1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Teenage Mutant Ninja Turtles

Semmi extra, a szokásos dolgok 2014es CGIbe öntve, még ha nem is ez a legjobb CGI, mert kissé kilóg ( na nem a minőségre értve mert ez hibátlan, csak az egész mesés hatású ). Viccek jók, akciók nagyon látványosak, teknősök desingje jól néz ki. Nyilván nem én vagyok már a célcsoportja, de nem untam. Zene viszont gyenge volt, már ha volt.

10/6

Guardians of the Galaxy

Erről viszont semmit nem tudtam, trélereket sem néztem, de nagyot ütött. Tökéletes CGI, valami elképesztő látvány! Olyan képminőség, effektek, CGI, díszletek hogy az agyam eldobom. Nagyon jók a karakterek, nagyon jól a viccek, a story is kellemes a világ pedig érdekes, mint ahogy a teknók és a képességek is. Lehetne mondani h a The Avengers, de annak a sokkal mesésebb változata. Nyilván nem volt elég a 2 óra mindenre, nagyon össze kellett zsúfolni h valamilyen szinten bemutassa, beszippantsa az embert a nem kevés karakter és a világa. Ez az elején döcögősen ment, de a felétől már magaménak éreztem a dolgot a végére pedig teljes átjött az egész. Nomeg a zenék! Micsoda hangulatbombák, ahogy bele lettek csempészve a slágerek.

Várom a folytatást!

9/10