1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mono01
    Csillagok között

Nekem egyértelműen tetszett, a zene elsőrangú, a történet elsőrangú. Anne Hathawaytől megijedtem elsőre, hogy mit keres egy ilyen filmben, de igazából jól alakította a szerepét, nem volt ezzel semmi probléma.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A könyvespolcos rész sem volt számomra sok, akkor kezdtem el csapkodni a homlokom, hogy de jó, nagyon jól össze lett rakva, kellett a végére, ezzel volt kerek a story. A karaktereket imádtam, a kiscsajt imádtam, Matthew McConaughey-t nem lehet utálni... A látvány sem volt utolsó, nem hasonlítom a Gravity-hez, mert ott direkt a látványra mentek rá és a story nem volt ennyire izgi.... Itt viszont a kettő egyensúlyban volt számomra, nem untam halálra magam már az űr látványától, hanem lekötött a story is a látvány is egyben.
    Fokozatosan felépített film, klassz zárással. Összeállnak az apró elemek a végére, csak figyelni kell, de még a szánkba is rágja, ha netán elbambultál volna a film közben... Úgy gondolom azért egy befogadó néző kell ehhez a filmhez, ha ez megvan, akkor a film 10/10 pont.