Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett.Kicsit fura volt megint box filmben látni Stallonet,de jó volt.
Volt pár poén is ami tetszett.
Azt gondoltam írnak it páran errõl a filmrõl,de senki.
Senki nem nézte meg?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Újonganak a kritikusok sztem semmivel se jobb vagy rosszabb, mint az eddigi Marvel filmek (persze ez a jobbak közé tartozik), itt se nagyon vállalt be rizikót a Marvel, végül is miért is tenné?!. Szóval akinek az eddigi filmek bejöttek az tuti kajálni és imádni fogja, akinek nem az talán bepróbálkozhat, mert nem annyira gagyi mint a IM3 vagy az elsõ Amcsi rész, de megváltást ne várjon.
Sztori jó, de nem annyira csavaros, hogy letenném a hajam tõle, minden fordulat kiszámítható.
Ami tetszett, nagyon erõs utalások az elsõ részre és a többi filmre tényleg építik az univerzumot erõsen a Marvelnél. Akciók földhözragadtabbak és jól néznek ki, Kapitány jól nyomja, liftes jelent és a repcsi elintézése menekülés közben EPIC.
Negatívum, Fekete özvegy itt több jelent kap, de S.Johansson ezt végig búval baszottan adja elõ, lehet ez volt az instrukció, de tök unalmas a játéka.
+ sok a kütyü, Fury kocsijához képest K.I.T.T egy sima lovaskocsi :-)
7/10
Utána jöttek rá hogy nem is kéne lefordítani a címét. <#nyes>#nyes>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mellesleg a Sunset Beach címû amcsi sorozat ugrott be a Twájlájtról amiben is a férfiak MINDIG félmeztelenül, vagy eddig kigombolt pólóban jelentek meg. Az egyik vízimentõ például még a bárban is piros gatyóban és félmeztelenül feszített... Csak nem egy idõ elõtti Jacob klónhoz volt szerencsénk anno?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Hát ez hihhhhetetlenül unalmas és hosszú és szájbarágós. Telis-teli üresjáratokkal. Én mondjuk így is élveztem, mert 1x azért megnézhetõ. Izgulni egyáltalán nem lehet benne semmin és senkiért. A gond meg az, hogy egy kalandjátékban (Broken Sword 5 pl.) 10 bonyolultabb puzzle-ket kell megoldani (plusz kb. ugyanez a vallásos téma), így az ember csak ásítozik a filmen.
Ha Magneto nem lett volna benne, akkor felét érné. A szofi meg jó csaj.
Ja említettem már, hogy hosszú, vagy hogy unalmas?! Ugyehogyugye!
PEDIG én a Kilencedik Kaput moziban néztem és az tetszett aránylag. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez így kérem diszkrimináció, hogy csak a tinilányoknak nézhetõ verzió van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Basszus hol volt ez a film es miert nem lattam eddig?Mestermunka,messze a legjobb azok kozul amiket mostanaban lattam.
Billy Bob Thornton lenyugozo,plane utana olvasva hogy o is irta es rendezte.Szigoruan eredeti hanggal,mindenkinek javaslom aki szereti a kicsit lassu,dramai es nagyszeru szineszi jatekot.
8,5/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ez meg mi a rojtos pék fasza volt?
Nem, szoval inkabb pityeregj mashol.
Itt magyarázom hogyan kell helyesen írni, erre én is rosszul írok valamit.
A "szerintem" helyett "szerint" lett volna.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még az elõzõnél is röhelyesebb, hatásvadász, bugyutaság 😊
Pedig nemrég néztem meg újra az összes részt.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Akkor nekem való mind! Oh, wait <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aztán elkapott a gépszíj, utána megnéztem a the collectiont, the collectort, stb. 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagyon beteg egy játék a csapdák is nagyon durvák és idegölõek a játék csak mazohistáknak ajánlott ha a filmet szeretted a játékot imádni fogod xD
A Fûrész 1-4 része megvolt már csak az 5-6-7-diket kell bepótolni 😄
Ettõl függetlenül remek filmszéria. Sokan azt mondják hogy csak egy trancsír film az egész, pedig nem. Van egy korrekt története is.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ez kifejezetten a 12 éves lánykáknak készült hogy Edward-ra meg Jacob-ra benedvesedjen a bugyijuk.
Az elsõ rész (wazzer: emlékszem, amikor rémálomszerû kép volt a jóslat, amit a 90-es évek közepén olvastam, hogy mozivásznakon is sorozatokat fogunk látni] bõven sok volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nem láttam, nekem az is elég ha mások látták.
-3.8/10 <#lookaround>#lookaround>
"...és...szerintem...bizony."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindig kell ÚJ rajongókat toborozni a látvánnyal, a kornak megfelelõ csajokkal, fiúcskákkal, és technóval.
Ez ellen ha megfeszülsz/ünk sem lehet tenni - vagy sodródsz vele, vagy nem nézel japán animációt.
Szûrni lehet <ÉN is ezt teszem>ÉN is ezt teszem>, kisebb-nagyobb sikerrel. De a "fanservice" (minden értelemben vett fanservice) már ezernyi gyökérrel kapaszkodik bele, és még a jobb, történetközpontúbb, fajsúlyosabb animékben is látsz ezt-azt, amirõl azonnal látod és érzed, hogy az új rétegnek szól <és nem csak a kivillanó pantsu, oppai stb.>és nem csak a kivillanó pantsu, oppai stb.>.
oké, mostmár ezt a daisy nevû nõszemélyt utálom a legjobban a filmtörténelemben, még a forrest gumpos jenninél is jobban. hogy szegény mennyire boldogtalan azzal a férfivel aki hozzáment, de amúgy kapott egy levelet a szerelmétõl de nem tudott várni és azért ment hozzá a mostani csávóhoz... jajj isteneeem
az egész film egy... hát... #whitepeopleproblem az egész, a nõ jó dolgában nyavajog, nemtud dönteni stb... unalmas és ellenszenves 2 órán keresztül ezt nézni. nem tetszett.
Ezekhez kepest ez a film mindenben sokkal gyengebb. Egy valami adja el az action sequencek, de csak a hajo belsejeben levok mivel az urcsata gagyibb mint a Gundam Z-ben levok.. (lonek egyet es robban az osszes hajo, WTF?😄) Story gyenge csavar vicces, es ismetlem a karaktereknek semmi kozuk a sorozatban levo valojukhoz. (idestova 20 eve nezek animeket es a Harlock az egyik elso volt amit meg anno realmedia formatban neztem meg nagyon regen agyontomoritve, de a story es a karakterek megmaradtak).
EZ FANSERVICE volt semmi mas.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt hittem, nem vagy ennyire naiv.
Harlock egy teljesen karakteridegen valaki lett. Az arcadia sem az mint ami a sorozatban volt. Memi es kei is tokre mas.
Latvanyos, de a sztori es a karakterek papirvekonyak... nem ezt vartam egy animetol.
Több rétegû, film-a-filmben és szinte már mûvészfilm - kellõen "elborult", képekben és tettekben bátor, groteszk és humoros ahhoz, hogy elgondolkodtató legyen -, az "Öröm óda" jegyében, egy mazochista családapáról, aki olyan helyrõl szerzi be a mindennapi örömadagját, mely veszélyes forrás is egyben. Egész élete, családja is veszélybe kerül. S jönnek a csavarok. Meg egy bazi nagy nõ.
Rengeteg "japán" dolog lett kifigurázva, egy 100 éves rendezõ szemével 😊
Jól szórakoztam.
Ott van a felvezetés - a manga és az anime is.
Egy csajszi terhesen érkezik meg a férjével a luxus nászútjukról és azt gondolom nem árulok el nagy spojlert ha leszögezzük: nem az öreg Tibi atya a gyerek apja... de nem is az újdonsült férjcsi.
Elég hosszúra nyújtották az elõjátékot, tulajdonképpen csak a szokásos fura megmagyarázhatatlan jelenségek hadán biceg végig a sztori, de ezen kívül semmi érdemlegeset nem tudunk meg.
A klasszikus kézikamerás megoldást választották bemutatási stílusnak, és ami pl. a Rec-nél és a Cloverfieldnél jól mûködött, itt kevésbé éreztem jónak ezt a fajta stílust. Nagyon erõltetett volt hogy a családfõ az ég világon mindent filmre akar venni, hogy majd nosztalgiázhasson rajta az egy szem "gyereke" mikor felnõ (sátáni kacaj).
Színészi teljesítmény átlagos, annyira bénák sem voltak, viszont a mellékszereplõk tök feleslegesek, semmiben nem kapcsolódtak a történethez, és nem voltak szerves részei a család életének sem... mintha csak az üres lyukakat akarták volna kényszerûen kitömködni velük.
Az Ómen-klónokkal az a baj, hogy sose sikerül kellõ érdeklõdést fenntartania, mivel olyan közhelyes sablonokból építkezik, amiket már százszor ellõttek hasonló filmeknél... kellett egy száz egyedik?
5/10
De szép bauxit, honnan van?
John Matrix
Biztos csak a gõzt eresztem kifele a fejembõl de ez minõsíthetetlen volt. Sajnálom mert Jennifer Lawrence szimpi, de ez nem jó film. A szõke gyerek át tud hajítani a válla fölött egy liszteszsákot? Ezt mesélje már el neki is:

A karakerek vekonyabbak mint egy hollywoodi blockbusternel.
Az alap motivumok/konfliktusok megvannak, de olyan konnyeden ingathato mind az ertekrendszereben (3 mondatos beszelgetes utan szogesen mast csinal mint elotte akart, minden normalisabb indok nelkul) hogy mutassanak az akcion kivul valami tortenetvezetest is...
Ez a sztori sokkal jobban mukodott volna egy lassan felvezetett 1 vagy 2 szezonos sorozatban ahol a karaktereket jol kidolgozzak...
nézhetetlen szar volt ez az Emelt fõvel c. filmje, amit valamelyik nap adtak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.