Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én attól félek sosem fogjuk filmen látni a malackákat, mivel a folytatást nem igazán lehet filmre vinni (a filmhez cselekmény kell elsõsorban ugyebár). Igaz errõl is azt gondolták (és részben igaz is lett, hiszen ez így egy üres váz szinte). Szomorú ez kérem. A régi nagy klasszikusokból nem maradt már semmi... 😄DDDD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
2. Massziv ostobasag reszedrol a regenyt idekeverni amikor a filmet fikazod. Az 1985-os regeny –igen kepzeld- bestsellerkent roppant nepszerusegnek orvend, es barmilyen hihetetlen sokkal melyebb mondanivaloval es cselekmennyel bir mint a hollywood-I verzio. Gondolom biztosan feltudsz idezni 1-2 olyan hollywood-i konyvadaptaciot melyek erosen eltertek az eredeti alapanyagtol. Jelen esetben is errol van szo, egeszen pontosan arrol, hogy a regeny 1-2 fontos tortenetszalat teljesen kihagytak a filmbol. Hiba? Ketsegtelenul. Az mar mas kerdes, hogy ezt a regenyt kb. megfilmesithetetlennek gondoltak sokaig. Ehhez kepest ertekeld a filmet, mindjart pozitivabb kepet kapsz.
3. Ettol fuggetlenul egyaltalan nem kell, hgoy tetszen a film, hiszen a tortenet tenyleg egeszeben elvezheto es atelheto a konybol kihagyott tortenetszalakkal egyutt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ajánlásra lestem rá. Abszolúte nem bántam meg!
Mindenek elõtt, örültem, hogy az egyik szereplõ az egyik kedvenc régi filmem fõszereplõje.
Másodsorban, az ég világ semmit (!) sem tudtam a filmrõl, és ez nagyon jót tett az élményemnek... mert valami bájos, kedves, komoly történet, furcsa narrációval, és valami elképesztõen tehetséges (fõ)szereplõnõvel (akire, szerintem, érdemes lesz a jövõben odafigyelni, mert bár nem hálivúdi, de jó színésznõ lesz - nem mellesleg, már most gyönyörû.)
Érdekes módon, "best supporting actress"-ért kapott díjat, én mégis õt érzem a film abszolút fõszereplõjének.
Geoffrey Rush istenien alakít benne, Emily Watson pedig megöregedve is szép, és neki köszönhetõ a történetben a szinte semmibõl elõbukkanó legerõsebb, legfelkavaróbb, és legfelemelõbb pillanata is a filmek
Nem akarok sokat írni róla, de nagyon erõsen, bátran ajánlom mindenkinek, aki már megcsömörlött, megunta a sok hollywoodi CGI-role-baromságot, és az állandóan visszatérõ amcsi színészeket, az egy-kaptafa-amcsi sztorikat.
Képek, ahogy szoktam - a második kép az a bizonyos Emily Watsonos jelenetbõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak egy kép, a kivágott jelenetekbõl - a fõszereplõnkkel:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az egyik ez az Ender's game volt.
Számomra egy szépen megcsinált de rendkívül üres film volt...
Nem mondom hogy 1/10 mint te de mégegyszer nem nézném meg az biztos.
A másik film amit néztem:
Könyörtelenek (2003)
Na ez nagyon jó volt. Teljesen tudtam azonosulni a fõhõssel és a sztori is jó volt.
9/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Matthew McConaughey elképesztõen jó. A True Detective-ben nyújtott alakítása miatt kezdtem el keresni az újabb filmjeit, A Dallas Buyers Club is remek volt a maga nemében és a Wall Street-ben az õ pár perces szereplése jobb volt számomra, mint DiCaprio majdnem három órája.
Beteg a film, de hát tényleg vannak ilyen ostoba és mocsok emberek.
10/9 csak mert a befejezés nem tetszett igazán.
Anyámnak tetszett! 😄 Kész! 😄DD
Én teljesen más történetre számítottam, de pozitívat csalódtam, nagyon jó film. A színészek tényleg mindent kihoztak ebbõl, Matthew McConaughey-rõl ha 10 évvel ezelõtt valaki azt mondja, hogy egyszer majd ilyen szintre fejlõdik, akkor lehet az arcába nevetek, de Jared Leto talán még nála is erõsebb alakítást nyújtott. Ahhoz képest, hogy nem egy pörgõs, feszkós cselekményt mutat be, egy percig sem unatkoztam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A címe lehetne City of God 2 is. Mind a képi világ, mind a történet vezetés nagyon hasonlít rá (már amennyire még emlékszem ama remekmûre), csak most a másik oldalról mutatják be ezt a világot. Aki azt nem látta volna, Rio de Janeiroban járunk, ahol a bûnözés hadi méreteket öltött. A bandák AK47-esekkel irtják egymást (és a jónépet), a rendõrök pedig csak akkor merészkednek a negyedek határának közelébe, ha éppen a drogkereskedelembõl befolyó részesedésüket akarják átvenni. Az idõnkénti (és fõleg politikai okokból kierõszakolt) tisztogatásokat, egy brutális kommandós csapat végzi, akik nem ejtenek foglyokat. A film a rendõrség kötelékében induló két barátról, és a kommandós csoport vezetõjérõl szól.
Erõs film. 7/10
Elite Squad 2
Sokkal komolyabb mind az elsõ rész. Itt nem csak az alsó rétegrõl, és az abban boldoguló személyekrõl szól, hanem e társadalom felsõbb rétegeivel, elsõsorban a politikusaival foglalkozik. Itt már a drogterjesztõk a kevésbé veszélyes ellenfelek, ellenben a rendõrség és a kormány nem kevésbé kegyetlen kutyáival kerül szemben az elsõ részben megismert fõszereplõ. A történet sokkal fordulatosabb, de a képsorok hasonlóan kegyetlenek mint az elsõ részben.
Komoly társadalom kritikával, sokkal nagyobb volumenû problémával foglalkozik mint az elsõ rész, amit a befejezés nem tudott kellõ képen lereagálni/lezárni, így egy kis hiányérzetem maradt utána.
vacillálok a 8-9 pont között.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak ugye, az eredeti igazi értéke így nem lesz az már számára
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az eredetit kellett volna látnod elõbb - után tuti sugárban hánytál volna az amcsi verziótól.
Az eredetei dél-koreait láttad már?
Nem volt rossz,de a 20év egy szobában érzés nem jött át.Volt itt kassza+vérfertõzés is <#nevetes1>#nevetes1>
Botrány fos szar film öncélú erõszakkal, lapos történettel. Senkinek nem ajánlom. 1/10
[...] Te romboló állat! Te sátán!
mondja már meg valaki miért olyan idióták az emberek hogy azt hiszik hogy egy idegen faj csak is valami rovarhoz vagy bogárhoz lehet hasonlatos,meg ez az egész elmélet szent szar és ez bestseller volt,hülyegyerekek sokasága,gondolom mindegyik valami filmes majom csemetéje vagy rokona (Rico vagy ki a Hanna Montanaból különösképpen gáz volt)mellettük Harrison Ford égette magát,jobb lenne ha inkább már nem csinálna semmit õ se,tisztára olyan érzésem volt mint az Utolsó csillagharcos lenne az alap ötlet, csak az sokkal jobb még ma is megnézve.
1/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Yo, Bitch!
Az milyen?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A színészek meglepõen jók, még maga Björk is. Tetszettek a helyszínek, látszott hogy nem a filmgyár kapuin belül forgatták, van atmoszférája. A zenés táncos részek jók, lehetne több is belõle.
Nekem bejön a dokumentarista stílus, de az elsõ fél órában a maxra fókuszált kamerát cibálják, fél másodpercenként van vágás, félbeszakadnak párbeszédek, egyszóval borzalom. Szerencsére késõbb már javul a helyzet. Jobb is lehett volna.
4/10
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
138 perc - nem viccelnek. A szereposztás remek. A történet lassan indul, nem pörög fel, de kezd érdekessé válni, és végül hirtelen, de valahogy mégis lassan zárul.
Christian Bale úgy fõszereplõ, hogy egy ideig szinte képernyõn sincs, s aztán úgy kerül megint elénk, hogy fél perc alatt kiderül, ki is itt az igazi talentum.
Robert De Niro felbukkanása számomra hab volt a tortán.
A nõi szereplõk szépek - és egyúttal láttam Jennifer Lawrence-t is mozgásban, színt játszva
Sajnos, a történet dokumentarista módon elkészülte, a hossz és a lassúság rányomta a bélyegét a dologra
Szokásos képek:

Kb 0 elvárással ültem le elé, de kifejezetten bejött. A kicsik biztos imádják, de felnõtteknek is volt min röhögni azért... 😊Az animáció meg.. hát elég profi. Lassan ott tartunk, hogy a mesefigurák direkt olyan karikatúraszerûek, a környezeti elemek meg majdnem fotorealisztikusak...
7/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem tudtam hova tenni ezt a filmet. Kids-et elõtte megnéztem, nem is vártam mást, mondjuk ez annál talán 1 fokkal jobb volt. Igaz, legalább Kids-nek a történetét értettem 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fõszereplõk totál ismeretlen noname színészek voltak😄 ennek ellenére egész poénos film lett...90-es a film, de olyan, mint a 80-as évek elejét idézné...hangulat nem volt rossz, de kissé idétlenek voltak és a színészi játék sem az igazi volt😄 sztori egyszerûségérõl nem is beszélve
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Jópofa rajzfilm, néhány durva logikai hibával. Nagyon szórakoztató mindemellett és ötletes.
A sokak számára alapolvasmányt jelentõ könyvhöz nem volt szerencsém, így összevetni nem tudom, de nem is akarom a filmet vele. Bár látszik az alkotók szándéka a filmmel, valamiért mégsem tudtam maradéktalanul megkedvelni.
Amolyan közepesnél kicsit erõsebb iparosmunka: a forgatókönyv nem hagy sokat gondolkozni, de azért van benne 1-2 meglepetés, a gyerekszereplõi alakítások a jótól a gyengébbig széles skálán húzódnak, és a mozi helyenként ugyan látványos, de a CGI-be befektetett pénzt kreatívabban is fel lehetett volna használni.
10/6
Google reklámfilm, de alapvetõen szórakoztató és tanulságos. (és kicsit tényleg szomorú a szép új világ) De a világ változik.
Kedves feel-good film, ha az ember némi "pozitív energiára" vágyik.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Namost az elsõt bevallom nem láttam, de ez egyáltalán nem volt rossz. Elég elmebeteg, néha ugyan kicsit nyálas, de abszolúte jó és vannak benne jó ötletek. Szórakoztató animációs film. Jók benne a karakterek.
Teljesen jó. Többet nevettem rajta, mint a Hangover folytatásain együttvéve. Sztori teljesen kiszámítható, de ez a mûfaj velejárója, viszont nem éreztem kínosnak, vagy vontatottnak. Nem sírva röhögõs, de kellemes vígjáték. Michael Douglas pedig nem semmi, ahogy összeszedte magát a betegsége után.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De ezen felül házasodnak is benne, meg bizonyára dugnak is, elvégre a törpök se a földbõl nõnek ki.
Én biztosan nem húznám a számat azokra sem. Amióta a labdát kitalálták, azt az emberek viszik magukkal mindenhová, és ott játszanak vele. Tehát logikus hogy ha vízben játszanak vele, az magyarul "vízilabda" lesz. A fantasy saját nyelvében nyilván máshogy nevezik, de erre van értelme fordítani (illetve az angol megfelelõjére), és nem új szót alkotni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A "yard" meg egy távolság érték, nyilván Tolkien a saját angolszászát használta. Lehetett volna "100 méter" is, de így is érthetõ. Lehet úgy is értelmezni, hogy ez egy középföldei mértékegység, amit egyszerûen nem fordítottak le.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.