mert Jennifer Lawrence szimpi, de ez nem jó film. A szõke gyerek át tud hajítani a válla fölött egy liszteszsákot? Ezt mesélje már el neki is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Love sztori rész utólag begyömöszöltnek tûnik(még úgy is hogy ez kb. a film fele), simán elég lett volna ha a csaj egyedül tolja amazon style-ban(ezzel a mimika készlettel alkalmasabb lett volna a magányos szerepre). Amerikai pite módra ripacskodó óbégató ellenfelek: miért álltak össze, elõbb-utóbb mindenkinek nyekk! A végén a szabálymódosítgatásoknál meg a pitbulloknál már csak a fejemet fogtam. Eleve milyen verseny az ahol simán csak úgy egyes versenyzõket megszórnak tûzlabdával? Békésen szundikáló versenyzõk egy életre-halálra menõ gladiátorviadalon? A barlangban két éjszakát aludtak? Ott miért nem kaptak tûzgolyót idõhúzásért? Könnyen meglehet hogy ezeket a dolgokat csak én nem értettem meg, és mindennek megvan a maga magyarázata. Fájt.

Bucser
Nekem egy bajom van ezekkel a nagyivu action CGI animekkel.
A karakerek vekonyabbak mint egy hollywoodi blockbusternel.
Az alap motivumok/konfliktusok megvannak, de olyan konnyeden ingathato mind az ertekrendszereben (3 mondatos beszelgetes utan szogesen mast csinal mint elotte akart, minden normalisabb indok nelkul) hogy mutassanak az akcion kivul valami tortenetvezetest is...

Ez a sztori sokkal jobban mukodott volna egy lassan felvezetett 1 vagy 2 szezonos sorozatban ahol a karaktereket jol kidolgozzak...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nyomják ezt a Dwayne Johnsont, de hogy mi a fasznak...

nézhetetlen szar volt ez az Emelt fõvel c. filmje, amit valamelyik nap adtak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza1
Na igen ez csak a felvezeto, az "igazi" Hercules filmet Dwayne Johnson-al juliustol vetittik majd, gondolom ezt is a bevetel maximalizalasa sugalta a masik film farvizen.

Tyler1
Herkules legendája

Rosszabbra számítottam, nem volt ez olyan szörnyû. Kicsit Trójás 300-as Spartacus beütése volt, mindenhonnan lopkodtak azért elemeket, természetesen a mitológiához vajmi kevés köze volt. A CGI és a díszletek szerintem teljesen rendben voltak B-kat. filmhez képest, a sztori persze forintos, a színészi alakítások sem valami mélyen szántóak, ezeket leszámítva aki szereti az ilyen témájú filmeket, annak nézhetõ.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jakuza1
2011. márc. 07-kor hivtam fel ra a figyelmeteket az animes topicban, es kb akkorra igertek a kiadast.
Amint latom nem kapkodtak el. 😛PP

Sir Quno Jedi
The Machine

No, ez egy korrekt scifi végre. Kicsit gagyik az akciójelenetek benne (már amennyi van és annak tekinthetõ), de ez abszolúte lényegtelen is a filmben. Nem tudom mégis ki-mire számít, ha megnézi, de többségük csalódni fog. Ez nem az a film amire számítanak. Ez egy lassú klasszikus, néha meglehetõsen szürrealisztikus, a valószerûségre nem különösebben törekvõ scifi/dráma. Mint egy hosszabb Twilight Zone rész, a mondanivaló a lényeg. Nem csoda, hogy nincs nagy sikere, mivel ez amúgyis nagyon rétegmûfaj manapság. Gyakorlatilag egy modern Frankeinstein sztorinak, aztán a többi már spoiler.

Vége a legjobb, az vittzes.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Victor1103
Snowpiercer

9/10. A vege kicsit felemas lett, de engem vegig lekotott 2 oran at. Magat a temat amit feldolgoz lattam mar valahol, de nem olyan leragott csont ezert kicsit ujszeru volt az alaptortenet. Hangulatban radobott hogy en is vonaton neztem 😄

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DarkSector
ja 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ráadásul nagyon korrekt iparos munka, vizuális effekt ALIG volt benne. Ritka manapság az ilyen. A mai horror filmekhez mérten ez egy cseszett jó film. A régi részekhez azért sem érdemes hasonlítani, mivel míg azok poénra voltak véve (a 3. rész már kifejezetten vígjátéknak számít), ez fullra komolyan veszi magát.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sir Quno Jedi
Evil Dead 2013

Nem volt ez rossz. Más volt, de szvsz. abszolúte nézhetõ. Nyilván az ember a klasszikussal hasonlítgatná, de felesleges. Korrektül megcsinálták, ennyi a lényája.

Talán kicsit tinisebb lett, de azé a vérrel nem spóroltak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy errõl volt szó korábban, de a "Police Story 2013"-ban keményen õ a fõszereplõ - adja-kapja a pofonokat rendesen benne, és még mindig mindent õ csinál.

Tyler1
Jackie nem úgy volt, hogy több akciófilmet már nem készít pont a kora miatt? Sõt talán szó volt róla, hogy már csak a háttérmunkában fog filmezni (rendezõ, producer).

IMYke2.0.0.0
Én 99%-ban "eredeti nyelv + angol felirat"-kombóval nézek mindent - ezért van az, hogy ázsiai filmeket is bevállalok, nem kell éveket várnom a magyar feliratokra.

DarkSector
Felirat is van már hozzá vagy angol nyelven nézted?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs elnéztem, nem tudtam hogy van 2013-as, nem is figyeltem az évet, na megvan mit kell majd néznem. 😄

IMYke2.0.0.0
Ez "nagyon régi"?

24 December 2013 (China)

DarkSector
Van új???
Yeeee

A régiek kurvajók voltak.

IMYke2.0.0.0
<2013> - Space Pirate Captain Harlock - 9/10

Sem az 5 kötetes eredeti mangát <1977-1979>, sem az azt követõ 42 részes animét <1978-1979> nem láttam (Wiki).
Ennek ellenére jól szórakoztam. Animés látvány és sztori, brutálisan jó grafóval megfûszerezve - a motion capture, szájszinkron, akciók, techno a helyén. A nõi karakterek fincsik.
A közel 2 óra huss, elröppent.
Ilyen sci-fit bármikor.

IMYke2.0.0.0
<2013> - Police Story 2013 - 7/10

Kicsi(t) kínai "Die Hard", Jackie Chan módra - kevesebb bunyóval (sajnos, Jackie is 50 felett ugye) -, fincsi lánykával, viszonylag sok belassítással, jó képekkel, és a sztori se volt vészesen kiszámítható. Jackie miatt amúgy is helybõl 5 pontról indult.
A szokásos vége fõcím alatti forgatási jelenetek pedig felvidítottak.

bakkerman
"Semmi darkos hangulat vagy komoly mondanivaló, hanem agyatlan randalírozás óvodás színvonalon. "

a film címében benne van,Phineas és Ferb...aki nézi a mesét (én például imádom),az tudja hogy 10-12 éveseknek,vagy fiatalabbaknak szánták a sorozatot,még jó hogy nem tettek bele mondanivalót,meg darkot...arra ott a 16 karikás animék

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Bokafix2
Phineas és Ferb Marvel küldetés (2013)

Elég vicces megközelítése a Bosszúállóknak. A szuperhõsök erejét elszívják, és a sorsuk ennek a két szerencsétlen idiótának a kezében van.

Valahogy olyan volt ez mintha ötvözték volna az Avengers-t egy Ben Stiller vígjátékkal... komoly dolgokról szólt, de tök komolytalan tálalásban, és még Diznis zenei betétek is voltak benne.

Az akciókat is elhülyülték, nem lehetett komolyan venni, nem olyan mint az egész estés Marvel rajzfilmek többsége. Semmi darkos hangulat vagy komoly mondanivaló, hanem agyatlan randalírozás óvodás színvonalon.

Szerintem a 10 évesnél idõsebbeket nem is igen célozza meg a film, de a rövid játékidõ szerencsére jót tett neki, mert ha ezt hosszabb ideig kellett volna nézni, én is Hulkká változom dühömben.

4/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
a tél katonája

az egyik legjobban élvezhetõ(!)*** marvel film szerintem. félve ültem be, mert az amerika kapitány elsõ része (valamint a mostani thor 2) tetszett nekem a legkevésbé ezek közül... na de ez nem volt rossz, bár a

gonosz megoldását már ellõtték a watchmen-ben, a célt szentesítõ eszköz elvét... valamint a harcjelenetek és robbantgatások már-már túl öncélúak voltak nekem, a verekedõs jeleneteket meg hogy-hogy nem unták?

valamint sok dolgot nyitva hagyott a film, kíváncsi leszek a folytatásokra, valamint hogy a többi filmbe hogyan fogják beilleszteni ezt. (ugye sok szó esett bruce bannerrõl pl. a filmben, most csak a fekete özvegy volt mellette, de gondolom lesznek mini-avengers összeállások is, vagy ugye hogy most loki varázsbotja a nácigeciknél van.

*** értsd úgy, hogy: nem volt benne olyan sok logikátlanság ami kibillentett volna. bár mindegyik marvel filmet szeretem, tudom hogy nem tökéletes alkotások, sõt. nyilván nem olyan humorhegy és laza a film, mint vasember parádézása, de ez másabb emberi aspektusokat emel ki, tetszettek a vívódások és a régebbi idõsíkban való nosztalgiázások

összességében nem volt ez olyan kurva fostos/10
Sir Quno Jedi
Last Vegas

Nem akartam megnézni, a reklámja ugyanis hazudik, az alapján ez egy kuka film lenne nálam. Azonban csalódtam, mert nem az volt amire ez alapján számítottam és jól szórakoztunk. Kicsit unreális és inkább dráma, mint vígjáték, de jó. Jó színészek nélkül persze már kérdéses elment-e volna, de így okés.

Spoilerban leírod a végét?
Köszi.

tomsolo
Mondjuk az külön megér egy misét, hogy a fuck szóval mennyire nem tudnak mit kezdeni a fordítók (dögölj meg, kapd be...van itt minden csak a baszás szót ne kelljen használni 😄)....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Herp

és Derp

IMYke2.0.0.0
Azért szinkronnal pergõsebb az a jelenet, mint az nélkül.
Én annak idején angol plusz felirat vetítettem a srácoknak a videóklubunkban, de szinkronnal jobban bejött késõbb.

tomsolo
25th Hour - Az utolsó éjjel(lol) 2005

Már láttam ezt a filmet, de tegnap megnéztük wife-val még egyszer, sajna a szinkronos verziót így a monológ Alföldi ripacskodásában eléggé felcseszte az agyam.

Azon is elgondolkodtam, hogy Spike Lee ha már ilyen filmeket lebírt tenni az asztalra mi a péklapátért megy bele ilyen Oldboy féle szörnyûségekbe.

Mindegy ettõl függetlenül a 25th Hour továbbra is jó erõs nyolcas nálam.

Transendence

A témája nagyon megfogott. Viszont hatalmasat csalódtam. Tele van zagyvaságokkal a vége, semmi izgalom nincs benne, a vége meg egyszerûen.... 2/10

Nyomtalanul

Közvetlen a Tr. után néztük meg. Hát nincs mit ragozni rajta, számomra egy tökéletes thriller volt. 10/10

cylonflatus
Olmos már az Usában született, de szülei mexikói bevándorlók, akik részben magyarok, innen úgy tudom, hogy a zsidó származásuk miatt menekültek anno. Nem csak legenda, tényleg van magyar vonatkozása Eddie Olmosnak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Bachstein
Értem, ezt nem tudtam.
ForzaInter
Egy interjúban mondta egyszer, hogy a családja Magyarországról vándorolt ki Spanyolba aztán Mexikóba.

Yo, Bitch!

Szerintem is ennyit ér a film, hozzáteszem a leírásodból rá sem jöttem melyik is az pontosan annyira nem fogott meg, pedig nem rég láttam.
Bachstein
Én holnap a Pioneer-t megyek megnézni, elsõ blikkre bejött a trailer. Majd a megtekintés után nyilatkozok, hogy megérte-e a mozijegy az árát.

zoliii
Ne foglakoz a kritikával! Nekem néha azok a filmek jönnek be, amit mások lehúznak! Ízlés kérdése, kinek melyik film jön be 😄

Kongy
Jaja, engem is érdekel, de a sok negatív kritika visszavett kicsit a lelkesedésembõl. De az alap sztori nagyon tetszik.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zoliii
A Transcendence-t én majd 7végén nézem meg 😄 Nekem a története bejön.
Mondjuk a Mátrix-ban USB kábellel kötötték össze az emberi agyat a pc-vel 😄

Bachstein
Honnan vetted, hogy magyar származású? Los Angelesben született, mind apja, mind anyja amerikai.
En meg ugy tom Olmos ezt maga talalta ki, elvegre magyar szarmazasu es beugrott neki a "nehogymar". Persze ki tudja...
zorrobomber
Mert? Nem mondhatja rá a csaj hogy miért nézetsz velem ilyen rossz filmet, mégis tuti hogy fél óra után nem a filmen fog az esze járni 😊 Te meg már úgyis láttad többször 😄

Blasta
A Transcendence-t lehuztak a kritikak nagyon <#szomoru1>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tomsolo
13 Sins

Egy viszonylag érdekesebb Szürkületi Zóna rész hangulatát adó egyszerûbb kis telefonálgatós sztorival. Egyszer nézõsnek pont jó volt.

5,5/10

Tyler1
Enemy (2013)

Jake Gyllenhaal úgy gondolta neki egy mûvészfilm hiányzik a munkásságából. A sztori szerint J.G. egy egyetemi tanárt alakít, aki beszürkült, unalmas napjait éli, amíg egy nap egy filmben meg nem látja pontos hasonmását. Nyomozásba kezd, és az addig sivár élete teljesen felfordul. Na most ez alapjában véve érdekesen hangzik, de nem mûvészi ábrázolásban. Az a fajta mûvész-thriller, ami hosszú kinyújtott snittekkel operál, lágy zongoradallam kíséretében, semmitmondó párbeszédekkel, néhol összefüggéstelen jelenetekkel. Olyan szinten vontatott, ami már fizikálisan is igénybe veszi az embert. A legidegesítõbb azonban a karakterek viselkedése a filmben, teljesen ellentmond minden elfogadható normának, a cselekmény pedig végig erre épül. A rendezõ egyébként a Fogságban-t is jegyzõ Denis Villeneuve, ami számomra megdöbbentõ. Szóval kicsit sem tudtam azonosulni egyik karakterrel sem, komolyan vehetetlen az egész. Aztán jött a zárójelenet, és akkor közel álltam, hogy...